Mama hiç vermedim ben, bi kere dayanamayıp emzik verdim ona da hemşire kızdı ilk 3 gün asla emzik vermiyoruz diye. Suan uyudu yatırdım ama çok sürmeden uyanıp geri aynı döngüye giriyoruz uykusuzluktan düşünce yetilerim kaybolduBenim de asla memeden ayrılmıyo. Bi ölçek mama veriyorum bayılıyo öyle bırakıyorum.
Doktoruna hediye alan var mı? Benimki kadın. Ne alsam ne yapsam?
Çiçek yeterli benceBaklava çikolata tarzı şeyler gider mi ofise, ya da çiçek. Hediyeden anlamam hiç.
Biz gumus telkari gondol aldik mervecim icinide cikolata ile suslettikDoktoruna hediye alan var mı? Benimki kadın. Ne alsam ne yapsam?
Bebek ne istiyosa o olsun duzen niraz daha sonra kurulacak bence.Mama hiç vermedim ben, bi kere dayanamayıp emzik verdim ona da hemşire kızdı ilk 3 gün asla emzik vermiyoruz diye. Suan uyudu yatırdım ama çok sürmeden uyanıp geri aynı döngüye giriyoruz uykusuzluktan düşünce yetilerim kayboldu
O ne laBiz gumus telkari gondol aldik mervecim icinide cikolata ile suslettik
Hatta şundanDoktoruna hediye alan var mı? Benimki kadın. Ne alsam ne yapsam?
Valla banada degisik gelmiyor degil gumus gondolO ne laBenim doktorun bence hiç tarzı değil.
Doğurmayan kimler kaldı kızlar bir ben değilim herhalde
Olum çok çirkin yaaHatta şundankendimi kiz istemeye gidecek gibi hissediyorum ama cicek goturmek istemedim doktor her gun cicek paylasiyor diyorum ben bile sıkıldım artik bu kadin napacak bu kadar cicegi ozellikle orkide ben gondol aldim diye onu cikolatayla suslettim ama instgrmda birinden gordum normal kutuda cikolata yaptirmisti mabel cikolatalardan bide ustune doktorun ismini yazdirmisti cidden guzel gorunuyordu
Biz çikolata almıştık kutuda canım :)Doktoruna hediye alan var mı? Benimki kadın. Ne alsam ne yapsam?
Olum çok çirkin yaa
Merve suan canimi cok sıktınOlum çok çirkin yaa
Öf götür sen bana bakma. Ama inşallah bana böyle hediye gelmez. O kadar tarzım diil ki...goturmedim valla dahaaa boyle dersen goturmem zaten kiz istemeye gidecek gibi hissediyorum eşime uydum bilemedim
Herkesin eşyasi kendi dolabı var küvözün altında orda bi şey olmaz hem takılma yav.Kızlar elinde prima pure 1 no bez olan var mı? Varsa bana bezin deseninim fotisini atar mı?
Biz bütün bezleri hastaneye bıraktık ama ben bezin içine açıp hiç desenine bakmamışımacaba o taktıklar bez bizim aldığımız mı yoksaaaaa tüm bebelerden bez isteyip karışık mı kullanıyorlar diye kafama takıldı da
Ben içeri girince sadece bebitoma bakıyorum çevreye bakmak hiç aklıma gelmiyo yaHerkesin eşyasi kendi dolabı var küvözün altında orda bi şey olmaz hem takılma yav.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?