2021 Aralık Anneleri

Tartıldı mı canım bebiş

Geçmiş olsun canım. Bu yeni bebekler mi böyle yoksa hep böyleydi ben mi bilmiyordum. 3/4 ayda bile emme sorunu yaşayanlar yazmış okuyorum. Benim bildiğin bebek ya emerdi ya mama. Bu emzirme sorunları neymiş ya hayattan bezdiriyor
Bizde ailecek Covit olduk. Kızımda da var oglum dada resmen meme reddi gibi bişey yasıyoruz. Hiç Emmiyor. Sizde iştah durumu nasıl

Ayy resmen kriz geciriyorum.zaten beş dk dan fazla emmedi. Şimdi hiç almıyor. Biberonla besliyorum zorla üç dört gündür. Memeyi hepten unutacak diye korkuyorum. Mamalar zaten ateş pahası..

Belki smear aldırır tek ücretini ödersin
Sorsana ya olmadı
Yada başka yerde verirsin uçmuş fiyatları

Ayy resmen kriz geciriyorum.zaten beş dk dan fazla emmedi. Şimdi hiç almıyor. Biberonla besliyorum zorla üç dört gündür. Memeyi hepten unutacak diye korkuyorum. Mamalar zaten ateş pahası..
Benimki de öyle ama bekliyorum acıkana kadar mama vermemeye çalışıyorum son çare veriyorum. Çünkü her emmede yapmaya başladı, mama versem hepten bırakacak memeyi

Benimki de öyle ama bekliyorum acıkana kadar mama vermemeye çalışıyorum son çare veriyorum. Çünkü her emmede yapmaya başladı, mama versem hepten bırakacak memeyi
Bende kovit olana kadar hiç vermedim mama ama şimdi mecburum beslenemiyor.sütümü sagıyorum ama açgğbde bi kerede mama veriyorum. inş hepten bırakmaz memeyi

Bende kovit olana kadar hiç vermedim mama ama şimdi mecburum beslenemiyor.sütümü sagıyorum ama açgğbde bi kerede mama veriyorum. inş hepten bırakmaz memeyi
Açsa ver canım bebeğinden önemli değil yeter ki sağlıklı olsunlar. Ben çiş yapıyor demek ki besleniyor diye günde bir kez teklif ediyorum içerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…