2021 Aralık Anneleri

Ben dün artık sert bi konuşma yaptım valla
Ne zaman yatağa girsem tekmeden uyutmuyor beni
İnsanlar uyur
Özellikle geceleri uyur
Yat uyu artık sabahları vurman gerek dedim
Ya benimde şey sıkıntı sabahları benle beraber uyanık ikindi gibi bi uyuyor gece12ye kadar hareket etmiyormresmen sonra gece 1de onlayn sabahlara kadar gece çişe kalkıyorum ne zaman kalksam hep uyanık

Ya benimde şey sıkıntı sabahları benle beraber uyanık ikindi gibi bi uyuyor gece12ye kadar hareket etmiyormresmen sonra gece 1de onlayn sabahlara kadar gece çişe kalkıyorum ne zaman kalksam hep uyanık
Aynı bizimki
Akşam 10 oldu mu enerji patlaması yaşıyor
Ordan sabaha kadar yolu var
Sabah da yorgun oluyor galiba artık çıt çıkarmıyor

Böyle anlata anlata bitireceğim ama görürsünüz
Bugün gündüz hareketli mesela
Demek ki dünkü konuşmam işe yaramış

Yaa süperr Benim canım tatlı değildir zaten ya çabuk toparlarım diye düşünüyorum öyle doğum korkularım yok inşallah o anda da olmaz

Size kötü bir haberim var Doğunca da aynı olcak … bizde de ben gece 12-3 arası hareketleri yüzünden uyuyamazdım aha doğunca da böyle olacak heralde diyordum gerçekten öyle oldu 12-3 arası ayakta biraz meme biraz gaz biraz ağlama sonrası öyle uyuyor

Yaa süperr Benim canım tatlı değildir zaten ya çabuk toparlarım diye düşünüyorum öyle doğum korkularım yok inşallah o anda da olmaz
Aynen bende öyleydim normal doğum yaparım ne var diyordum normali beklemedik ama sezeryanda hiçç sorun yaşamadım yine olsa yine yaparım valla ne sonda ne iğne ne dikiş hiçbirisiiii acıtmıyor

Bugün önce kadın doğum doktoruma gidicem onla konuşup yönlendirmesini isteyeceğim canım . Aynen biz çok yük yüklüyoruz kendimize ya da ben diyim su günler inşallah güzelce atlatirim da geçer

Sen nasılsın doğum belirlendi mi giggles

Bugün önce kadın doğum doktoruma gidicem onla konuşup yönlendirmesini isteyeceğim canım . Aynen biz çok yük yüklüyoruz kendimize ya da ben diyim su günler inşallah güzelce atlatirim da geçer
Üstümüzde harika ve güçlü olmalıymışız gibi anlamsız bi baskı var çünkü
Oysa ki hiç de zorunda değiliz
Güçsüz de olabiliriz
Zorluk da yaşayabiliriz
Bunun için de kimseye hesap vermek zorunda değiliz
İlla biri utanacaksa bu baskıyı oluşturanlar utansın
Bu zamana kadar çeşitli sebeplerden 2 kere çok ağır ilaçlarla psikiyatrik tedavi gördüm
Hiç de utanmıyorum
Önemli olan çaresini aramak
Sen nasılsın doğum belirlendi mi giggles
Yok ben doğurmuyorum

Aynen öncekinde 1 kez toplandı karnım 40 a vurdu, dümdüz ağrıyı ölçmüyor bence de

Yaşadıklarına çok üzüldüm ve çok kızdım
Genelde zaten biraz evhamlıymışsınız şimdi lohusalıkta da tetiklemiştir çok normal kendinizi yadırgamayın çok kişinin yaşadığı şeyler. Gerekirse bir destek alın çok daha rahat atlatırsınız
Eşiniz olacak kişi de henüz durumun idrakında değil bence onu da kendi haline bakın toparlanınca gerekeni yaparsınız zaten.
Mucize gibi bir küçük insan girdi hayatınıza asla yalnız olmayacaksınız en önemlisi bu

Merhaba arkadaşlar aranızda Anadolu sigorta yaptıran varmı nst ler sigorta kapsamındami acaba ve birde bebek ilk muanesi topuk kanı vs dahilmi cevap için teşekkürler şimideden.. Hepinize sağlıklı doğumlar dua edin emi bende hayırlısı ile hamis kalıp sağlıkla sürecimu tamamlayımamin

Yaaa bende şüpheliydim o konuda demek ki öyle oluyor

Aha benimkinden bir tane daha

Her gece derken doğur artık be kadın aynı gün doğuracaz demiştim sana senin ki gelmeyince benim ki de gelmiyor tükendim yiteeer

İyi ki buraya yazdım iyi ki .sizlerden , hepinize çok çok teşekkür ediyorum ,iyi ki bu dünyada güzel insanlar var .
Canım sıkma canını sen morelini yüksek tut bebişinde mutlu olsun sütünü sağmayı dene benim oğlumda ağlıyordu doymadığı içinmiş sağıp kaşıkla vermeyi dene bakalım canım rabbim yardımcın olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…