2021 Aralık Anneleri

Kızlar ya hep sol tarafımda toplanıyor bebek ve sağ tarafım bildiğiniz boşalmış gibi ödüm kopuyor sizde de oluyor mu ?

Ya kızlar evi yerle bir ettim böcek gördüm diye acaba o yüzden mi sağ tarafım boş gibi oldu solda bebek elliyorum uyanmiyoda acaba yorulunca mi böyle oluyo bende hiç böyle toplanma olmazdı

Kızlar doktorum enfeksiyon için zimax diye bir antibiyotik verdi ama prospektüsünde hamileleirn kullanımı önerilmemektedir. Hamilelik ve emzirme döneminde doktorunuza danışınız yazıyor önerilmiyor yazısını görünce tereddüt ettim Böyle bir durum yaşayan oldu mu ? Ya da bu ilacı kullandınız mı?

Ya kızlar evi yerle bir ettim böcek gördüm diye acaba o yüzden mi sağ tarafım boş gibi oldu solda bebek elliyorum uyanmiyoda acaba yorulunca mi böyle oluyo bende hiç böyle toplanma olmazdı
Sola çok yatıyorsan ondandır
Biraz uzan hareket olur

Bnde hep sağa yatıyorum Totosu hep sağda
Sola yatınca bacak mı kol mu ne varsa batıyor gibi oluyorum

Kiz yok yufkayla guzel olmuyor. 5 gün sonra doguracagini unuttun galiba dedi esim kızdı
Hiii çok bilmiş erkekler eşim eve geldi gitti bana diyo sen napiyosun ,dedim napiyim gece böceği yakalayıp öldürse idin bende bu halde olmazdım . Evi resmen ilaçladım tertemiz her yeri temizledim çamaşır suyu ile deterjanla,balkonu bile çamaşır suyu ile yıkadım bana diyo şurada kalmış kaç gün doğurmaya napiyosun , diyorum gel kendin yap o zaman milletin kocası evi temizliyo ben 9 aylık halimle ne haldeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…