O zaman tıkınmaya gönül rahatlığıyla devamkedenetmezler ya gün aldın sezeryan sistemde vardır lavman yaparlar heralde
Hadi yav git doğur sendeValla normal doğurursam ben de şok olurum
Hatta bi daha doğurmam herhalde
Canim gözün aydın güle güle büyüsün minnoş. Sütüm yok diye düşünme stres yapma kendine sütünü kaçırma,tabiki gelir sütun, benim ilk dogumumda da hemşireler var sütun dedi durdu sakın mama verme dediler 5 gün sonra kontrole gittiğimizde 3910 gr doğan oğlum 3400 e düşmüştü, meğerse yokmuş, doktor bi sağ bak dedi kaç ml çıktığına ikisinden toplam 30 ml ancak çıkmıştı, tam anlamıyla sütün inmesi 15 günü buldu neredeyse, herkeste böyle olacak diye bisey yok tabiki, kardeşim de sezaryenle doğum yaptı benle aynı haftada hemen indi sütü,ama sen sakın yok gelmiyor diye düşünüp strese girmeArkadaşlar merhaba. Dün doğum yaptım çok şükür. Çok minyon kızım. 2700 gramcık. Küçücük. Ben spinal ameliyattayken mama vermişler. Saatlerce uyanmadı mama yiyince. Hastenem çok ilgisiz çıktı. Zorla yardım aldım. İki ayrı hemşireye kontrol ettirdim sütün gelmiş dediler. Manuel pompa ile kendim denedim, süt gelmedi pompaya. Gece emmeye ancak başladı. Uzun uzun emdi. Öğleden sonraya kadar memeden ayrıldıkça ağladı. Meğer açmış. Biz yine mama istedik. Ben ağlama krizine girince üçüncü bi hemşire ile kontrol ettik. Elle de bakınca süt yok. Sonunda ortaya elektronik pompa çıktı. Onunla da süt müt yok. Yani iki gündür sütüm yokÇokkkkk üzgünüm. Gelir mi bundan sonra. Sabah taburcu oluyorum. Olmayan sütüm ile eve bebekle gitmek beni çok korkutuyor. Burdaki tüm doktor ve hemşireler öyle tuhaf ki. İki gündür sürekli yardım istiyorum kimse beni dinlemiyor. Başına böyle gelen var mı ? Sütüm gelir mi? Öyle zor bi ameliyat geçirdim ki, iki gündür hiç uyuyamadım. Dağılmış haldeyim, siz de birkaç günlük annesiniz ama nolur bilgisi olan varsa yardım etsin.
Bence öyle olucak en başından beri sana öyle hissediyorumValla normal doğurursam ben de şok olurum
Hatta bi daha doğurmam herhalde
AlmıyorlarHadi yav git doğur sende
Tıkanın tıkanın uyuyun yapın yapmak istedikleriniziO zaman tıkınmaya gönül rahatlığıyla devamke
Ağzını hayra açar mısın arkadaşım?Bence öyle olucak en başından beri sana öyle hissediyorum
Evet az az kanıyor. Sizin sarılık ne alemde bizim 14 e çıkmıştı bugun gttik düşmüş 12 ye dr takibi bıraktı ama gene uyanmıyo bugun ne yapım blmyrumNormalmiş cnm minik minik değilmi çok olursa dr götürürsün.
Bizimde dün akşam düştü
İlk doğduğunda K vitamini yapıldı mı
Bende yeni yaptım şimdi de çay içiyorum ama bir farkla ben bu saate kadar uyudum şekerimTıkanın tıkanın uyuyun yapın yapmak istediklerinizi
Kahvaltımı yarım saat önce anca yapabildimgerçi normalde de bu saatte yapardımda
Ağzını hayra açar mısın arkadaşım?
