- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Her kocanin degisik ozellikleri bulunuyorBöcekten korkan koca mı
İşte buna şaşırdım bak
Hiç alışık değilim bu konsepte
Neyse anneni çağır bari
Çeşit çeşitler deseneHer kocanin degisik ozellikleri bulunuyor
Böcekten tiksiniyormuş beyfendiBöcekten korkan koca mı
İşte buna şaşırdım bak
Hiç alışık değilim bu konsepte
Neyse anneni çağır bari
Bnm hastane neden alıyorDemek ki umursamıyorlarya da herhalukârda bebeği alacakları için o gözle bakıyorlar
Aynen canım az önce beni sinirlendirip Cuma’ya gitti kabul olur mu acabaÇeşit çeşitler desene
Sukurler olsun cok sevindim hic ayrilmayin insallah
Allahım esirgesin canim
yaaaaa aglucam simdi Rabbim bize de sagliklisiyla nasip etsin
Çok sevindim canım doya doya öp kokla bebeğini en uzun ayrılığınız bu olsun.
Ohhh şükürler olsun ..
Hepiniz çok ama çok sağolun. Burada birlikte epey uzun bir yol kattettik bir sürü derdimizi neşemizi paylaştık aile gibi olduk. Hepiniz iyiki varsınız. İnşallah Allah hepinize hayırlı güzel sağlıklı doğumlar nasip etsin güzel anneler. Bebek kokusu sarsın evlerimizin dört bir yanınıgözünüz aydın ohh çok şükür ait olduğu yerde minnoşkokusu sarmıştır evi şimdi ne güzel. ay allahım gözyaşlarım yine pıt
Bende abartısız 2 gündür herseye ağlıyorum.Esim diyo bu oğlan seni ne hale getirdi illaki ağlayacak bisey buluyorumBen ev isini bi ay once halledip evimi kapatip ciktim maras merkezd geldim bi hafta kaynanada kaldim simdi annemde yatma modundayim iyice tembellestim nasil cocuk bakacm hic bilmiyorumpazartesi alacak beni korku sardi ameliyati dusunup depresyona girip milleti parcaliyorum arada bi simdiden lohusa kafasina girdim
Kabul olur mu olmaz mı hiç bilemedimAynen canım az önce beni sinirlendirip Cuma’ya gitti kabul olur mu acaba
Bi haftadır nefes aldırmıyor nerdeyse işe gitmicek diyorum doğum sonrası lazımsın öncesi değil
Canım her hastane farklıdır ama bildiğim kadarıyla emzirme için verip onun dışında bebeği uzak tutuyorlar. Emzirirken de maske eldiven vs oluyor. Ama bu çok tedbirli yerler için geçerli.O zaman emzirebilirim en azından
Sağmalı filan bi ortam olmaz
6sında yatamam
7sinde karantinamın son günü daha
7sinde test yaptırmam serbest mi acaba
Ararlarsa sorarım yine
Bu haber hoşuma gitti
İnşallah koku almam da açılır o zamana
Yok delta olunca aşı maşı hiçbi şey farketmiyor
Bayağı şansımı zorladım düN ama yok dediler
Amaan hayırlısı olsun ne yapayımCanım her hastane farklıdır ama bildiğim kadarıyla emzirme için verip onun dışında bebeği uzak tutuyorlar. Emzirirken de maske eldiven vs oluyor. Ama bu çok tedbirli yerler için geçerli.
Herkes yapiyo, tum kadinlar doguruyo modlari var bide en cok ona delleniyorum. Omrumde ilk kez yasayacagim seyleri abartma huyumu hic oksamiyor hep normal bunlar modunda karsiliyorŞu erkeklerin her şeye fikir belirtmesine dr hastayım
Benimki de devlette doğurursun ne var, alttan muayeneyi abartma filan diyor
O zaman yat sana yapsınlar dedim
Bunu diyen de dün bana iğne vuramayan adam
Aaa ben yine kulak cubugu gibi kalin sokuyorlar saniyordum inceyse bi tik daha rahatladim okeyHızlı test kandan bakılıyor ama o da öyle keyfi olmuyor benim de bildiğim kadarıyla
Kız şimdi kıl gibi ince bişey sokuyorlar zaten anlamazsın bile
Ben covidin ilk fedailerindenim bi de ısrarla teste yansımıyordu sonucum o zamanlar her gün resmen burnuma kulak pamuğu gibi bişeyle giriyorlardı
Belki acil sezeryana gidersek kandan bakarlar o zaman yuppiKandan bakılan antikor testi covid burun ve ağızdan sürüntü alınıyor
Hayat eve sığar indirdi isen karantina süren ne zaman çıkabileceğin yazıyor orda canımO zaman emzirebilirim en azından
Sağmalı filan bi ortam olmaz
6sında yatamam
7sinde karantinamın son günü daha
7sinde test yaptırmam serbest mi acaba
Ararlarsa sorarım yine
Bu haber hoşuma gitti
İnşallah koku almam da açılır o zamana
Yok delta olunca aşı maşı hiçbi şey farketmiyor
Bayağı şansımı zorladım düN ama yok dediler
Canim ben dedigin gibi kasila kasila bi hafta gecirdim kesin doguracam diyordum ama buldum bu zamani cok sukurDogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum Allah anali babali saglikla huzurla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin insallahcok saglikli okuyamiyorum bu ara dun baya bi kasilma falan oldu artik karnim sertlesiyor nasil sertlesebiliyor bu kadar anlamis degilim adet sancim surekli var bazen dokunuslarini baya asagda hissediyorum dun geliyor galiba diye agladimm ama yine kandirdi bizi pazartesi gidecegiz bakalim doktora tabi o kadar durabilirsek
Benim günüm belli değil ama baya geç aldık biletini 6 aralık. Sezaryen olursam 8 aralık normali beklersek 15 aralık. Ama bu akşam bile doğurabilirim orası kısmet artıkannesi şehir dışında olanlar ne zaman gelecekler yanınıza?
Kocacılık kazanacak günün sonundaHerkes yapiyo, tum kadinlar doguruyo modlari var bide en cok ona delleniyorum. Omrumde ilk kez yasayacagim seyleri abartma huyumu hic oksamiyor hep normal bunlar modunda karsiliyor
Neyse yine de canim kocam
İndirdim 7sine kadar görünüyorHayat eve sığar indirdi isen karantina süren ne zaman çıkabileceğin yazıyor orda canım
Evet 8 i cikabiliyorsun 7 si 12 sen sonra güncellenir zaten Allah yardımcın olsunKocacılık kazanacak günün sonunda
İndirdim 7sine kadar görünüyor
Ama 8inde çıkabilirim demek herhalde bu
Teşekkür ederimEvet 8 i cikabiliyorsun 7 si 12 sen sonra güncellenir zaten Allah yardımcın olsun
Bakalim bizim ki napacak canim bugun akintim oldu doktor dogum yaklastikca artabikir akintilarin normal dediCanim ben dedigin gibi kasila kasila bi hafta gecirdim kesin doguracam diyordum ama buldum bu zamani cok sukur
Kocalara gıcık olma trimesteri mi bu acabaAynen canım az önce beni sinirlendirip Cuma’ya gitti kabul olur mu acaba
Bi haftadır nefes aldırmıyor nerdeyse işe gitmicek diyorum doğum sonrası lazımsın öncesi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?