Ben takılı kaldım hamilelik aşamasındaŞimdi doğurmayan kim kaldık @Arsoneygiggles @yorgunnn_anne benim son gün 13 aralık kararlaştırdık, geldi geldi gelmezse pazartesi 13:45 gazamız mübarek olsun
Hadi gözün Aydın sende doğuranlar kulübüne katılıyorsun bizde arkandan el sallayacağızKilom var canım ama göbeğim çok büyük değil aşırı yağ yok, taa mideme bağladı aletin birini diğeri bebeğin kalp yerine. Benim hazırlık sancı kasılmalarım var ama bence 10 güne filan beklesem ancak gelirdi. 40 ı geçmeyelim dedi doktor kaka filan yapar diye. Riske atacak yaşım yok ben de kabul ettim
Darısı başınıza beybi tabi ben de pazartesiye kadar beklersem bu akşam zart doğururum belkiHadi gözün Aydın sende doğuranlar kulübüne katılıyorsun bizde arkandan el sallayacağız
Anlıyorum. Bugün eve geldik. Hastanede duş almama müsade etmemişlerdi. Duş aldım, sıcak su torbası koydum. Bebeği emziremiyorum, ağladığı an kaynanam biberonu dayıyor. Emzirirken bebek ağlıyor diye. Ama akşam birinin ucunda süt damlası vardı. Göğüslerimde yanma var. Demin biraz emzirdim kaynanam yetişip biberonu dayayana kadar. Süt dolma hissi yanma gibi mi oluyorBende de pompaya hiç süt gelmiyordu ama sürekli emzirdim damla kullanıyorum dün duş aldım bugün göğsümü sıcak su ile yıkadım şimdi doluyor farkediyorum göğsüme masaj yapınca süt gelmeye başlıyor bebeğe öyle veriyorum sizde gelmiyor diye düşünmeyin lütfen
Kayısı incir acayip süt yapıyor kayınvalidem ilk bir ay bunlardan şeker hiç katmadan ama meyvesi yoğun olacak şekilde yapmıştı cidden çok iyi gelmiştiKomposto ne kompostosu olacak onun önemi var mi bende topigi okuya okuya arkadan geliyorum : )))
Çok teşekkür ediyorum. Evet çok zayıf. Bugün taburcu işlemleri filan bebekten çok ayrı kaldım ama mememin birinin ucunda süt vardı. Bu gelecek demek mi. Bu geceden itibaren emzir mama ver şeklinde yapmaya çalışayım. Nolur sökülsün sütüm. Çok perişan hissediyorum kendimiSutu bebek getirir sen bebeği göğsünde tut sürekli emzirmeye çalış önce emzir arkasından gene mama ver eğer memeyi reddediyor diyip bırakırsan zor olur birde bebeğin zayıfsa çenesi kuvvetli değildir memeyi ağzına verince aşağıdan parmaginla çenesini destekle,emin kızım da şimdi oğlumda aynı eldiven sevmez emerken eldiven takma Esin parmağını tutsun başından destek olsun.Bide böyle deneyin bol bol süt olsun.
Öncelikle sakin ol arkadaşım hiç panik yapma senin vücudun öyle mükemmel yaratılmış bir sistemi varmı sicacaik duş al bebeğinle yalnız bir odaya gir baş başa kal sakinleş ve emzirmeye çalış bebek çektikce gelecek süt kanallarında sıcak suyun etkisiyle yavaşça inecek ve bebeğin doğmaya baslayacak hiç korkma baş başa kal yalnız bebekle Los bir ortam yaratArkadaşlar merhaba. Dün doğum yaptım çok şükür. Çok minyon kızım. 2700 gramcık. Küçücük. Ben spinal ameliyattayken mama vermişler. Saatlerce uyanmadı mama yiyince. Hastenem çok ilgisiz çıktı. Zorla yardım aldım. İki ayrı hemşireye kontrol ettirdim sütün gelmiş dediler. Manuel pompa ile kendim denedim, süt gelmedi pompaya. Gece emmeye ancak başladı. Uzun uzun emdi. Öğleden sonraya kadar memeden ayrıldıkça ağladı. Meğer açmış. Biz yine mama istedik. Ben ağlama krizine girince üçüncü bi hemşire ile kontrol ettik. Elle de bakınca süt yok. Sonunda ortaya elektronik pompa çıktı. Onunla da süt müt yok. Yani iki gündür sütüm yokÇokkkkk üzgünüm. Gelir mi bundan sonra. Sabah taburcu oluyorum. Olmayan sütüm ile eve bebekle gitmek beni çok korkutuyor. Burdaki tüm doktor ve hemşireler öyle tuhaf ki. İki gündür sürekli yardım istiyorum kimse beni dinlemiyor. Başına böyle gelen var mı ? Sütüm gelir mi? Öyle zor bi ameliyat geçirdim ki, iki gündür hiç uyuyamadım. Dağılmış haldeyim, siz de birkaç günlük annesiniz ama nolur bilgisi olan varsa yardım etsin.
