2021 Aralık Anneleri

Hadi gözün Aydın sende doğuranlar kulübüne katılıyorsun bizde arkandan el sallayacağız

Anlıyorum. Bugün eve geldik. Hastanede duş almama müsade etmemişlerdi. Duş aldım, sıcak su torbası koydum. Bebeği emziremiyorum, ağladığı an kaynanam biberonu dayıyor. Emzirirken bebek ağlıyor diye. Ama akşam birinin ucunda süt damlası vardı. Göğüslerimde yanma var. Demin biraz emzirdim kaynanam yetişip biberonu dayayana kadar. Süt dolma hissi yanma gibi mi oluyor

Çok teşekkür ediyorum. Evet çok zayıf. Bugün taburcu işlemleri filan bebekten çok ayrı kaldım ama mememin birinin ucunda süt vardı. Bu gelecek demek mi. Bu geceden itibaren emzir mama ver şeklinde yapmaya çalışayım. Nolur sökülsün sütüm. Çok perişan hissediyorum kendimi

Öncelikle sakin ol arkadaşım hiç panik yapma senin vücudun öyle mükemmel yaratılmış bir sistemi varmı sicacaik duş al bebeğinle yalnız bir odaya gir baş başa kal sakinleş ve emzirmeye çalış bebek çektikce gelecek süt kanallarında sıcak suyun etkisiyle yavaşça inecek ve bebeğin doğmaya baslayacak hiç korkma baş başa kal yalnız bebekle Los bir ortam yarat

Bana da bestlak, laktom, humana çay, Malt içeceği dediler, hepsini aldım hangisini içeceğimi şaşırdım. İlk günden beri bestlak içiyorum aslında. Sanki galactago ile bestlakın içeriği aynıydı sanki. Şimdilik bende işe yaramadı galiba. Napıcağımı şaşırdım. Bu panik hissi de hiç yardımcı olmuyor

Ama öyle yaparsa meme reddi yaşarsın hem de sütün gelmez, karışmayın desen keşke

Yani muhakkak iyi bise yaptigini zannediyor ama gunu kurtarmis oluyor uzun vadede dusunmek lazim hem sutun gelsin diye cok vermelisin hem bebek sonra reddetmesin en onemliside saglik

Arkadaşım şuanki ortamımı bi görsen. Kaynanam başımda, bebek kaşık kadar, çok küçük. Dikiş acımdan doğru düzgün tutamıyorum, kaynanam yardım ediyor tutmama. Bebek süt gelmeyince ağlıyor haliyle, hemen kapıyor bebeği veriyor mamayı. Can acım azalmaya başladı umarım daha kolay olur bundan sonrası

Kuzum sen çok stres yapmışsın. Yapma bunu. Öyle dakikasında sütü gelen anne inan çok az. Benim 3. Gün az az gelmeye başladı. Ondan önce kuru kuru emdi. Ama emdi yani. Çocuk emdikçe gelecek sütün. Telaş etme. Mama vermek kötü değil cnm. Hatta iyi sarılık riskini düşünüyor. Bebeğin karnının tok olması lazım sarılık olmaması için. Sen duşunu al emin ol gelecek sütün. Canınıda sıkma

Benim ki 2450 kg doğmuştu yalnız kal ve kesinlikle mamaya diren acele etme bebek çektikce gelecek

Ben de siparis verdim m l owli korse 78 kiloyum suan bence olur diye dusunuyrm. Birde doktorum da sezeryan yeri icin senin onerdigin kremi soyledi alip baslayacagim insallah
Olur olur, alınmış alınmıştır
Ben korseyi bu iki gündür takmıyorum, tembellik yapıyorum göbeğim gitti siye sanırım
Krem efsane bişey ya hergün sıcak duşa da girince iyice izim gitmeye başladı benim Zatem krem kuruyana kadar karnını kapatma bi 10 dk falan, kuruyup jelatin gibi oluyor. Duşa girince de kendi kendime jöle kıvamıma gelip akıyor, tazeliyosun işte sabah akşam
Ama doktorum özellikşe kaynatılmış kuru kayısının içine damlatacaksın dedi. Bir bardak kayısı suyuma 1 ml damla, belki ikisi birleşince çok etkili olmuştur bilemiyorum kiPanik yaptıkça daha çok olmaz sen kendini rahatlatmaya çalış, herhün mutlaka sıcak duş alıp göğüslerine sıcak su tut, çıktığım gibi bebişi emzir nasıl kanalların açıldığına inanamayacaksın Hem galactago hem sıcak duş

Cok iyi ya insallah bana da yarar hen korse hem krem

Kızlar benim oğlan gunduz memede uyusa bile yatırınca uyumaya devam ediyor ama gece olunca memeden alınca başka yerde uyumuyor asla basıyor yaygarayi. Niye böyle yapıyor olabilir sizlerde de var mı böyle bir durum? geceleri çaresiz kalıyorum resmen annem gazı vardır diyo ama bu gaz olayı geceleri mi oluyor sadece. Tecrübeli annelerden yardım bekliyorum

Benim de asla memeden ayrılmıyo. Bi ölçek mama veriyorum bayılıyo öyle bırakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…