- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Gıcıklık yapmış deseneSağlık ocağına yazdıracaktım ben de. Benim kendi doktorum vefat ettiği için başka doktora yönlendiriyorlar. O doktor da Bana decavit hamileyken kullanılan bi vitamin dedi. Ben de doktorum 3 ay bütün vitaminlerine devam edeceksin dedi yazar mısınız dedim. Sen yanlış anlamışsındır yazmıyorum dedi yazmamıştı nasıl sinir olmuştum
Decaviti çok sevdim ben dediğin gibi saçlarım gürleşti, capcanlı oldu hiç uzamadığı kadar uzadıbende kadın doğum doktoruma yazdırırım diyordum gittiğimde. O zaman gitmeyi beklememe gerek yok bi ara alayım ben onu
Benim oğlum da 5 günlükken hastalandı doktor daha geç kalsa yoğun bakıma girerdi dedi biz yoğun bakıma girmeden antibiyotik ce havayla atlattık hastalık iştahı tamamen bitiriyor o yüzden ben sütümü sagip kaşıkla ağzına döktüm her saat başı uykusunda da olsa kaşıkla besledim.10 gün kilo almadı hiç ama çok şükür 5 günde hastalığı atlattık.Mutlaka beslemeye çalışın zorla da olsa icirinBizim ilk dogdugunda 5gunde 750 grm almisti kilo alimi cok guzeldi nzm ki hastalandı istahla beraber kilo kaybi oldu bidaha da toparlanamadi. Kan degerleri dusuk uzun surw beslenme olmadi hast. O yuzden demir ilaci kullaniyiruz rutin olarak butun kan degerlerine bakildi gerek duysaydi verirdi doktor herhalde bizimde kilosu iyise boyda genetik onun icin bence dr bisey vermez
Raj kullandim benKIZLAR KORSE ALACAĞIM BİLDİĞİNİZ UYGUN FİYATLI İŞE YARAYAN KORSE VAR MI?
BenBebesi sıçrama dönemine giren var mı? Zaten yapışıktı bana şimdi asla bırakamıyorum. Değişik bi huysuzluk.
Bebesi sıçrama dönemine giren var mı? Zaten yapışıktı bana şimdi asla bırakamıyorum. Değişik bi huysuzluk.
Oooy ooy ilginç yaniBenbirkaç gündür asla uyumuyor devamlı emmek istiyor devamlı ağlıyor. Emziğin kölesi oldu resmen yutacak emicem derken. Gece gündüz birbirine girdi.
Ay hemde ne ilginç ama pek zor yav inşallah çabucak geçerOooy ooy ilginç yani
Bende bugün sipariş ettim memnun musun rajdan kaç beden aldınRaj kullandim ben
Bende bugün sipariş ettim memnun musun rajdan kaç beden
Ooo süper bende öyle aldım içime su serptinn MerveGöbek 107-110 idi son haftalarda m l aldım gayet memmunum.
Yaşıyoz biiiiz o haftalar da bi arkadaşta parali bi uygulaması vardı bana hesapladı. Bizim 29 ocak 5 şubat arasıYa bu atak haftaları neye göre hesaplanıyordubütün gün ağlayan uyumamak için direnen ve en sonunda bilimsel annellige lanet edip battaniyede salladığım bir gün oldu 8. hafta atağı yaşayan oldu mu hiç?
Dogum tarihine göre mi yoksa 40. haftanın tamamlanmasina göre mi hesaplaniyor acaba. Bizimki 38+4 de doğdu çünkü, bilemedim ondanYaşıyoz biiiiz o haftalar da bi arkadaşta parali bi uygulaması vardı bana hesapladı. Bizim 29 ocak 5 şubat arası
Tamamlammasına göreymiş. Normalde ne zaman doğuracaktın o tarihten beri. Benim bebe gelmeseydi doktor 4 aralıkta alacaktı 4 aralık 1. Gün olarak sayılmış. Tam kirk hafta 3ünde doluyo 4 aralık 40+1 oluyodu.Dogum tarihine göre mi yoksa 40. haftanın tamamlanmasina göre mi hesaplaniyor acaba. Bizimki 38+4 de doğdu çünkü, bilemedim ondan
Cok sukur siz hafif atlatmissiniz. Bizim bi gecede hersey oldu bittiye geldi. Suan inanilmaz istasiz ve dediginiz gibi kasikla agzina dokuyorum oda inatla cikartiyor bide nasil agliyor beslemme sirasinda anlatanam. Peki suan nasil istahi, grip mi olmustu bebeginiz?Benim oğlum da 5 günlükken hastalandı doktor daha geç kalsa yoğun bakıma girerdi dedi biz yoğun bakıma girmeden antibiyotik ce havayla atlattık hastalık iştahı tamamen bitiriyor o yüzden ben sütümü sagip kaşıkla ağzına döktüm her saat başı uykusunda da olsa kaşıkla besledim.10 gün kilo almadı hiç ama çok şükür 5 günde hastalığı atlattık.Mutlaka beslemeye çalışın zorla da olsa icirin
Evet üsye olmuştu çok şükür tedaviden sonra iyi oldu tekrar hasta olmaması için evi hep 22 23 derecede tutuyoruz nemi de sürekli kontrol ediyoruz buhar makinesi çalıştırıyoruz cok sukur iştahı yerinde kilo alimi da iyi.Benim kızım var 8 yaşında doktor bi süre ablayla odalarını ayırın ablayla temas ettirmeyin demisti.Istahsizligin sebeplerinden biri de reflu bebeğinizde reflu olabilir kizinda 2 yaşından sonra aşırı iştahsızdi yemek yedirenezdim kusmasi da çöktü reflu tedavisi gorduk midesi düzeldi kilo da aldı.Bence bebeğine reflu ilacı yazdır iştahı açılır inşallahCok sukur siz hafif atlatmissiniz. Bizim bi gecede hersey oldu bittiye geldi. Suan inanilmaz istasiz ve dediginiz gibi kasikla agzina dokuyorum oda inatla cikartiyor bide nasil agliyor beslemme sirasinda anlatanam. Peki suan nasil istahi, grip mi olmustu bebeginiz?
Ben biyerde okumuştum 40.haftanin dolduğu günden hesaplaniyormus.Dogum tarihine göre mi yoksa 40. haftanın tamamlanmasina göre mi hesaplaniyor acaba. Bizimki 38+4 de doğdu çünkü, bilemedim ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?