2021 Aralık Anneleri

Canim benim söylediklerin anksiyete kaygı bozukluğu olduğunu gösteriyor, tabi ki uzman biri doğru tanıyı koyacaktır. Geçmişte benim de kaygı bozukluğum vardı tamamen geçmese de hala etkilerini görüyorum bazen. Benzer bir durumu ben de yaşadım dün gece yedikleri ağzına gelince yutamadı garip sesler çıkardı o an çok korktum ama kendimi toparladım hemen. Telas yapmanın, kendimizi eksik görmenin bebeklerimize de bize de faydası yok canım. Ben de henüz bebekle baş başa kalamıyorum ki 40i çıkana kadar sen ona o sana alışana kadar kalma da zaten. Kötü hissetmeye de devam edersen destek al mutlaka, bu günler geçecek emin ol sen iyi bir annesin.

Aynı dertten müzdaribiz cnm. Kafası yüzünden kanala giremiyor kuzum. 3 cm acıklık var kaç günden beri. Cuma günü bizde doguma alıncaz inş :)

pekı her sezeryanda sonda takılması sartmı kuzenıme takmadılar genel oldu o

darısı bana o zaman :) sıze sonda takıldımı

anladıım hayırla kavusun ınsallah

Aynı dertten müzdaribiz cnm. Kafası yüzünden kanala giremiyor kuzum. 3 cm acıklık var kaç günden beri. Cuma günü bizde doguma alıncaz inş :)
Bende açıklık da olmamış ilginç bir şekilde 3 haftadır 1 cm Çok zorlamanın da anlamı yok nasıl istiyorlarsa öyle gelsinler

M Mutluuu06 canim bende de kaygi bozuklugu var hatta bu ara hat safada hic iyi degilim gebelikte yasadigim sitresleri dusunup acaba bebegime zarar verdimmi diye oturup sacma sapn aglamaya basladim ve sutumde yavastan cekiliyo gibi yani bugun diger gunler gibi degil kendimi o kadar caresiz hissediyorumki bu dusuncelerin icinde boguluyorum sanki bi yandan da ailem ve esime belli etmemeye calisiyorum ama iyi degilim hem de hic

Baya sancım vardı canım çekilirken, doktor bazen göstermiyor sancıyı dedi
Aynen canım düzenli sancim vardi nst 15 gösteriyordu doktor eliyle dokununca anladı karnım taş gibi sertti sancin var yatış yapalım dedi

Biz yaptırdık uyaniyordu emzik verdik ağzına kısa sürdü
Canım öncelikle sakin ol bebek bu boğazına süt kacacak uyumayacak ek gıdaya geçecek yenemeyecek hasta olacak düşecek kalkacak ağlayacak bunlar doğal şeyler öyle böyle büyüyecek stres yapma sakin ol
İlk kizimda bende oyleydim 10 gün boyunca ağladım kızımla evde tek kalmaya korkuyordum eşimi dışarı yollamiyordum sutüm de hemen gelmemişti mamayi bile yapıp vermeye korkuyordum ama zamanla ben kızıma kızım bana alıştı
Sabret dua et stres yapma hepsi geçecek
Bebeğimin göbeği düştü ama hafif hafif kanama oluyor sizde de öyle mi ?
İlk düştüğünde bizde de oldu ertesi gün geçti
Ben bunu doktoruma sormuştum biz gerekeni yaparız demişti lavman yapıyorlar sanırım
Ya yok ayağına vur dedler vuruyorum 2 ağlıyo gbi yapıyo bida küt uyuyo
Benim kizimda çok uyurdu ilk doğduğunda bir ayda 5 kere dr à gitmiştik sırf uyuyor diye
Dr yeter artık gelmeyin hersey yolunda uyusun dedi ama uykuda emiyordu
pekı her sezeryanda sonda takılması sartmı kuzenıme takmadılar genel oldu o
Şart mı bilmiyorum ama ikinci sezaryamim ikisinde de sonda takıldı

Canım dua edicem senin için bu psikolojiden kurtulman için neden biliyormusun bebeğinin bu günleri tekrar geri gelmicek 2 çocuğun olup olmayacağının da garantisi yok uykusuzluk gelir geçer bebeğinin kokusunu doyasıya içine çek sen güçlü bir annesin toparla kendini

Spinalde çok önemli değilmiş 2 saat açlık bile yeterliymis.Benim yatısim 5 de yapıldı 4 de yemek yemiştim akşam 10 da sezeryan oldum.Doktorum saat 6 da yapacaktı ama eşim yanımda yoktu beklerim dedim istenedim.

Sizin de bebişe hayırlı Uğurlu olsun. Benim sütüm hiç gelmiyor. Sabah hastanenin makinesi ile bi damla ancak geldi. Taburcu olduk. Bi gecede bebek memeyi reddetti. Çünkü eşimle kaynanam çocuk aç diye mamayı dayadı. Onlar da haksız sayılmaz çünkü hiç sütüm yok. Elektronik pompa almaya çalışıyorum iyilerinden. Yarına ancak getirtecekler. Başka napabilirim bilmiyorum

Biz pazartesi günü yaptırmıştık. Baştan mikirdandi olculemedi. Emzirmem için verdiler iyice uykuya daldı şükür öyle yapıldı.
Seni çok iyi anlıyorum. İlk dogumumda bende lohusa depresyonuna girdim. Bakamıyorum diye ağlıyordum. Ama bebeğim çok iydi. Seninde öyledir boşuna üzülme. Bak ne güzel annelik yapıyorsun endişeleniyorsun kızın için. Ne anneler var duyuyoruz. Sen bence çok iyi bir annesin. Lütfen rahatlamaya çalış, ve acil yardım al. Ben almadan atlatmistim ama zordu. Bak bu dogumumda hiç yok panik bende. Alıştım o yüzden. Sende zamanla göreceksin herşey harika olucak. Op mis kokulu kızının boynundan. Allahim yanınızda olsun dua et bol bol
Bebeğimin göbeği düştü ama hafif hafif kanama oluyor sizde de öyle mi ?
Bizim 7. Gün düşmüştü. İçi hala biraz nemli. O yüzden hala yikamadim. İki kere ılık suyla sildim. Cuma günü yikayacagiz

Anladım canım teşekkür ederim sağlıkla büyüt inşallah bebeğini

Ahh canım ya bekçiliğe devam valla napalım sıkma canını
Bana en son haftaya Çarşamba dedi gelmezse alıcaz diye ben de pazartesi olsun dedim 2 günü de dayanamadım bakalım gelmezse pazartesiye kadar sezaryene giricem
Aynen canım düzenli sancim vardi nst 15 gösteriyordu doktor eliyle dokununca anladı karnım taş gibi sertti sancin var yatış yapalım dedi
Desene benim de var kesinlikle ama düzenli değil bakalım pazartesiye kadar gelmezse alıcak canım 40 oluyor nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…