2021 Aralık Anneleri

Kabul olur mu olmaz mı hiç bilemedim
Ama mutlaka bi iki eksi puan yazılmıştır
sonuçta hamile kadınsın
Bi de hiç bişi olmamış gibi davranması cabası
Hayır hamilelikle sakinlik gelmiş ne güzel işte başında taşı ayy o benden daha nazlı
Lohusalıkla ilgili not almışım duygu değişimi yazıyor bak buna dikkat et bana iyi davran diyor

Sana kim iyi davranacakmış
Çocuk mu

O kadar sakinliğimi koruyorum yine sinirlendim

Aynı dertten müzdaribim. Normalde de çok nazlıdır ben daha kabayım adamdan daha duygusuz. Şimdi ben sakin durdukça kudurdu sanki belasını arıyor gibi du bakalım. Geçen dedim çocuğu sana bırakır kaçarım diye

Canım doktoruna ulaş istersen çünkü haftan çok ileri değil doğuma erken sayılır belki fitil vs bişey verir önleyici

Doktoruna sor cnm belki muayene ye cagirir

Canım doktoruna ulaş istersen çünkü haftan çok ileri değil doğuma erken sayılır belki fitil vs bişey verir önleyici
Doktorum doğumu engellemek için bir şey yapmayacağız demişti, geçen haftasonu sancılarım olduğunda ciğer geliştirici yapıldı sadece, gelirse buyursun gelsin diyor biraz iri olduğu için erken bekliyor hatta

Valla onlar hamile sanirim beli agrir ayagi agrir ben anlamadm ben solemiyom bisi

O zaman doğrudur benim bebe zayıf olduğu halde doğarsa engellemem dedi 35 bitince ama magnezyum alınca ve dinlenince geçti ağrı vs

Valla onlar hamile sanirim beli agrir ayagi agrir ben anlamadm ben solemiyom bisi
Benim midem yanıyo onun da yanıyo, kasığım ağrıyo kocamın da ağrıyor, fix ama hepsinden onda da var geçen dedim bu kadar belirti yaşadın bari kızı da sen doğur da boşa gitmesin

Benim midem yanıyo onun da yanıyo, kasığım ağrıyo kocamın da ağrıyor, fix ama hepsinden onda da var geçen dedim bu kadar belirti yaşadın bari kızı da sen doğur da boşa gitmesin
Bunu ben de yaptım bi kere
Kayınvalidemdeuken hepsi uzandı uyudu eşim dahil
Ben koltukta oturur kalmıştım
Dedim inşallah aralıkta ben değil de sizden biri doğurur

Ayyy sorma ayynen yatak belini agritiyormus fln filan e ben nasil yatiom yatmak denirse kizim da anneci herseyini bana yaptırıyor ya yemegini vs de baban yapsin ben nasil yetiscem bilmiom

Bunu ben de yaptım bi kere
Kayınvalidemdeuken hepsi uzandı uyudu eşim dahil
Ben koltukta oturur kalmıştım
Dedim inşallah aralıkta ben değil de sizden biri doğurur
Mantıklı madem bu kadar belirti verdiler doğursunlar bi zahmet bi nazlı hamiş olamadık ondan bence bunlar

Mantıklı madem bu kadar belirti verdiler doğursunlar bi zahmet bi nazlı hamiş olamadık ondan bence bunlar
İlk 6 ay çok cevval bi kadındım
Şimdi saldım kendimi oturuyorum
Evi de pislik götürüyor
Enerjim var ama yapmayacağım
Hasta olma jokerimi kullanıyorum

İlk 6 ay çok cevval bi kadındım
Şimdi saldım kendimi oturuyorum
Evi de pislik götürüyor
Enerjim var ama yapmayacağım
Hasta olma jokerimi kullanıyorum
Ben de tam tersi başta riskliydi, çok bulantım vardı hep yattım ölü gibi son aylarda kendime geldim, bilsem çocuk fırtlamicak duvar arasında bile silesim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…