Lohusa depresyonu ne girmedm ben diyodum ama bu sarılık beni mahfetti gerçktenUykucu desene biraz zor oluyor ama uyandırmaya devam uyanır sarılıkta geçer hiç merak etme
Ya benimde şey sıkıntı sabahları benle beraber uyanık ikindi gibi bi uyuyor gece12ye kadar hareket etmiyormresmen sonra gece 1de onlayn sabahlara kadarBen dün artık sert bi konuşma yaptım valla
Ne zaman yatağa girsem tekmeden uyutmuyor beni
İnsanlar uyur
Özellikle geceleri uyur
Yat uyu artık sabahları vurman gerek dedim
Aynı bizimkiYa benimde şey sıkıntı sabahları benle beraber uyanık ikindi gibi bi uyuyor gece12ye kadar hareket etmiyormresmen sonra gece 1de onlayn sabahlara kadargece çişe kalkıyorum ne zaman kalksam hep uyanık
Aynenn kurabiyelerimiz hazır yarın da senin kompostondan yapiciimHadi gözünaydın
Kurabiyeler de hazırgelsin paşa
Yaa süperrAyyy hadi maşallah sağlıkla gelsin bebişiniz bende 2 gün önce sezeryanla yaptım spinal oldu çok kolay geçirdim şimdi annemler olmasa bile her işimi kendim görebilirim çok şükür psikoloji çok önemli hemen toparlanacağınızı düşünün sakın sağda solda yazan şeyleri okumayın ben hemen ayaklandım doğum yaptığım gece bebeği kendim alıp emzirip koyuyordum hastanedeyken
Size kötü bir haberim varYa benimde şey sıkıntı sabahları benle beraber uyanık ikindi gibi bi uyuyor gece12ye kadar hareket etmiyormresmen sonra gece 1de onlayn sabahlara kadargece çişe kalkıyorum ne zaman kalksam hep uyanık
Aynen bende öyleydim normal doğum yaparım ne var diyordum normali beklemedik ama sezeryanda hiçç sorun yaşamadım yine olsa yine yaparım valla ne sonda ne iğne ne dikiş hiçbirisiiii acıtmıyorYaa süperrBenim canım tatlı değildir zaten ya çabuk toparlarım diye düşünüyorum öyle doğum korkularım yok inşallah o anda da olmaz
Bugün önce kadın doğum doktoruma gidicem onla konuşup yönlendirmesini isteyeceğim canım . Aynen biz çok yük yüklüyoruz kendimize ya da ben diyim su günler inşallah güzelce atlatirim da geçerSen bence psikolojik olarak destek al bir an önce
Hiç öyle kolay veya keyifle geçirmek zorunda değilsin bu dönemi
Zorlandığın için kendini suçlama yani
Al desteğini
Sonra mutlu mesut geçsin işte
Herkes güçlü duracak diye şart yok
Kocaman bi değişim yaşanıyor hayatında sonuçta
Ay valla ben kolaya kaçıyorum
Normal doğum lobisi işine baksın
Kimse benim sancı çekmeyecek doğum esnasında
Bir yıldız daha kaydı
Anestezi teknikeri tanışım vardı da spinalde çok sorun olmuyor demişti
Ben de merak ettim bu konuyu
Sen nasılsın doğum belirlendi mi gigglesSen bence psikolojik olarak destek al bir an önce
Hiç öyle kolay veya keyifle geçirmek zorunda değilsin bu dönemi
Zorlandığın için kendini suçlama yani
Al desteğini
Sonra mutlu mesut geçsin işte
Herkes güçlü duracak diye şart yok
Kocaman bi değişim yaşanıyor hayatında sonuçta
Ay valla ben kolaya kaçıyorum
Normal doğum lobisi işine baksın
Kimse benim sancı çekmeyecek doğum esnasında
Bir yıldız daha kaydı
Anestezi teknikeri tanışım vardı da spinalde çok sorun olmuyor demişti
Ben de merak ettim bu konuyu
