2021 Aralık Anneleri

Benim doktorum karın yağ dokusu biraz fazla olunca bazende nst yi yanlış yere bağlıyorlar o zaman sancıyı algılamiyor demisti.

160boy şuan 79kiloyum ona kaç beden almalıyım canım? L mi
Ay bilemem ki onu yanlis yonlendirmiyim. Kendi sitesinde kiloya gore hangi beden alinmasi gerektigi yaziyor bi oraya bak istersen
Oh cok sukur
Kendim doguracakmisim gibi rahatladim.
Bakalim bebis bu soylenileni duyup yarin ceee eeee deyip gelecek mi
Genelde sezeryani duyan bebisler gelmeye calisiyormus ya
Sana ilk once antibiyotik baslayacaklar bebek acik ortamda enfeksiyon kapmasin diye sonra da uygun bulduklari zamanda ameliyata alacaklarcunku benim de sabaha karsi suyum geldi veeee tam olarak boyle yapilditost yiyip yatmistim iyiki de yemisim
darısı bana o zaman :) sıze sonda takıldımı
Evet takildi, doktordan doktora degisiyormus takilma zamani. Eger korkuyorsaniz doktorunuzdan anestezi sonrasi takilmasini rica edebilirsiniz.
Benim anesteziden sonra takildi, dogal olarak hicbi sey hissetmedim
Galactago neo 100ml almami soyledi benim doktorum sut icin. Mastit olanlara veriliyormus, mastit olmadan kullanilirsa da gogus kanallari aciyor ve sutu arttiriyor. Gunde uc kez Kayisi suyuna 1 ml damlatip iciyorum. Cok iyi geldi, ciddi derecede artti sutum

Canim benim esini degistiremezsin bosver onu bebeginin sana cok ihtiyaci var sen kendini dusun mucizene saril mutlu olmaya bak beklentisiz oluncak yoksa herseyi takarsin

Ben de siparis verdim m l owli korse 78 kiloyum suan bence olur diye dusunuyrm. Birde doktorum da sezeryan yeri icin senin onerdigin kremi soyledi alip baslayacagim insallah

Y yorgunnn_anne canim basta doktor haftaya persembe demis sonra sen bi sonraki pazartesi demissin ya onu sormak istedim aslinda haftaya persembe erken olmazmiydi niye o tarihi verdi diye
O zaman da 38+1 oluyordu. Yeterli diye düşündü sanırım. Ben o gün kızımın hastane kontrolü var, doğumdan önce halledeyim diye düşündüm. Söyleyince daha iyi olur biraz daha beklemiş olur dedi. Boş günüydü belki hiç bilmiyorum neden perşembe dedi
anladıım hayırla kavusun ınsallah
Amin inşallah

Sutu bebek getirir sen bebeği göğsünde tut sürekli emzirmeye çalış önce emzir arkasından gene mama ver eğer memeyi reddediyor diyip bırakırsan zor olur birde bebeğin zayıfsa çenesi kuvvetli değildir memeyi ağzına verince aşağıdan parmaginla çenesini destekle,emin kızım da şimdi oğlumda aynı eldiven sevmez emerken eldiven takma Esin parmağını tutsun başından destek olsun.Bide böyle deneyin bol bol süt olsun.

Oh cok sukur
Kendim doguracakmisim gibi rahatladim.
Bakalim bebis bu soylenileni duyup yarin ceee eeee deyip gelecek mi
Genelde sezeryani duyan bebisler gelmeye calisiyormus ya
Yok kız topun üstünde bi amuda kalkmadığım kaldı inmiyor aşağı yeterince keyfini bekledik tarihimi aldım rahatladım

Biberon kullaniyormusunuz?Hangi marka bende avent süt pompası var onda kullanmak için avent biberon almıştım kesinlikle almıyor alsa da ememiyor ben hem beni emsin hem biberon istiyorum.Onerin var mı?
Yok çünkü tamamen şans işi. Biberon wee almistım cam. En ucuzundan. Bi tane daha lazım oldu kendi sağdığım süt için. Ona suavinex aldım daha gelmedi kargoda. O gelene kadar bi milyoncudan almış eşim fatoş beb diye bi şey. Ayırd etmedi henüz.

İnan doğdu doğalı aynıyız. Gündüz problem yok bizde uyuyor. Ama gece 0 uyku. Artık gözlerim şişti. Ben göğüs pedine Lansonih sürüp nemli kalmasını sağlıyorum o zmn çok ağrım olmuyor. Bide her emmeden sonda göğüs ucunu kendi sütüm ile ıslatıyorum faydasını gördüm ben

Kızlar buraya çok bakamıyorum baktığım zamanda yarım yamalak okuyorum cevap yazamıyorum. 3 çocuk olunca inanın boş vaktim yok denecek kadar az. Bulduğum bol vakittede 10 dk bile olsa mümkünse uyuyorum. Bizim oğlanın gece uykusu 0 denecek kadar. Sabaha kadar meme ağzımda kalsın bende kucağında kalayım diyor resmen. Gündüz sıkıntı yok uyuyor maşallah. Ama bu sefer ben diğer 2 çocuk ev işleri falan derken hiç dinlenemiyorum. Sersem sersem dolaşıyorum inanın perişan haldeyim. Sizler nasılsınız. Doğurmayan kaldımı ya kaç kişi kaldı varsa.

Benimki de aynı durumda gündüz iyi maşallah gece oldu mu memede uyuyor sadece bi de gaz sıkıntıları başladı sanırım, doğdu doğalı toplasan 5 saat ancak uyumusumdur

Bende de var ondan sürekli sürdüm ama baktım olmayacak eşim koşarak gümüş göğüs ucu koruyucularindan aldı çok şükür onları kullanmaya başlayalı yaralar acılar azaldı, kremi bile bıraktım.

Ya benide götür ya sende gitme

Bende de pompaya hiç süt gelmiyordu ama sürekli emzirdim damla kullanıyorum dün duş aldım bugün göğsümü sıcak su ile yıkadım şimdi doluyor farkediyorum göğsüme masaj yapınca süt gelmeye başlıyor bebeğe öyle veriyorum sizde gelmiyor diye düşünmeyin lütfen

Benim doktorum karın yağ dokusu biraz fazla olunca bazende nst yi yanlış yere bağlıyorlar o zaman sancıyı algılamiyor demisti.
Kilom var canım ama göbeğim çok büyük değil aşırı yağ yok, taa mideme bağladı aletin birini diğeri bebeğin kalp yerine. Benim hazırlık sancı kasılmalarım var ama bence 10 güne filan beklesem ancak gelirdi. 40 ı geçmeyelim dedi doktor kaka filan yapar diye. Riske atacak yaşım yok ben de kabul ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…