2021 Aralık Anneleri

Kızlar bebişkonuzla aile evi gezmesine herkes hazır ve nazır ve okey mi?
Ben değilmişim
Uzun zamandır evden çıkmamanın verdiği bir şey mi bilmiyorum ama ben zaten hep kendi evimde olmayı yeğlemişimdir annemin evinde bile yatıya pek kalamam
Dün annemlere gittik beni vallahi bastılar bi saatten sonra.
Bebişim de huysuzlandı.
Yengeler amcalar da oradaydı oğluşum bir onun kucağında bir bunun kucağında
Yüzünü öpme diye uyar boynunu tut diye uyar.
Pimpirikli bi insan değilim aslında ama şu kadarcık bebeğin de ne yüzü öpülür ne boynu tutulmadan kaldırılır
Eğilip bükülüp orda burda emzir odaya bir anda biri girsin falan filan
Ben sanırım bir süre daha kendi evimde istirahat edeceğim

Bende fisher price'ın bu piyanolusunı istiyordum ama çok pahalanmış muadilleri iyiyse düşünüyorum bunlardan ama kararsızım.
Dolaptan baaak 2.el dünyasında kayboldum 3 4 gündür
Ayyy eşim ne almayı ne satmayı seviyor ikinci el. Geçen bez vardı elimizde 5 paket satalım dedim ne demek satmak ihtiyacı olana veririz öyle şey mi olur dedi. Dedim kocam sen bu kafayla çok üzülürsün daha
Döviz maşallah her şeyin fiyatını 2ye katladı ya. Birkaç ay geç hamile kalsak şuan her şeyi o fiyatlardan alacaktık. Ben o halıları biraz daha büyüyünce istiyorum şimdi bu oyuncaklılar daha ilgi çekici olur bence. Onlara bakıyorum bakalım
15 gün olmultur alalı ebebekten aldım
Halısı ince ama iş görür altına bişi sermek gerek
Oyuncakları falan nasıl güzel mi sağlam duruyor mu?
Ay evet bunu görüyorum trendyolda nasıl 30 liraya aldınnn maşallah iyi denk gelmiş valla

Bende asla hazır değilim. Kalmalı kayınbabama gitmiştik eşim kovid olunca bir süre kalmak zorunda kaldık orada hergün ağladım resmen stresten. Bebekler ortam değişikliğini sevmiyor ya bizimkisinin ilk atağına denk gelmişti birde resmen eziyetti. Ama en zoru emzirmek cidden ayyyy biri odaya girecek diye öyle tedirgin oluyordum kii keza eşimin küçük kardeşi çat diye kaç defa girdi odaya uyarmama rağmen.

Henüz ev gezmesi yapmadık avm gezdik
Emzirme sorun
Dediğin gibi öpme meselesi

Ayyy eşim ne almayı ne satmayı seviyor ikinci el. Geçen bez vardı elimizde 5 paket satalım dedim ne demek satmak ihtiyacı olana veririz öyle şey mi olur dedi. Dedim kocam sen bu kafayla çok üzülürsün daha

Oyuncakları falan nasıl güzel mi sağlam duruyor mu?
Güzel iş görür bizimkinin aynası düşmüştü yapıştırcaz oyuncakları da güzel

Nemi nasil kontrol ediyorsunuz?
Isi nem olcer var evde dijital evin nemini ve ısısını görüyorum 50 nin altına düşünce çalıştırıyorum 65 i de gecirmiyorum.Yalniz nen Antalyada yim evde kalorifer yok elektrikli ısıtıcıyla ısınıyorum başlarda klima kullanmıştık doktor klima yi kullanmayın dedi haliyle oda kapısı kapalı o yüzden kontrol etmek daha kolay kakiriferli evde nasıl olur bilmiyorum

Biz de kaynvalideyz covit olunca uzadi 2 haftadir:s artikin evimizi ozledik.senin de zor olmus baya ya

Genel anlamda yapıyor çok şükür

Ben satıyorum çok mutluyum. Dün esimin eski ayakkabısını koydum. Deforme yoktu ama giyilmisti 1291 kez görüntülenmiş. 36ya sattım 30 lira kazanmış oldum

Aksamları meme de sinirlenip emmek istemedigi icin mama aldik 10 gun once aptamil marka ishal yapti bebemi.
Hipp aldik o da kabiz yapiyor ve kusturuyor yazmislar. Var mi hipp kullanan
Ben 3 mama değiştirdim. Keçi sütü anne sütüne en yakın dedikleri için Golden Goat aldık. Kabız yaptı bebeğimi. Hipp combioticle çok rahat ediyoruz. Kakası filan düzenli. Aptamilde fena değildi. Onu çok kullanmadık. Arkadaşım çok sık mama değiştirme bebek adapte olamaz dedi.

Ebebeğin şubat indirimlerine baktınız mı? Gerçekten indirim olursa diye favorilerime attım bi şeyler, duruma göre alcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…