Üstümüzde harika ve güçlü olmalıymışız gibi anlamsız bi baskı var çünküBugün önce kadın doğum doktoruma gidicem onla konuşup yönlendirmesini isteyeceğim canım . Aynen biz çok yük yüklüyoruz kendimize ya da ben diyim su günler inşallah güzelce atlatirim da geçer
Yok ben doğurmuyorumSen nasılsın doğum belirlendi mi giggles
Maşallaahh sağlıkla büyüt bebişiniAynen bende öyleydim normal doğum yaparım ne var diyordum normali beklemedik ama sezeryanda hiçç sorun yaşamadım yine olsa yine yaparım valla ne sonda ne iğne ne dikiş hiçbirisiiii acıtmıyor
Aynen öncekinde 1 kez toplandı karnım 40 a vurdu, dümdüz ağrıyı ölçmüyor bence deKasilmasiz olduğu zaman nst ye yansımıyor bence canim daha önce sadece ağrım vardı çıkmadı benimde, ama son gittigimdede sadece kasilmam vardi ve düzenli sancı çıktı doktor bu doğum sancısı rahatsız olursun eve gitme bence dedi, bence o cihaz kasilmayi ölçüyor zaten kasılma olmadan doğum olmaz ki bebeği iten güç lazım
Yaşadıklarına çok üzüldüm ve çok kızdımBenim gibi olan var mı aranızda ,yoksa bir destek mi almam lazım ? Psikolojim berbat durumda . 6 gün oluyor bugün doğurali hiç uyumadım ve sürekli ağlıyorum sürekli yanında olmak istiyorum, o ağladıkça iyice ağlıyorum bana noldu bilmiyorum ama iyi değilim. Dün ve bugün bir kere öksürür gibi oldu , rengim kaçtı bayılacak gibi oldum panik atak gecirircesine. Ben niye böyleyim, gerçekten size soruyorum kızlar hiç iyi değilim hiç ,hep endişeyle yaşıyorum garip şekilde evhamlaniyorum nolur bana biseyler söyleyin,geceleri avazı çıktığı kadar ağlıyor ve üzülüyorum çok fazla . Eşim bugün laf etti daha yeni doğan yavrumuza o saatten beri ağlıyorum sen nasıl babasun diyorum soklardayim
Yaaa bende şüpheliydim o konuda demek ki öyle oluyorSize kötü bir haberim varDoğunca da aynı olcak … bizde de ben gece 12-3 arası hareketleri yüzünden uyuyamazdım aha doğunca da böyle olacak heralde diyordum gerçekten öyle oldu 12-3 arası ayakta biraz meme biraz gaz biraz ağlama sonrası öyle uyuyor
Aha benimkinden bir tane dahaKızlarr kontrolden çıktımm sürprizler var
Koca kafalı oğluşum kafasını kanala sokamıyorr onca yürüyüş top egzersizi çöpp
Girecek gibi de değil dedi onca sancıya rağmen açılma da yok istersen suni sancı deneriz ama seni zorlamanın anlamı olur mu bilmiyorum dedi. Suni sancı istemem dedim
Yarın gerekli tahlilleri verip cuma sabahı yatışımızı yapıp sezaryene gireceğim inşallah
Her gece derken doğur artık be kadınBu gece çok başarılı olmadı
Ama her gece söylersem bencr anlayacak
Bi de bana şımarıyor bence
Vurduğu zamanlar babasına elini koydurursam sakinleşiyor
Dün de dayısına götürdüm elini koysun diye
Ondan sonra sakinleşti
Ben koyarsam daha çok vuruyor
Pazartesine anlaşalım mıHer gece derken doğur artık be kadınaynı gün doğuracaz demiştim sana senin ki gelmeyince benim ki de gelmiyor tükendim yiteeer
Aminn hepimiz inşallahhhMaşallaahh sağlıkla büyüt bebişini
Canım sıkma canını sen morelini yüksek tut bebişinde mutlu olsun sütünü sağmayı dene benim oğlumda ağlıyordu doymadığı içinmiş sağıp kaşıkla vermeyi dene bakalım canım rabbim yardımcın olsun inşallahİyi ki buraya yazdım iyi ki .sizlerden , hepinize çok çok teşekkür ediyorum ,iyi ki bu dünyada güzel insanlar var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?