2021 Aralık Anneleri

Eşim diyor ki içinden insan çıkacak buna değil de burnuna girecek çubuğa mı takılıyosun
Şu erkeklerin her şeye fikir belirtmesine dr hastayım

Benimki de devlette doğurursun ne var, alttan muayeneyi abartma filan diyor
O zaman yat sana yapsınlar dedim
Bunu diyen de dün bana iğne vuramayan adam

Holey ama bazılarınım da çok acıomuş yahızlı test kandan bakılıosa ondan yaptırırım dedim bari
Hızlı test kandan bakılıyor ama o da öyle keyfi olmuyor benim de bildiğim kadarıyla
Kız şimdi kıl gibi ince bişey sokuyorlar zaten anlamazsın bile
Ben covidin ilk fedailerindenim bi de ısrarla teste yansımıyordu sonucum o zamanlar her gün resmen burnuma kulak pamuğu gibi bişeyle giriyorlardı

bende öyle istiyorum da erken geleyim diyor. erken gelmesindense doğumdan sonra çok kalması daha önemli aslında
Yaa canim benimki tesaduf oldu aslinda. En uygun fiyatli ucak bileti o gündü. Doktor da o güne gün verdi tesadufen. Bilet alinmis oldu. Neyse dedim dogumdan sonra lazimsin bana

Bizimkinin çalıştıkları almıyormuş
Ailemin memleketinde bi özel hastane var orası da almıyormuş
Seninki şansına alıyormuş bak ne güzel
Canım benim Allah'ın izni ile senin herşeyin çok güzel gidecek bunları kafana takma sakın olur mu ? Herhalukârda sende yavrunu doğurup kucağına alacaksın Allah'ın izni ile de bitecek karantinan rahat ol ki sürecin uzamasin

Ya ben gerçekten iyiyim
Sadece gündemim korona
Mesela dün sabahtan itibaren bakımlarıma, kremleriöe filan bile geri döndüm şıkır şıkır oturuyorum evde
O kadar iyiyim yani
Doğum işini de akışına bıraktım

Oh oh ne güzel bak benim gündemim ise evi ilaçlamak dün geceden beri uyuyamıyorum Erzurum gibi soğuk bir şehirde şuan zaten hava aşırı soğuk bütün pencereler açık ,böcek gördüm yerde kendime gelemiyorum napacagimi şaşırdım hayatta en tiksindigim şey böcek napayım bilemedim egilebilsem yerleri komple çamaşır suyu ve böcek ilacı ile gecirecem

Ay böcekten ben de nefret ediyorum
Akiam eşine desen bi temizlemez mi yerleri vrya girmiş olabileceği yeri en azından

Kandan bakılan antikor testi covid burun ve ağızdan sürüntü alınıyor

Ay böcekten ben de nefret ediyorum
Akiam eşine desen bi temizlemez mi yerleri vrya girmiş olabileceği yeri en azından
Eşim mi haaa tamam derim eşimle birlikte gördük eşim aşırı korkuyor , tiksiniyor elini kaldıramadı sonra girdiği yer laminant ile kapı arası oraya çamaşır suyu döktü deliğe delik derken inan kimbilir kaç mlm onu bende yaparım , annemi sesleyecem gelsin temizlesin çamaşır suyu ile her yeri yoksa cildiracam hiç iyi degilim

Böcekten korkan koca mı
İşte buna şaşırdım bak
Hiç alışık değilim bu konsepte

Neyse anneni çağır bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…