Benim doktorum karın yağ dokusu biraz fazla olunca bazende nst yi yanlış yere bağlıyorlar o zaman sancıyı algılamiyor demisti.Bana en son haftaya Çarşamba dedi gelmezse alıcaz diye ben de pazartesi olsun dedim 2 günü de dayanamadım bakalım gelmezse pazartesiye kadar sezaryene giricem
Desene benim de var kesinlikle ama düzenli değil bakalım pazartesiye kadar gelmezse alıcak canım 40 oluyor nerdeyse
Biberon kullaniyormusunuz?Hangi marka bende avent süt pompası var onda kullanmak için avent biberon almıştım kesinlikle almıyor alsa da ememiyor ben hem beni emsin hem biberon istiyorum.Onerin var mı?Takviye verdi doktor onu kullanıyorum canım.
Ay bilemem ki onu yanlis yonlendirmiyim. Kendi sitesinde kiloya gore hangi beden alinmasi gerektigi yaziyor bi oraya bak istersen160boy şuan 79kiloyum ona kaç beden almalıyım canım? L mi
Oh cok sukurKızlarr kontrolden çıktımm sürprizler var
Koca kafalı oğluşum kafasını kanala sokamıyorr onca yürüyüş top egzersizi çöpp
Girecek gibi de değil dedi onca sancıya rağmen açılma da yok istersen suni sancı deneriz ama seni zorlamanın anlamı olur mu bilmiyorum dedi. Suni sancı istemem dedim
Yarın gerekli tahlilleri verip cuma sabahı yatışımızı yapıp sezaryene gireceğim inşallah
Sana ilk once antibiyotik baslayacaklar bebek acik ortamda enfeksiyon kapmasin diye sonra da uygun bulduklari zamanda ameliyata alacaklarKızlar ben bir şeyi çok merak ediyorumşimdi doktor bana sezeryan tarihi verdi ya çatım dar diye, mesela suyum aniden gelirse hastaneye gittiğimizde ne olacak çünkü benim karnım sürekli tok oluyor yemek yiyorum yani sürekli açken alıyorlar ya ameliyata acaba diyorum normali felan denetirler mi Allah korusun
Evet takildi, doktordan doktora degisiyormus takilma zamani. Eger korkuyorsaniz doktorunuzdan anestezi sonrasi takilmasini rica edebilirsiniz.darısı bana o zaman :) sıze sonda takıldımı
Galactago neo 100ml almami soyledi benim doktorum sut icin. Mastit olanlara veriliyormus, mastit olmadan kullanilirsa da gogus kanallari aciyor ve sutu arttiriyor. Gunde uc kez Kayisi suyuna 1 ml damlatip iciyorum. Cok iyi geldi, ciddi derecede artti sutumSizin de bebişe hayırlı Uğurlu olsun. Benim sütüm hiç gelmiyor. Sabah hastanenin makinesi ile bi damla ancak geldi. Taburcu olduk. Bi gecede bebek memeyi reddetti. Çünkü eşimle kaynanam çocuk aç diye mamayı dayadı. Onlar da haksız sayılmaz çünkü hiç sütüm yok. Elektronik pompa almaya çalışıyorum iyilerinden. Yarına ancak getirtecekler. Başka napabilirim bilmiyorum
Canim benim esini degistiremezsin bosver onu bebeginin sana cok ihtiyaci var sen kendini dusun mucizene saril mutlu olmaya bak beklentisiz oluncak yoksa herseyi takarsinBen böyle olacagimi tahmin etmemiştim bunları yazarken bile ağlıyorum , çok bunalım haldeyim bebeğimden ötürü değil onun beni üzmesi değil , yanımda hiç kimse düzgün yok herkes kendi derdinde annem çalışıyor anca 5 gün izin alabildi kadın mahvoldu uykusuz kaldı , önemli değil onun içinde ama ben bebekle dün ilkkez 3 saat tek kaldım ve susturamadim altını açtım temizledim başladı aglmaaya o anda üstümden su bosalircasina ter aktı ,bugün kadın doğumcuma kontrole gidecem ona söylemeli miyim sizcemerve @Bitter cikilata eşim embesilin önde gideni ,kızıma.sabah niye uyutmadi diye laf dedi o yüzden sabahtan beri agliyorum bu nasıl baba diye ,bu nasıl bebek niye agliyo daha kötüsünü dedi demek istemiyorum burada ama şok geçirdim sen babaliga layık değilsin ,biz yavrumuza kavuşmak için neler yaptık ve neler yapanlar var bu bebek ağlar tabi vs dedim ama o dediği laftan sonra kendime gelemiyorum defol git evden annenlerde kal geceleri dedim ,öyle ki uykun çok kıymetli kaldı ki aynı odada yatamiyoruz bebek üşür diye ben oturma odasındayim kızımla burası daha sıcak diye ,annem ben bebekleyiz ,o ise yatak odasında yatıyor. Ben düşünüyorum Allah'ım bana güç ver nolur nolur
Ben de siparis verdim m l owli korse 78 kiloyum suan bence olur diye dusunuyrm. Birde doktorum da sezeryan yeri icin senin onerdigin kremi soyledi alip baslayacagim insallahAy bilemem ki onu yanlis yonlendirmiyim. Kendi sitesinde kiloya gore hangi beden alinmasi gerektigi yaziyor bi oraya bak istersen
Oh cok sukur
Kendim doguracakmisim gibi rahatladim.
