2021 Aralık Anneleri

Doktoruna hediye alan var mı? Benimki kadın. Ne alsam ne yapsam?

Benim de asla memeden ayrılmıyo. Bi ölçek mama veriyorum bayılıyo öyle bırakıyorum.
Mama hiç vermedim ben, bi kere dayanamayıp emzik verdim ona da hemşire kızdı ilk 3 gün asla emzik vermiyoruz diye. Suan uyudu yatırdım ama çok sürmeden uyanıp geri aynı döngüye giriyoruz uykusuzluktan düşünce yetilerim kayboldu

Bebek ne istiyosa o olsun duzen niraz daha sonra kurulacak bence.

Doktoruna hediye alan var mı? Benimki kadın. Ne alsam ne yapsam?
Hatta şundan kendimi kiz istemeye gidecek gibi hissediyorum ama cicek goturmek istemedim doktor her gun cicek paylasiyor diyorum ben bile sıkıldım artik bu kadin napacak bu kadar cicegi ozellikle orkide ben gondol aldim diye onu cikolatayla suslettim ama instgrmda birinden gordum normal kutuda cikolata yaptirmisti mabel cikolatalardan bide ustune doktorun ismini yazdirmisti cidden guzel gorunuyordu

Eklentiler

• Screenshot_20211208-224842_Chrome.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 30
Olum çok çirkin yaa

Kızlar elinde prima pure 1 no bez olan var mı? Varsa bana bezin deseninim fotisini atar mı?
Biz bütün bezleri hastaneye bıraktık ama ben bezin içine açıp hiç desenine bakmamışım acaba o taktıklar bez bizim aldığımız mı yoksaaaaa tüm bebelerden bez isteyip karışık mı kullanıyorlar diye kafama takıldı da

Herkesin eşyasi kendi dolabı var küvözün altında orda bi şey olmaz hem takılma yav.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…