- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Bende fisher price'ın bu piyanolusunı istiyordum ama çok pahalanmış muadilleri iyiyse düşünüyorum bunlardan ama kararsızım.Nini baby Piyanolu Oyun Halısı - ebebek
Nini baby Piyanolu Oyun Halısı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Bize bu halıdan hediye geldi. Çok memnunum içinde hem çocuk şarkıları var hem de klasik müziklerden. 150 liraydı 250 olmuş çok zaman da geçmedi üstünden aslında.
Ayyy eşim ne almayı ne satmayı seviyor ikinci el. Geçen bez vardı elimizde 5 paket satalım dedim ne demek satmak ihtiyacı olana veririz öyle şey mi olur dedi. Dedim kocam sen bu kafayla çok üzülürsün dahaDolaptan baaak 2.el dünyasında kayboldum 3 4 gündür
Döviz maşallah her şeyin fiyatını 2ye katladı ya. Birkaç ay geç hamile kalsak şuan her şeyi o fiyatlardan alacaktık. Ben o halıları biraz daha büyüyünce istiyorum şimdi bu oyuncaklılar daha ilgi çekici olur bence. Onlara bakıyorum bakalımDoğumdan evvel alacaktım aman dedim o kadar da abartmayayım bikaç aylık olsun alırım.. Sonra döviz her şeyi mahvetti 300 TL olan halı oldu sana 600 TL
Şu dolgulu hem evde hem sahillerde çimlere serilenlerde gözüm
Oyuncakları falan nasıl güzel mi sağlam duruyor mu?15 gün olmultur alalı ebebekten aldım
Halısı ince ama iş görür altına bişi sermek gerek
Ay evet bunu görüyorum trendyolda nasıl 30 liraya aldınnn maşallah iyi denk gelmiş vallaMolie Eğlence Ormanı Aktivite Merkezi Ve Oyun Halısı - ebebek
Molie Eğlence Ormanı Aktivite Merkezi Ve Oyun Halısı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Su oyun halisi jokerde 30 tlye dusmustu hic incelemeden almistim, 4 ay once. Simdi fiyatini gorunce sok gecirdim. Tam da ucuz alisverisimle gurur duyacaktim
Bende niyetlenmiştim ona ama sonra canım galiba kazıklanmak istediBen bime geldiğinde almıştım
Bende asla hazır değilim. Kalmalı kayınbabama gitmiştik eşim kovid olunca bir süre kalmak zorunda kaldık orada hergün ağladım resmen stresten. Bebekler ortam değişikliğini sevmiyor ya bizimkisinin ilk atağına denk gelmişti birde resmen eziyetti. Ama en zoru emzirmek cidden ayyyy biri odaya girecek diye öyle tedirgin oluyordum kii keza eşimin küçük kardeşi çat diye kaç defa girdi odaya uyarmama rağmen.Kızlar bebişkonuzla aile evi gezmesine herkes hazır ve nazır ve okey mi?
Ben değilmişim
Uzun zamandır evden çıkmamanın verdiği bir şey mi bilmiyorum ama ben zaten hep kendi evimde olmayı yeğlemişimdir annemin evinde bile yatıya pek kalamam
Dün annemlere gittik beni vallahi bastılar bi saatten sonra.
Bebişim de huysuzlandı.
Yengeler amcalar da oradaydı oğluşum bir onun kucağında bir bunun kucağında
Yüzünü öpme diye uyar boynunu tut diye uyar.
Pimpirikli bi insan değilim aslında ama şu kadarcık bebeğin de ne yüzü öpülür ne boynu tutulmadan kaldırılır
Eğilip bükülüp orda burda emzir odaya bir anda biri girsin falan filan
Ben sanırım bir süre daha kendi evimde istirahat edeceğim
Henüz ev gezmesi yapmadıkKızlar bebişkonuzla aile evi gezmesine herkes hazır ve nazır ve okey mi?
Ben değilmişim
Uzun zamandır evden çıkmamanın verdiği bir şey mi bilmiyorum ama ben zaten hep kendi evimde olmayı yeğlemişimdir annemin evinde bile yatıya pek kalamam
Dün annemlere gittik beni vallahi bastılar bi saatten sonra.
Bebişim de huysuzlandı.
Yengeler amcalar da oradaydı oğluşum bir onun kucağında bir bunun kucağında
Yüzünü öpme diye uyar boynunu tut diye uyar.
Pimpirikli bi insan değilim aslında ama şu kadarcık bebeğin de ne yüzü öpülür ne boynu tutulmadan kaldırılır
Eğilip bükülüp orda burda emzir odaya bir anda biri girsin falan filan
Ben sanırım bir süre daha kendi evimde istirahat edeceğim
Ayyy eşim ne almayı ne satmayı seviyor ikinci el. Geçen bez vardı elimizde 5 paket satalım dedim ne demek satmak ihtiyacı olana veririz öyle şey mi olur dedi. Dedim kocam sen bu kafayla çok üzülürsün daha
Güzel iş görür bizimkinin aynası düşmüştü yapıştırcaz oyuncakları da güzelOyuncakları falan nasıl güzel mi sağlam duruyor mu?
