2021 Aralık Anneleri

Gıcıklık yapmış desene
Kendin eczaneden al kıllan

Benim oğlum da 5 günlükken hastalandı doktor daha geç kalsa yoğun bakıma girerdi dedi biz yoğun bakıma girmeden antibiyotik ce havayla atlattık hastalık iştahı tamamen bitiriyor o yüzden ben sütümü sagip kaşıkla ağzına döktüm her saat başı uykusunda da olsa kaşıkla besledim.10 gün kilo almadı hiç ama çok şükür 5 günde hastalığı atlattık.Mutlaka beslemeye çalışın zorla da olsa icirin

KIZLAR KORSE ALACAĞIM BİLDİĞİNİZ UYGUN FİYATLI İŞE YARAYAN KORSE VAR MI?

Bebesi sıçrama dönemine giren var mı? Zaten yapışıktı bana şimdi asla bırakamıyorum. Değişik bi huysuzluk.

Bebesi sıçrama dönemine giren var mı? Zaten yapışıktı bana şimdi asla bırakamıyorum. Değişik bi huysuzluk.
Ben birkaç gündür asla uyumuyor devamlı emmek istiyor devamlı ağlıyor. Emziğin kölesi oldu resmen yutacak emicem derken. Gece gündüz birbirine girdi.

Yaşıyoz biiiiz o haftalar da bi arkadaşta parali bi uygulaması vardı bana hesapladı. Bizim 29 ocak 5 şubat arası

Dogum tarihine göre mi yoksa 40. haftanın tamamlanmasina göre mi hesaplaniyor acaba. Bizimki 38+4 de doğdu çünkü, bilemedim ondan
Tamamlammasına göreymiş. Normalde ne zaman doğuracaktın o tarihten beri. Benim bebe gelmeseydi doktor 4 aralıkta alacaktı 4 aralık 1. Gün olarak sayılmış. Tam kirk hafta 3ünde doluyo 4 aralık 40+1 oluyodu.

Cok sukur siz hafif atlatmissiniz. Bizim bi gecede hersey oldu bittiye geldi. Suan inanilmaz istasiz ve dediginiz gibi kasikla agzina dokuyorum oda inatla cikartiyor bide nasil agliyor beslemme sirasinda anlatanam. Peki suan nasil istahi, grip mi olmustu bebeginiz?

Evet üsye olmuştu çok şükür tedaviden sonra iyi oldu tekrar hasta olmaması için evi hep 22 23 derecede tutuyoruz nemi de sürekli kontrol ediyoruz buhar makinesi çalıştırıyoruz cok sukur iştahı yerinde kilo alimi da iyi.Benim kızım var 8 yaşında doktor bi süre ablayla odalarını ayırın ablayla temas ettirmeyin demisti.Istahsizligin sebeplerinden biri de reflu bebeğinizde reflu olabilir kizinda 2 yaşından sonra aşırı iştahsızdi yemek yedirenezdim kusmasi da çöktü reflu tedavisi gorduk midesi düzeldi kilo da aldı.Bence bebeğine reflu ilacı yazdır iştahı açılır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…