2021 Aralık Anneleri

Yaşamış kadar oldum öyle detaylı yazmışsın ki
Allah razı olsun canım bizim dualarımız da sen ve bebişle
Ne güzellll Sevincin ta bana kadar geldi Rabbim bir daha güzel sebepler dışında ayırmasın inşallah canım ❤
Holey ama bazılarınım da çok acıomuş yahızlı test kandan bakılıosa ondan yaptırırım dedim bari
Ben gecen yıl bi operasyon için yaptırmıştım gözümden yaş geldi. Nefret ediyorum ☠

Mantıklı madem bu kadar belirti verdiler doğursunlar bi zahmet bi nazlı hamiş olamadık ondan bence bunlar
Benim eşim de dedi geçen hamilelik hiç benim tahmin ettiğim gibi değilmiş sen çok iyi geçirdin herkül gibi hamilelik geçirdim valla ne mızmızlandım ne aşerdim niye yapmadım bunları
Kendisi aşeriyor her akşam yemek söyleyelim tatlı söyleyelim bi daha mı gelcez dünyaya diye bi de onla savaş vermek zorunda kalıyorum

O zaman doğrudur benim bebe zayıf olduğu halde doğarsa engellemem dedi 35 bitince ama magnezyum alınca ve dinlenince geçti ağrı vs
Ben magnezyum içemiyorum onun yerine soda içiyorum bol bol ama dinlenince soluma yatınca falan iyice vuruyor ağrı acaba doğurdum mu doğurcam mı diye diye 39 haftayı görcem herhalde herkes beni erken gelir kesin diye beklentiye sokuyo

Vallahi yalniz olmadigima cok sevindim
Benim kocisko da benden daha cok hamile. Ya beli agrir ya midesi bulanir ya cani biseyler ceker Artik guluyorum bu tarz serzenislerine o zaman da kiziyo komik mi tamam o zaman bi daha paylasmiyim hic moduna giriyo
9 aydir hicbiri icin nazlanmadim son haftalarda anasini aglatsam mi diyorum sonra hakkimi lohusaliga sakliyim deyip vazgeciyorum

Ben de bazen cevap vermiyorumbiryerleri agriyinca

Aynen bende hic hamileymisim gibi davranmadim su zamana kadar simdi agirlastim iyice annecim de yaptrmaz zaten hic bise bulasik yikasam sen niye yikadin diyor

Oglum dibimden ayrilmaz oldu simdiden Allahim ben napAcam gecen diyoki anneneme birakalim ben tek cocuk olacam insallah o dengeyi kurariz oglumu uzmekten cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…