- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Gece kapmak lazımEki Görüntüle 2998242 kizlar her gün başka kategoride indirim var
Ömrümüz böyle pusuda beklemekle mi geçecekGece kapmak lazım
Ömrümüz böyle pusuda beklemekle mi geçecek
Bende iki gündür mama veriyorum hipp. Gercekten kusturuyorAksamları meme de sinirlenip emmek istemedigi icin mama aldik 10 gun once aptamil marka ishal yapti bebemi.
Hipp aldik o da kabiz yapiyor ve kusturuyor yazmislar. Var mi hipp kullanan
Çocukla donumu zor değiştşriyorum bi ağdaya gidicem o yüzden acil mi dedimSanmıyorum ama sen yinede hazırlıklı git
Selam söyle benden6 aya anca gelebilecek de
Ben de aldırıcam ama bu kontrolde giriş yapmicak ücretsiz onun için muayene öderim sonra gidip canımEvet smear alındı
Ay inş nefret ediyorum vajinaldenKarindan
Tartıldı mı canım bebişBenim kızımda iştahsız doktor kilosuna göre her öğün vermem gereken min. Anne sütü miktarının 100ml olduğunu söyledi. 2-3 saat açlık sonrası verebildiğim en fazla 40-50ml fazlasını verirsem kusuyor almak istemiyor. Ve hiç acıkıp ağladığını hatırlamıyorum. Gece alarmı duymamışım 4 saatten fazla uyudum o da hiç acıkıp uyanmamış. 5gün sonra kontrolümüz var inşallah kilo almıştır
Bizde ailecek Covit olduk. Kızımda da var oglum dadaÇok geçmiş olsun şimdi iyi misiniz? Bizim bebeğe de test yapıldı pozitif çıktı sürekli ateşi çıkıp düşüyor
Bizde ailecek Covit olduk. Kızımda da var oglum dadaresmen meme reddi gibi bişey yasıyoruz. Hiç Emmiyor. Sizde iştah durumu nasıl
Ayy resmen kriz geciriyorum.zaten beş dk dan fazla emmedi. Şimdi hiç almıyor. Biberonla besliyorum zorla üç dört gündür. Memeyi hepten unutacak diye korkuyorum. Mamalar zaten ateş pahası..Geçmiş olsun canım. Bu yeni bebekler mi böyle yoksa hep böyleydi ben mi bilmiyordum. 3/4 ayda bile emme sorunu yaşayanlar yazmış okuyorum. Benim bildiğin bebek ya emerdi ya mama. Bu emzirme sorunları neymiş ya hayattan bezdiriyor
Belki smear aldırır tek ücretini ödersinÇocukla donumu zor değiştşriyorum bi ağdaya gidicem o yüzden acil mi dedim
Ben de aldırıcam ama bu kontrolde giriş yapmicak ücretsiz onun için muayene öderim sonra gidip canım
Ay inş nefret ediyorum vajinalden
Benimki de öyle ama bekliyorum acıkana kadar mama vermemeye çalışıyorum son çare veriyorum. Çünkü her emmede yapmaya başladı, mama versem hepten bırakacak memeyiAyy resmen kriz geciriyorum.zaten beş dk dan fazla emmedi. Şimdi hiç almıyor. Biberonla besliyorum zorla üç dört gündür. Memeyi hepten unutacak diye korkuyorum. Mamalar zaten ateş pahası..
Bende kovit olana kadar hiç vermedim mama ama şimdi mecburum beslenemiyor.sütümü sagıyorum ama açgğbde bi kerede mama veriyorum. inş hepten bırakmaz memeyiBenimki de öyle ama bekliyorum acıkana kadar mama vermemeye çalışıyorum son çare veriyorum. Çünkü her emmede yapmaya başladı, mama versem hepten bırakacak memeyi
Çok geçmiş olsun yaBende kovit olana kadar hiç vermedim mama ama şimdi mecburum beslenemiyor.sütümü sagıyorum ama açgğbde bi kerede mama veriyorum. inş hepten bırakmaz memeyi
Beybi rapor için mecburen giriş yapıcam eğer verirse tabi, o gittiğimde veririm smearBelki smear aldırır tek ücretini ödersin
Sorsana ya olmadı
Yada başka yerde verirsin uçmuş fiyatları
Açsa ver canım bebeğinden önemli değil yeter ki sağlıklı olsunlar. Ben çiş yapıyor demek ki besleniyor diye günde bir kez teklif ediyorum içerseBende kovit olana kadar hiç vermedim mama ama şimdi mecburum beslenemiyor.sütümü sagıyorum ama açgğbde bi kerede mama veriyorum. inş hepten bırakmaz memeyi
Arada gösteriyorum 40 çıktığından beriZeka kartları kullanan var mı?
Hangisinden var sende?Arada gösteriyorum 40 çıktığından beri
Siyah beyaz renkli bebeğimin ilk zeka kartları diyeHangisinden var sende?
Dıytoy mu ? Kaç kart var onda toplamSiyah beyaz renkli bebeğimin ilk zeka kartları diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?