Bana da bestlak, laktom, humana çay, Malt içeceği dediler, hepsini aldım hangisini içeceğimi şaşırdım. İlk günden beri bestlak içiyorum aslında. Sanki galactago ile bestlakın içeriği aynıydı sanki. Şimdilik bende işe yaramadı galiba. Napıcağımı şaşırdım. Bu panik hissi de hiç yardımcı olmuyorAy bilemem ki onu yanlis yonlendirmiyim. Kendi sitesinde kiloya gore hangi beden alinmasi gerektigi yaziyor bi oraya bak istersen
Oh cok sukur
Kendim doguracakmisim gibi rahatladim.
Bakalim bebis bu soylenileni duyup yarin ceee eeee deyip gelecek mi
Genelde sezeryani duyan bebisler gelmeye calisiyormus ya
Sana ilk once antibiyotik baslayacaklar bebek acik ortamda enfeksiyon kapmasin diye sonra da uygun bulduklari zamanda ameliyata alacaklarcunku benim de sabaha karsi suyum geldi veeee tam olarak boyle yapildi tost yiyip yatmistim iyiki de yemisim
Evet takildi, doktordan doktora degisiyormus takilma zamani. Eger korkuyorsaniz doktorunuzdan anestezi sonrasi takilmasini rica edebilirsiniz.
Benim anesteziden sonra takildi, dogal olarak hicbi sey hissetmedim
Galactago neo 100ml almami soyledi benim doktorum sut icin. Mastit olanlara veriliyormus, mastit olmadan kullanilirsa da gogus kanallari aciyor ve sutu arttiriyor. Gunde uc kez Kayisi suyuna 1 ml damlatip iciyorum. Cok iyi geldi, ciddi derecede artti sutum
Ama öyle yaparsa meme reddi yaşarsın hem de sütün gelmez, karışmayın desen keşkeAnlıyorum. Bugün eve geldik. Hastanede duş almama müsade etmemişlerdi. Duş aldım, sıcak su torbası koydum. Bebeği emziremiyorum, ağladığı an kaynanam biberonu dayıyor. Emzirirken bebek ağlıyor diye. Ama akşam birinin ucunda süt damlası vardı. Göğüslerimde yanma var. Demin biraz emzirdim kaynanam yetişip biberonu dayayana kadar. Süt dolma hissi yanma gibi mi oluyor
Yani muhakkak iyi bise yaptigini zannediyor ama gunu kurtarmis oluyor uzun vadede dusunmek lazim hem sutun gelsin diye cok vermelisin hem bebek sonra reddetmesin en onemliside saglikAnlıyorum. Bugün eve geldik. Hastanede duş almama müsade etmemişlerdi. Duş aldım, sıcak su torbası koydum. Bebeği emziremiyorum, ağladığı an kaynanam biberonu dayıyor. Emzirirken bebek ağlıyor diye. Ama akşam birinin ucunda süt damlası vardı. Göğüslerimde yanma var. Demin biraz emzirdim kaynanam yetişip biberonu dayayana kadar. Süt dolma hissi yanma gibi mi oluyor
Bide benŞimdi doğurmayan kim kaldık @Arsoneygiggles @yorgunnn_anne benim son gün 13 aralık kararlaştırdık, geldi geldi gelmezse pazartesi 13:45 gazamız mübarek olsun
Arkadaşım şuanki ortamımı bi görsen. Kaynanam başımda, bebek kaşık kadar, çok küçük. Dikiş acımdan doğru düzgün tutamıyorum, kaynanam yardım ediyor tutmama. Bebek süt gelmeyince ağlıyor haliyle, hemen kapıyor bebeği veriyor mamayı. Can acım azalmaya başladı umarım daha kolay olur bundan sonrasıÖncelikle sakin ol arkadaşım hiç panik yapma senin vücudun öyle mükemmel yaratılmış bir sistemi varmı sicacaik duş al bebeğinle yalnız bir odaya gir baş başa kal sakinleş ve emzirmeye çalış bebek çektikce gelecek süt kanallarında sıcak suyun etkisiyle yavaşça inecek ve bebeğin doğmaya baslayacak hiç korkma baş başa kal yalnız bebekle Los bir ortam yarat
