Şu erkeklerin her şeye fikir belirtmesine dr hastayımEşim diyor ki içinden insan çıkacak buna değil de burnuna girecek çubuğa mı takılıyosun
Hızlı test kandan bakılıyor ama o da öyle keyfi olmuyor benim de bildiğim kadarıylaHoley ama bazılarınım da çok acıomuş yahızlı test kandan bakılıosa ondan yaptırırım dedim bari
Doguracagim gunannesi şehir dışında olanlar ne zaman gelecekler yanınıza?
bende öyle istiyorum da erken geleyim diyor. erken gelmesindense doğumdan sonra çok kalması daha önemli aslındaDoguracagim gun
Benim 4 gün kala geldi. Pazartesi doguracagim nasipse ama kesinlikle Doğum sonrası daha önemli yanında uzun kalması.annesi şehir dışında olanlar ne zaman gelecekler yanınıza?
Yaa canim benimki tesaduf oldu aslinda. En uygun fiyatli ucak bileti o gündü. Doktor da o güne gün verdi tesadufen. Bilet alinmis oldu. Neyse dedim dogumdan sonra lazimsin banabende öyle istiyorum da erken geleyim diyor. erken gelmesindense doğumdan sonra çok kalması daha önemli aslında
Vay be ne hastaneler var
Demek ki umursamıyorlarVay be ne hastaneler var
Bizimkinin çalıştıkları almıyormuşDemek ki umursamıyorlarya da herhalukârda bebeği alacakları için o gözle bakıyorlar
Canım benim Allah'ın izni ile senin herşeyin çok güzel gidecek bunları kafana takma sakın olur mu ? Herhalukârda sende yavrunu doğurup kucağına alacaksın Allah'ın izni ile de bitecek karantinan rahat ol ki sürecin uzamasinBizimkinin çalıştıkları almıyormuş
Ailemin memleketinde bi özel hastane var orası da almıyormuş
Seninki şansına alıyormuş bak ne güzel
Ya ben gerçekten iyiyimCanım benim Allah'ın izni ile senin herşeyin çok güzel gidecek bunları kafana takma sakın olur mu ? Herhalukârda sende yavrunu doğurup kucağına alacaksın Allah'ın izni ile de bitecek karantinan rahat ol ki sürecin uzamasin
Oh oh ne güzel bak benim gündemim ise evi ilaçlamakYa ben gerçekten iyiyim
Sadece gündemim korona
Mesela dün sabahtan itibaren bakımlarıma, kremleriöe filan bile geri döndüm şıkır şıkır oturuyorum evde
O kadar iyiyim yani
Doğum işini de akışına bıraktım
Ay böcekten ben de nefret ediyorumOh oh ne güzel bak benim gündemim ise evi ilaçlamakdün geceden beri uyuyamıyorum Erzurum gibi soğuk bir şehirde şuan zaten hava aşırı soğuk bütün oencereler açık ,böcek gördüm yerde kendime gelemiyorum napacagimi şaşırdım hayatta en tiksindigim şey böcek napayım bilemedim egilebilsem yerleri komple çamaşır suyu ve böcek ilacı ile gecirecem
Kandan bakılan antikor testi covid burun ve ağızdan sürüntü alınıyorKızlar bu hızlı covid testinde de yine burundan sürüntü alıyorlar mı yoksa kandan bakılana mı hızlı test deniliyor?
Ben hepten manyaklaştımşimdide covid testi yaptırmaktan korkmaya başladım daha önce hiç yaptırmadım burnuşum çok acır benim yaa
Eşim mi haaa tamam derimAy böcekten ben de nefret ediyorum
Akiam eşine desen bi temizlemez mi yerleri vrya girmiş olabileceği yeri en azından
Böcekten korkan koca mıEşim mi haaa tamam derimeşimle birlikte gördük eşim aşırı korkuyor , tiksiniyor elini kaldıramadı sonra girdiği yer laminant ile kapı arası oraya çamaşır suyu döktü deliğe delik derken inan kimbilir kaç mlm onu bende yaparım , annemi sesleyecem gelsin temizlesin çamaşır suyu ile her yeri yoksa cildiracam hiç iyi degilim
Valla hersey olabilirKızlar bugün kurabiye yapıcam doğurmam demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?