Çok kullanılmayacak zaten çok lara vermeye gerek yok iş görsün yeter bir bakayım bende bunaGüzel iş görür bizimkinin aynası düşmüştü yapıştırcaz oyuncakları da güzel
Aynn bnde aynısını düşündümÇok kullanılmayacak zaten çok lara vermeye gerek yok iş görsün yeter bir bakayım bende buna
Isi nem olcer var evde dijital evin nemini ve ısısını görüyorum 50 nin altına düşünce çalıştırıyorum 65 i de gecirmiyorum.Yalniz nen Antalyada yim evde kalorifer yok elektrikli ısıtıcıyla ısınıyorum başlarda klima kullanmıştık doktor klima yi kullanmayın dedi haliyle oda kapısı kapalı o yüzden kontrol etmek daha kolay kakiriferli evde nasıl olur bilmiyorumNemi nasil kontrol ediyorsunuz?
KarindanSezaryen olanlar 40 kontrolünüzde alttan mı bakıldı? Doktora hazırlıklı gideyim bugün belki uğrarım
Biz de kaynvalideyz covit olunca uzadi 2 haftadir:s artikin evimizi ozledik.senin de zor olmus baya yaBende asla hazır değilim. Kalmalı kayınbabama gitmiştik eşim kovid olunca bir süre kalmak zorunda kaldık orada hergün ağladım resmen stresten. Bebekler ortam değişikliğini sevmiyor ya bizimkisinin ilk atağına denk gelmişti birde resmen eziyetti. Ama en zoru emzirmek cidden ayyyy biri odaya girecek diye öyle tedirgin oluyordum kii keza eşimin küçük kardeşi çat diye kaç defa girdi odaya uyarmama rağmen.
Genel anlamda yapıyor çok şükürOldu mu peki
Yazarsa söylerim ama şuan olabildiğince kuru tutmaya çalışıyorum o bölgeleri. Bizim bacağında pipisinin üst tarafında birde altındaki toplarda var. Krem değdirmiyorum silince kuruluyorum faydası oldu. Ama popo kısmı yine pişik oldu artık ne yapacağımı cidden şaşırdım hassas ciltler için bez yok mu ya
Bu eNormal zamanda tolere edebiliyor canım uykusu gelince istemiyoro zaman da sağsam bile bir delikten bile fışkırsa kıyamet kopuyor
Ben satıyorum çok mutluyum. Dün esimin eski ayakkabısını koydum. Deforme yoktu ama giyilmisti 1291 kez görüntülenmiş. 36ya sattım 30 lira kazanmış oldumBende fisher price'ın bu piyanolusunı istiyordum ama çok pahalanmış muadilleri iyiyse düşünüyorum bunlardan ama kararsızım.
Ayyy eşim ne almayı ne satmayı seviyor ikinci el. Geçen bez vardı elimizde 5 paket satalım dedim ne demek satmak ihtiyacı olana veririz öyle şey mi olur dedi. Dedim kocam sen bu kafayla çok üzülürsün daha
Döviz maşallah her şeyin fiyatını 2ye katladı ya. Birkaç ay geç hamile kalsak şuan her şeyi o fiyatlardan alacaktık. Ben o halıları biraz daha büyüyünce istiyorum şimdi bu oyuncaklılar daha ilgi çekici olur bence. Onlara bakıyorum bakalım
Oyuncakları falan nasıl güzel mi sağlam duruyor mu?
Ay evet bunu görüyorum trendyolda nasıl 30 liraya aldınnn maşallah iyi denk gelmiş valla
Ben 3 mama değiştirdim. Keçi sütü anne sütüne en yakın dedikleri için Golden Goat aldık. Kabız yaptı bebeğimi. Hipp combioticle çok rahat ediyoruz. Kakası filan düzenli. Aptamilde fena değildi. Onu çok kullanmadık. Arkadaşım çok sık mama değiştirme bebek adapte olamaz dedi.Aksamları meme de sinirlenip emmek istemedigi icin mama aldik 10 gun once aptamil marka ishal yapti bebemi.
Hipp aldik o da kabiz yapiyor ve kusturuyor yazmislar. Var mi hipp kullanan
Hiç bakmadım başladı mıEbebeğin şubat indirimlerine baktınız mı? Gerçekten indirim olursa diye favorilerime attım bi şeyler, duruma göre alcam.
Oo kontrolde olalım o vakitEki Görüntüle 2998242 kizlar her gün başka kategoride indirim var
Yarın başlıyor.Hiç bakmadım başladı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?