Dün dr gittik asalmış dedi tahlil vermedik kan vermeye artık gönlüm razı olmuyor pazartesi tekrar götürcemEvet az az kanıyor. Sizin sarılık ne alemde bizim 14 e çıkmıştı bugun gttik düşmüş 12 ye dr takibi bıraktı ama gene uyanmıyo bugun ne yapım blmyrum
Sefayı sürBende yeni yaptım şimdi de çay içiyorum ama bir farkla ben bu saate kadar uyudum şekerimbebem de sağolsun benle beraber uyuyor benle beraber kalkıyor
Ben dün artık sert bi konuşma yaptım vallaBende yeni yaptım şimdi de çay içiyorum ama bir farkla ben bu saate kadar uyudum şekerimbebem de sağolsun benle beraber uyuyor benle beraber kalkıyor
Ya yok ayağına vur dedler vuruyorum 2 ağlıyo gbi yapıyo bida küt uyuyoDün dr gittik asalmış dedi tahlil vermedik kan vermeye artık gönlüm razı olmuyor pazartesi tekrar götürcem
Altını açıncadamı uyanmıyor bn ayaklarının altını gıdıklar gibi yapıyorum
Uykucu desene biraz zor oluyor ama uyandırmaya devam uyanır sarılıkta geçer hiç merak etmeYa yok ayağına vur dedler vuruyorum 2 ağlıyo gbi yapıyo bida küt uyuyo
Anladıysa haber ver bende yapayım aynısınıBen dün artık sert bi konuşma yaptım valla
Ne zaman yatağa girsem tekmeden uyutmuyor beni
İnsanlar uyur
Özellikle geceleri uyur
Yat uyu artık sabahları vurman gerek dedim
Bu gece çok başarılı olmadıAnladıysa haber ver bende yapayım aynısınıbizde de sabahlar olmuyor uykumdan uyanıyorum tekmelerine
Merhaba öncelikle hayırlı olsun aynı gün doğum yapmışız lütfen biraz sakinleşinnn çünkü biz stres yaptıkça sütümüz gelmiyorArkadaşlar merhaba. Dün doğum yaptım çok şükür. Çok minyon kızım. 2700 gramcık. Küçücük. Ben spinal ameliyattayken mama vermişler. Saatlerce uyanmadı mama yiyince. Hastenem çok ilgisiz çıktı. Zorla yardım aldım. İki ayrı hemşireye kontrol ettirdim sütün gelmiş dediler. Manuel pompa ile kendim denedim, süt gelmedi pompaya. Gece emmeye ancak başladı. Uzun uzun emdi. Öğleden sonraya kadar memeden ayrıldıkça ağladı. Meğer açmış. Biz yine mama istedik. Ben ağlama krizine girince üçüncü bi hemşire ile kontrol ettik. Elle de bakınca süt yok. Sonunda ortaya elektronik pompa çıktı. Onunla da süt müt yok. Yani iki gündür sütüm yokÇokkkkk üzgünüm. Gelir mi bundan sonra. Sabah taburcu oluyorum. Olmayan sütüm ile eve bebekle gitmek beni çok korkutuyor. Burdaki tüm doktor ve hemşireler öyle tuhaf ki. İki gündür sürekli yardım istiyorum kimse beni dinlemiyor. Başına böyle gelen var mı ? Sütüm gelir mi? Öyle zor bi ameliyat geçirdim ki, iki gündür hiç uyuyamadım. Dağılmış haldeyim, siz de birkaç günlük annesiniz ama nolur bilgisi olan varsa yardım etsin.
Benim oğluma emzirirken yapmışlardı bi deneyebilirsinKızlar işitme testini yaptırabildiniz mi? Yeni doğduğu zaman yaptıramadık uyumadı. 15 gün sonra gelin dediler. Bugün uyuyordu ama aleti kulağa soktukça uyandı evladım. Birkaç kez denediler olmadı uyandı her seferinde..
Biz dün yaptırdık 1 günlüktü muhakkak ertesi gün götürün demişlerdi bizimki de ilk uyanır gibi olmuş hemen sırtını felan sıvazlamışlar geri uyumuş muayene girmeden emzirip öyle girin ben odada emzirip uyuttum annemlerde hemen teste indirdi ilk uyuduğunda ağır uyuyorKızlar işitme testini yaptırabildiniz mi? Yeni doğduğu zaman yaptıramadık uyumadı. 15 gün sonra gelin dediler. Bugün uyuyordu ama aleti kulağa soktukça uyandı evladım. Birkaç kez denediler olmadı uyandı her seferinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?