2021 Aralık Anneleri

Çeşit çeşitler desene
Aynen canım az önce beni sinirlendirip Cuma’ya gitti kabul olur mu acaba
Bi haftadır nefes aldırmıyor nerdeyse işe gitmicek diyorum doğum sonrası lazımsın öncesi değil

Sukurler olsun cok sevindim hic ayrilmayin insallah

Allahım esirgesin canim

yaaaaa aglucam simdi Rabbim bize de sagliklisiyla nasip etsin

Çok sevindim canım doya doya öp kokla bebeğini en uzun ayrılığınız bu olsun.

Ohhh şükürler olsun ..

gözünüz aydın ohh çok şükür ait olduğu yerde minnoş kokusu sarmıştır evi şimdi ne güzel. ay allahım gözyaşlarım yine pıt
Hepiniz çok ama çok sağolun. Burada birlikte epey uzun bir yol kattettik bir sürü derdimizi neşemizi paylaştık aile gibi olduk. Hepiniz iyiki varsınız. İnşallah Allah hepinize hayırlı güzel sağlıklı doğumlar nasip etsin güzel anneler. Bebek kokusu sarsın evlerimizin dört bir yanını

Bende abartısız 2 gündür herseye ağlıyorum.Esim diyo bu oğlan seni ne hale getirdi illaki ağlayacak bisey buluyorum

Bi haftadır nefes aldırmıyor nerdeyse işe gitmicek diyorum doğum sonrası lazımsın öncesi değil
Kabul olur mu olmaz mı hiç bilemedim
Ama mutlaka bi iki eksi puan yazılmıştır
sonuçta hamile kadınsın

Canım her hastane farklıdır ama bildiğim kadarıyla emzirme için verip onun dışında bebeği uzak tutuyorlar. Emzirirken de maske eldiven vs oluyor. Ama bu çok tedbirli yerler için geçerli.

Canım her hastane farklıdır ama bildiğim kadarıyla emzirme için verip onun dışında bebeği uzak tutuyorlar. Emzirirken de maske eldiven vs oluyor. Ama bu çok tedbirli yerler için geçerli.
Amaan hayırlısı olsun ne yapayım
Zaten şu an doğursam kokusunu da alamıyorum

Şu erkeklerin her şeye fikir belirtmesine dr hastayım

Benimki de devlette doğurursun ne var, alttan muayeneyi abartma filan diyor
O zaman yat sana yapsınlar dedim
Bunu diyen de dün bana iğne vuramayan adam
Herkes yapiyo, tum kadinlar doguruyo modlari var bide en cok ona delleniyorum. Omrumde ilk kez yasayacagim seyleri abartma huyumu hic oksamiyor hep normal bunlar modunda karsiliyor
Neyse yine de canim kocam
Aaa ben yine kulak cubugu gibi kalin sokuyorlar saniyordum inceyse bi tik daha rahatladim okey
Kandan bakılan antikor testi covid burun ve ağızdan sürüntü alınıyor
Belki acil sezeryana gidersek kandan bakarlar o zaman yuppi

Hayat eve sığar indirdi isen karantina süren ne zaman çıkabileceğin yazıyor orda canım

Canim ben dedigin gibi kasila kasila bi hafta gecirdim kesin doguracam diyordum ama buldum bu zamani cok sukur

annesi şehir dışında olanlar ne zaman gelecekler yanınıza?
Benim günüm belli değil ama baya geç aldık biletini 6 aralık. Sezaryen olursam 8 aralık normali beklersek 15 aralık. Ama bu akşam bile doğurabilirim orası kısmet artık ben erken gelmesin istedim sonrasında kalması daha önemli

Herkes yapiyo, tum kadinlar doguruyo modlari var bide en cok ona delleniyorum. Omrumde ilk kez yasayacagim seyleri abartma huyumu hic oksamiyor hep normal bunlar modunda karsiliyor
Neyse yine de canim kocam
Kocacılık kazanacak günün sonunda
Hayat eve sığar indirdi isen karantina süren ne zaman çıkabileceğin yazıyor orda canım
İndirdim 7sine kadar görünüyor
Ama 8inde çıkabilirim demek herhalde bu

Kızlar ya dün geceden beri adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum, kasılmam var ama düzenli değil o yüzden hastaneye de gitmiyorum adet olunca bel ve kasık ağrısının en üst düzey olduğu zamanki gibi hissediyorum, bir de sanki hep altım ıslak gibi hissediyorum ama tuvalete gidince bir şey yok, bunu geçirecek bir hareket vs bir şey yok mu ? Sürekli yatıyorum kendimi yormuyorum da

Kocalara gıcık olma trimesteri mi bu acaba ben tepiklememek için zor tutuyorum çünkü bir süredir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…