Bakalim bebis bu soylenileni duyup yarin ceee eeee deyip gelecek mi
Genelde sezeryani duyan bebisler gelmeye calisiyormus ya
Sana ilk once antibiyotik baslayacaklar bebek acik ortamda enfeksiyon kapmasin diye sonra da uygun bulduklari zamanda ameliyata alacaklarcunku benim de sabaha karsi suyum geldi veeee tam olarak boyle yapildi tost yiyip yatmistim iyiki de yemisim
Evet takildi, doktordan doktora degisiyormus takilma zamani. Eger korkuyorsaniz doktorunuzdan anestezi sonrasi takilmasini rica edebilirsiniz.
Benim anesteziden sonra takildi, dogal olarak hicbi sey hissetmedim
Galactago neo 100ml almami soyledi benim doktorum sut icin. Mastit olanlara veriliyormus, mastit olmadan kullanilirsa da gogus kanallari aciyor ve sutu arttiriyor. Gunde uc kez Kayisi suyuna 1 ml damlatip iciyorum. Cok iyi geldi, ciddi derecede artti sutum
O zaman da 38+1 oluyordu. Yeterli diye düşündü sanırım. Ben o gün kızımın hastane kontrolü var, doğumdan önce halledeyim diye düşündüm. Söyleyince daha iyi olur biraz daha beklemiş olur dedi. Boş günüydü belki hiç bilmiyorum neden perşembe dediY yorgunnn_anne canim basta doktor haftaya persembe demis sonra sen bi sonraki pazartesi demissin ya onu sormak istedim aslinda haftaya persembe erken olmazmiydi niye o tarihi verdi diye
Amin inşallahanladıım hayırla kavusun ınsallah
Sutu bebek getirir sen bebeği göğsünde tut sürekli emzirmeye çalış önce emzir arkasından gene mama ver eğer memeyi reddediyor diyip bırakırsan zor olur birde bebeğin zayıfsa çenesi kuvvetli değildir memeyi ağzına verince aşağıdan parmaginla çenesini destekle,emin kızım da şimdi oğlumda aynı eldiven sevmez emerken eldiven takma Esin parmağını tutsun başından destek olsun.Bide böyle deneyin bol bol süt olsun.Sizin de bebişe hayırlı Uğurlu olsun. Benim sütüm hiç gelmiyor. Sabah hastanenin makinesi ile bi damla ancak geldi. Taburcu olduk. Bi gecede bebek memeyi reddetti. Çünkü eşimle kaynanam çocuk aç diye mamayı dayadı. Onlar da haksız sayılmaz çünkü hiç sütüm yok. Elektronik pompa almaya çalışıyorum iyilerinden. Yarına ancak getirtecekler. Başka napabilirim bilmiyorum
Yok kız topun üstünde bi amuda kalkmadığım kaldı inmiyor aşağı yeterince keyfini bekledik tarihimi aldım rahatladımOh cok sukur
Kendim doguracakmisim gibi rahatladim.
Bakalim bebis bu soylenileni duyup yarin ceee eeee deyip gelecek mi
Genelde sezeryani duyan bebisler gelmeye calisiyormus ya
Yok çünkü tamamen şans işi. Biberon wee almistım cam. En ucuzundan. Bi tane daha lazım oldu kendi sağdığım süt için. Ona suavinex aldım daha gelmedi kargoda. O gelene kadar bi milyoncudan almış eşim fatoş beb diye bi şey.Biberon kullaniyormusunuz?Hangi marka bende avent süt pompası var onda kullanmak için avent biberon almıştım kesinlikle almıyor alsa da ememiyor ben hem beni emsin hem biberon istiyorum.Onerin var mı?
