Toplanmayla beraber agri olmasi lazimAy bende de sancı yok ama toplanma ve bası var yoksa bende mi
BilmiyorumBnm hastane neden alıyor
Hiç sevmiyorum covid testi vermeyi
Bu 5. Olcak
BndeBilmiyorumbende 4 kere verdim birinde zaten pozitif idim
Ne güzel benim de doğum 6 AralıkBenim Annem değilde ablam gelecek inşallah. Çalıştığı için izin alıp gelecek, çok da kalamaz belki 1 hafta. Sezeryan tarihim 6 Aralık o bir gün önceden gelecek. Inşallah ondan önce doğurmam
Sola çok yatıyorsan ondandırYa kızlar evi yerle bir ettimböcek gördüm diye acaba o yüzden mi sağ tarafım boş gibi oldu solda bebek elliyorum uyanmiyoda acaba yorulunca mi böyle oluyo bende hiç böyle toplanma olmazdı
Aferin hazır yufka boşa duruyorHayatimin hatasini yaptim oglum börek istedi ve elimle acarak yaptim hamuru. Şu an belim iptal
Sola yata yata felç oldu sol tarafım zatenSola çok yatıyorsan ondandır
Biraz uzan hareket olur
Kiz yok yufkayla guzel olmuyor. 5 gün sonra doguracagini unuttun galiba dedi esim kızdıAferin hazır yufka boşa duruyor
Doğurcan el açması börek he
Böreği yemeden doğurma
Bnde hep sağa yatıyorum Totosu hep sağdaSola yata yata felç oldu sol tarafım zatenciddi diyorum kalça kemigimi sol tarafa yatmaktan hissetmiyorum zaten o tarafım sakat öncesinde . Oturarak uzandım balık gibi hareket ediyo ne çok seviyo bu kız sol tarafı ödüm koptu
İyi yapmış yormayan şeyler yap yufka açmak helal olsunKiz yok yufkayla guzel olmuyor. 5 gün sonra doguracagini unuttun galiba dedi esim kızdı
Hiii çok bilmiş erkekler eşim eve geldi gitti bana diyo sen napiyosun ,dedim napiyim gece böceği yakalayıp öldürse idin bende bu halde olmazdım . Evi resmen ilaçladım tertemiz her yeri temizledim çamaşır suyu ile deterjanla,balkonu bile çamaşır suyu ile yıkadım bana diyo şurada kalmış kaç gün doğurmaya napiyosun , diyorum gel kendin yap o zaman milletin kocası evi temizliyo ben 9 aylık halimle ne haldeyimKiz yok yufkayla guzel olmuyor. 5 gün sonra doguracagini unuttun galiba dedi esim kızdı
Bende saga yatınca benim kız beni dürtüklüyo oraya yatma diye hemen dönüyorum solaBnde hep sağa yatıyorum Totosu hep sağda
Sola yatınca bacak mı kol mu ne varsa batıyor gibi oluyorum
BnmdeBende saga yatınca benim kız beni dürtüklüyo oraya yatma diye hemen dönüyorum sola
Haberdar edelim birbirimiziBnmdeçıkınca nasıl yatacaklar bakalım
Ben yaparim ya baya yusyuvarlak kaynanamdan guzel acarimİyi yapmış yormayan şeyler yap yufka açmak helal olsun
Bn hamur işi hiç beceremiyorum becerenlere bayılırım
Yatsinlar da insallahBnmdeçıkınca nasıl yatacaklar bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?