- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Yaşamış kadar oldum öyle detaylı yazmışsın kiŞimdi bende anlatayım hemen doğum hikayemi
Normalde saat 15 demişti dr um ama geldi bugun aksaklıklar var daha geç alınabilir dedi bende bunun verdiği rahatlıkla Uzanıyorum sonra hemşireler bi geldi 14:30 da hadi gidiyoruz dedine olduğunu anlayamadım hemen sonda takıldı . ( sonda ben kendimi çok kastığm için hafif ağrı yaptı ama oda benden ötürüydü yoksa ağrı olmuyor diyorlar) sonra sedyeye bindirip beni götrdüler ameliyathaneye. Anestezi dr u uyumak mı istysun belden mi dedi bende dedm . Beni ameliyat hane sedyesine aldılar önüme bi hemşire geçti beni omuzlarımdan tuttu bende onun belinden destek aldım ,anestezi doktoru omuzlarımdan bastırdı çök çök çök diye iyice indirdim omuzlarımı , çenemi göğsüme eğdim kıpırdama kendni geri çekme dedi tamam dedm orta zincir kemiğini bi kaç defa sildi gbi yaptı sonra iğneyi yaptı acımadı hafif bi sızı hemen geçti ayaklarıma sıcaklık bastı sonra tekrar uzadım sağ sol kolum u bağladılar üzerime bişiler takıldı önümü örttüler. İyice uyuştum başladılar arada sallanıyorum fln ama acı hissetmiyorum hafif hisler var ama ne olduğunu anlayamıyorum. 15:10 geçe bebeğim doğdu bana gösterdiler biraz ağladım sonra götrdüler. Bu arada tabi bnm işlemlerim devam ediyor canm doktorum sakın iyimisin yavrum diyor arada Allah razı olsun . Ama sonra biraz canım geçmiş ajjajanaj bi şekilde uyandım. Tekrsr bebeğimi getirdiler fotoğraf çektiler ben o arada görünce dayanamadım ağlamaya başladım bu sıradada mide bulantısı olmaya başladı sağıma kafamı çevirdi anestezi dr u kus dedi ama sabahtan beri bişey yemediğim için çıkmadı tabi . Öğrdüğüm için dktr dikime devam edemedi sonra bana bulantımın geçmesi için bi.ilaç verdiler sakinledm sonra bitti biraz ağrım var ama oda normal artık diye düşünyrum . Yürüyüşlere de başladım bu arada hepinize dua ettim bebeğim çıkarılırken hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza dedin
Ne güzellllKavuştuk bizyavrumuzu evimize getirdik kızlar dün çok şükür evlat ne büyük mutlulukmuş meğer ne büyük şansmış. Sesi eve şenlik kokusu nimetmiş. Ah nasıl mutluyum nasıl duygusalım anlatamam
Ben gecen yıl bi operasyon için yaptırmıştım gözümden yaş geldi. Nefret ediyorum ☠Holey ama bazılarınım da çok acıomuş yahızlı test kandan bakılıosa ondan yaptırırım dedim bari
Benim eşim de dedi geçen hamilelik hiç benim tahmin ettiğim gibi değilmiş sen çok iyi geçirdinMantıklı madem bu kadar belirti verdiler doğursunlar bi zahmetbi nazlı hamiş olamadık ondan bence bunlar
Ben magnezyum içemiyorum onun yerine soda içiyorum bol bol ama dinlenince soluma yatınca falan iyice vuruyor ağrıO zaman doğrudur benim bebe zayıf olduğu halde doğarsa engellemem dedi 35 bitince ama magnezyum alınca ve dinlenince geçti ağrı vs
Benim Annem değilde ablam gelecek inşallah. Çalıştığı için izin alıp gelecek, çok da kalamaz belki 1 hafta. Sezeryan tarihim 6 Aralık o bir gün önceden gelecek. Inşallah ondan önce doğurmamannesi şehir dışında olanlar ne zaman gelecekler yanınıza?
Aynen benim de asiri bi akintim varBakalim bizim ki napacak canim bugun akintim oldu doktor dogum yaklastikca artabikir akintilarin normal dedi
Selçuk Yöntem ruhlu bebelere karşıyızEki Görüntüle 2959489
Çocuumun dramına bakın hele ya son son töbe yareppim asla bana benzemiyo bu çocuk.
Banada doktor artik akıntı fazlalaşır dedi canim.normalmisAynen benim de asiri bi akintim var
Aynen bari bebekle ilgilensin ablasi kiskanir o da babaya sarar iyi olurAcil çocuklardan birini kocaya zimmetle, kıza geç kaldıysan bebişi direkt kocaya emzir emzir ver
Ben de bazen cevap vermiyorumVallahi yalniz olmadigima cok sevindim
Benim kocisko da benden daha cok hamile. Ya beli agrir ya midesi bulanir ya cani biseyler cekerArtik guluyorum bu tarz serzenislerine o zaman da kiziyo komik mi tamam o zaman bi daha paylasmiyim hic moduna giriyo
9 aydir hicbiri icin nazlanmadim son haftalarda anasini aglatsam mi diyorum sonra hakkimi lohusaliga sakliyim deyip vazgeciyorum
Sorma yaValla onlar hamile sanirim beli agrir ayagi agrir ben anlamadm ben solemiyom bisi
Bu gidişle böyle olacakEl yapımı kendi kendine iyi davranma modu açılacak
Özsevgi özşefkat filan takılırsın bari
Bnm ki benden çok aşeriyor gerçi bn hiç aşermedim o sürekli bişeyler istiyorBen de bazen cevap vermiyorumbiryerleri agriyinca
Kız bu hangi program allah aşkına acıların çocuğu gibi konuşturuyolar sürekliEki Görüntüle 2959489
Çocuumun dramına bakın hele ya son son töbe yareppim asla bana benzemiyo bu çocuk.
Aynen bende hic hamileymisim gibi davranmadim su zamana kadar simdi agirlastim iyice annecim de yaptrmaz zaten hic bise bulasik yikasam sen niye yikadin diyorBenim eşim de dedi geçen hamilelik hiç benim tahmin ettiğim gibi değilmiş sen çok iyi geçirdinherkül gibi hamilelik geçirdim valla ne mızmızlandım ne aşerdim niye yapmadım bunları
Kendisi aşeriyor her akşam yemek söyleyelim tatlı söyleyelim bi daha mı gelcez dünyaya diye bi de onla savaş vermek zorunda kalıyorum
Evet ben oglanda suyum geldi sanip kosardim bahar hanimi biliyormusun o da beni korkuturdu yat kalkma der dururdu bunda masallah cok sakindim ilk baslar evhamliydim da sonra baya saldimBanada doktor artik akıntı fazlalaşır dedi canim.normalmis
Hamilelik takibi yazıyo canısıKız bu hangi program allah aşkına acıların çocuğu gibi konuşturuyolar sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?