İnan doğdu doğalı aynıyız. Gündüz problem yok bizde uyuyor. Ama gece 0 uyku. Artık gözlerim şişti. Ben göğüs pedine Lansonih sürüp nemli kalmasını sağlıyorum o zmn çok ağrım olmuyor. Bide her emmeden sonda göğüs ucunu kendi sütüm ile ıslatıyorum faydasını gördüm benKızlar benim bebe sürekli memede durmak istiyor sabahtan beri uyuyunca yerine yatiriyorum uyanıp meme ariyor ağlayarak. 2 gecedir sıfır uyku ve meme ucu yaraları ile ne yapacağımı şaşırdımaynı durumda olanlar neler yaptınız?
Benimki de aynı durumda gündüz iyi maşallah gece oldu mu memede uyuyor sadece bi de gaz sıkıntıları başladı sanırım, doğdu doğalı toplasan 5 saat ancak uyumusumdurKızlar buraya çok bakamıyorum baktığım zamanda yarım yamalak okuyorum cevap yazamıyorum. 3 çocuk olunca inanın boş vaktim yok denecek kadar az. Bulduğum bol vakittede 10 dk bile olsa mümkünse uyuyorum. Bizim oğlanın gece uykusu 0 denecek kadar. Sabaha kadar meme ağzımda kalsın bende kucağında kalayım diyor resmen. Gündüz sıkıntı yok uyuyor maşallah. Ama bu sefer ben diğer 2 çocuk ev işleri falan derken hiç dinlenemiyorum. Sersem sersem dolaşıyorum inanın perişan haldeyim. Sizler nasılsınız. Doğurmayan kaldımı ya kaç kişi kaldı varsa.
Bende de var ondan sürekli sürdüm ama baktım olmayacak eşim koşarak gümüş göğüs ucu koruyucularindan aldı çok şükür onları kullanmaya başlayalı yaralar acılar azaldı, kremi bile bıraktım.İnan doğdu doğalı aynıyız. Gündüz problem yok bizde uyuyor. Ama gece 0 uyku. Artık gözlerim şişti. Ben göğüs pedine Lansonih sürüp nemli kalmasını sağlıyorum o zmn çok ağrım olmuyor. Bide her emmeden sonda göğüs ucunu kendi sütüm ile ıslatıyorum faydasını gördüm ben
Ya benide götür ya sende gitmeBana en son haftaya Çarşamba dedi gelmezse alıcaz diye ben de pazartesi olsun dedim 2 günü de dayanamadım bakalım gelmezse pazartesiye kadar sezaryene giricem
Desene benim de var kesinlikle ama düzenli değil bakalım pazartesiye kadar gelmezse alıcak canım 40 oluyor nerdeyse
Bende de pompaya hiç süt gelmiyordu ama sürekli emzirdim damla kullanıyorum dün duş aldım bugün göğsümü sıcak su ile yıkadım şimdi doluyor farkediyorum göğsüme masaj yapınca süt gelmeye başlıyor bebeğe öyle veriyorum sizde gelmiyor diye düşünmeyin lütfenSizin de bebişe hayırlı Uğurlu olsun. Benim sütüm hiç gelmiyor. Sabah hastanenin makinesi ile bi damla ancak geldi. Taburcu olduk. Bi gecede bebek memeyi reddetti. Çünkü eşimle kaynanam çocuk aç diye mamayı dayadı. Onlar da haksız sayılmaz çünkü hiç sütüm yok. Elektronik pompa almaya çalışıyorum iyilerinden. Yarına ancak getirtecekler. Başka napabilirim bilmiyorum
Ne diyo sana en son?Ya benide götür ya sende gitme
Kilom var canım ama göbeğim çok büyük değil aşırı yağ yok, taa mideme bağladı aletin birini diğeri bebeğin kalp yerine. Benim hazırlık sancı kasılmalarım var ama bence 10 güne filan beklesem ancak gelirdi. 40 ı geçmeyelim dedi doktor kaka filan yapar diye. Riske atacak yaşım yok ben de kabul ettimBenim doktorum karın yağ dokusu biraz fazla olunca bazende nst yi yanlış yere bağlıyorlar o zaman sancıyı algılamiyor demisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?