- 12 Şubat 2021
- 717
- 1.328
- 63
- 30
Ben mama kullanmıyorum ama olabilir kesinlikle. Hipp combiotic yazansa mesela kullandığın o ekstra probiyotikli daha rahat tuvaletini yaptırır.Kızlar bebelac mama kullanan var mı ? Ben hipp kullanıyordum ama oğlum kakasını zor yapıyordu mamadandır belki diye bebelac aldım çocuk 2 gündür gazdan patlayacak ağlayıp duruyor aslında alttan çok fazla gaz da çıkarıyor ama sancısı var. Mamadan olabilir mi acaba 2 günde anlaşılır mı hemen
Hanımlar oyun halısı aldınız mı ? Aldınızsa ne aldınız ve memnun musunuz
Dolaptan baaak 2.el dünyasında kayboldum 3 4 gündürHanımlar oyun halısı aldınız mı ? Aldınızsa ne aldınız ve memnun musunuz
Doğumdan evvel alacaktım aman dedim o kadar da abartmayayım bikaç aylık olsun alırım.. Sonra döviz her şeyi mahvetti 300 TL olan halı oldu sana 600 TLHanımlar oyun halısı aldınız mı ? Aldınızsa ne aldınız ve memnun musunuz
15 gün olmultur alalı ebebekten aldımHanımlar oyun halısı aldınız mı ? Aldınızsa ne aldınız ve memnun musunuz
Sanmıyorum ama sen yinede hazırlıklı gitSezaryen olanlar 40 kontrolünüzde alttan mı bakıldı? Doktora hazırlıklı gideyim bugün belki uğrarım
Bnde bundah alacaktım kalmamıştıNini baby Piyanolu Oyun Halısı - ebebek
Nini baby Piyanolu Oyun Halısı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Bize bu halıdan hediye geldi. Çok memnunum içinde hem çocuk şarkıları var hem de klasik müziklerden. 150 liraydı 250 olmuş çok zaman da geçmedi üstünden aslında.
O nasıl bişeymiş at bakimDoğumdan evvel alacaktım aman dedim o kadar da abartmayayım bikaç aylık olsun alırım.. Sonra döviz her şeyi mahvetti 300 TL olan halı oldu sana 600 TL
Şu dolgulu hem evde hem sahillerde çimlere serilenlerde gözüm
Ben bime geldiğinde almıştımHanımlar oyun halısı aldınız mı ? Aldınızsa ne aldınız ve memnun musunuz
Evet smear alındıSezaryen olanlar 40 kontrolünüzde alttan mı bakıldı? Doktora hazırlıklı gideyim bugün belki uğrarım
Bnmki gibi bişi al yeter ya 120 mi 150 mi ne verdim bununda halısı Da atılır çimene
Seninki nasılBnmki gibi bişi al yeter ya 120 mi 150 mi ne verdim bununda halısı Da atılır çimene
Nemi nasil kontrol ediyorsunuz?Evet üsye olmuştu çok şükür tedaviden sonra iyi oldu tekrar hasta olmaması için evi hep 22 23 derecede tutuyoruz nemi de sürekli kontrol ediyoruz buhar makinesi çalıştırıyoruz cok sukur iştahı yerinde kilo alimi da iyi.Benim kızım var 8 yaşında doktor bi süre ablayla odalarını ayırın ablayla temas ettirmeyin demisti.Istahsizligin sebeplerinden biri de reflu bebeğinizde reflu olabilir kizinda 2 yaşından sonra aşırı iştahsızdi yemek yedirenezdim kusmasi da çöktü reflu tedavisi gorduk midesi düzeldi kilo da aldı.Bence bebeğine reflu ilacı yazdır iştahı açılır inşallah
Yaa evet hem de oyuncaklıSafari Bebek Oyun Halısı
baby toys Safari Bebek Oyun Halısı
Hanımlar oyun halısı aldınız mı ? Aldınızsa ne aldınız ve memnun musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?