Kuzum sen çok stres yapmışsın. Yapma bunu. Öyle dakikasında sütü gelen anne inan çok az. Benim 3. Gün az az gelmeye başladı. Ondan önce kuru kuru emdi. Ama emdi yani. Çocuk emdikçe gelecek sütün. Telaş etme. Mama vermek kötü değil cnm. Hatta iyi sarılık riskini düşünüyor. Bebeğin karnının tok olması lazım sarılık olmaması için. Sen duşunu al emin ol gelecek sütün. Canınıda sıkmaArkadaşlar merhaba. Dün doğum yaptım çok şükür. Çok minyon kızım. 2700 gramcık. Küçücük. Ben spinal ameliyattayken mama vermişler. Saatlerce uyanmadı mama yiyince. Hastenem çok ilgisiz çıktı. Zorla yardım aldım. İki ayrı hemşireye kontrol ettirdim sütün gelmiş dediler. Manuel pompa ile kendim denedim, süt gelmedi pompaya. Gece emmeye ancak başladı. Uzun uzun emdi. Öğleden sonraya kadar memeden ayrıldıkça ağladı. Meğer açmış. Biz yine mama istedik. Ben ağlama krizine girince üçüncü bi hemşire ile kontrol ettik. Elle de bakınca süt yok. Sonunda ortaya elektronik pompa çıktı. Onunla da süt müt yok. Yani iki gündür sütüm yokÇokkkkk üzgünüm. Gelir mi bundan sonra. Sabah taburcu oluyorum. Olmayan sütüm ile eve bebekle gitmek beni çok korkutuyor. Burdaki tüm doktor ve hemşireler öyle tuhaf ki. İki gündür sürekli yardım istiyorum kimse beni dinlemiyor. Başına böyle gelen var mı ? Sütüm gelir mi? Öyle zor bi ameliyat geçirdim ki, iki gündür hiç uyuyamadım. Dağılmış haldeyim, siz de birkaç günlük annesiniz ama nolur bilgisi olan varsa yardım etsin.
Benim ki 2450 kg doğmuştu yalnız kal ve kesinlikle mamaya diren acele etme bebek çektikce gelecekArkadaşım şuanki ortamımı bi görsen. Kaynanam başımda, bebek kaşık kadar, çok küçük. Dikiş acımdan doğru düzgün tutamıyorum, kaynanam yardım ediyor tutmama. Bebek süt gelmeyince ağlıyor haliyle, hemen kapıyor bebeği veriyor mamayı. Can acım azalmaya başladı umarım daha kolay olur bundan sonrası
İnşallah inşallahDarısı başınıza beybi tabi ben de pazartesiye kadar beklersem bu akşam zart doğururum belki
Olur olur, alınmış alınmıştırBen de siparis verdim m l owli korse 78 kiloyum suan bence olur diye dusunuyrm. Birde doktorum da sezeryan yeri icin senin onerdigin kremi soyledi alip baslayacagim insallah
Ama doktorum özellikşe kaynatılmış kuru kayısının içine damlatacaksın dedi. Bir bardak kayısı suyuma 1 ml damla, belki ikisi birleşince çok etkili olmuştur bilemiyorum kiBana da bestlak, laktom, humana çay, Malt içeceği dediler, hepsini aldım hangisini içeceğimi şaşırdım. İlk günden beri bestlak içiyorum aslında. Sanki galactago ile bestlakın içeriği aynıydı sanki. Şimdilik bende işe yaramadı galiba. Napıcağımı şaşırdım. Bu panik hissi de hiç yardımcı olmuyor
Cok iyi ya insallah bana da yarar hen korse hem kremOlur olur, alınmış alınmıştır
Ben korseyi bu iki gündür takmıyorum, tembellik yapıyorum göbeğim gitti siye sanırım
Krem efsane bişey yahergün sıcak duşa da girince iyice izim gitmeye başladı benim Zatem krem kuruyana kadar karnını kapatma bi 10 dk falan, kuruyup jelatin gibi oluyor. Duşa girince de kendi kendime jöle kıvamıma gelip akıyor, tazeliyosun işte sabah akşam
Ama doktorum özellikşe kaynatılmış kuru kayısının içine damlatacaksın dedi. Bir bardak kayısı suyuma 1 ml damla, belki ikisi birleşince çok etkili olmuştur bilemiyorum kiPanik yaptıkça daha çok olmaz sen kendini rahatlatmaya çalış, herhün mutlaka sıcak duş alıp göğüslerine sıcak su tut, çıktığım gibi bebişi emzir nasıl kanalların açıldığına inanamayacaksın Hem galactago hem sıcak duş
Benim de asla memeden ayrılmıyo. Bi ölçek mama veriyorum bayılıyo öyle bırakıyorum.Kızlar benim oğlan gunduz memede uyusa bile yatırınca uyumaya devam ediyor ama gece olunca memeden alınca başka yerde uyumuyor asla basıyor yaygarayi. Niye böyle yapıyor olabilir sizlerde de var mı böyle bir durum? geceleri çaresiz kalıyorum resmenannem gazı vardır diyo ama bu gaz olayı geceleri mi oluyor sadece. Tecrübeli annelerden yardım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?