- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
BuDıytoy mu ? Kaç kart var onda toplam
Yaa ben de niyetliyim bi sürü abiye falan var onlari giyebilecek yakınlıkta kimse kalmadı etrafimdaBen satıyorum çok mutluyum. Dün esimin eski ayakkabısını koydum. Deforme yoktu ama giyilmisti 1291 kez görüntülenmiş. 36ya sattım 30 lira kazanmış oldum
Aaa cinsiyetçi düşünme oynar belkiYaa ben de niyetliyim bi sürü abiye falan var onlari giyebilecek yakınlıkta kimse kalmadı etrafimdaoğlanın kutularca oyuncağı var ikinci de kız kamyon dozer falan oynamaz diye düşünüyorum
Niye ya bnm kız oynayacak abinin arabalarıylaYaa ben de niyetliyim bi sürü abiye falan var onlari giyebilecek yakınlıkta kimse kalmadı etrafimdaoğlanın kutularca oyuncağı var ikinci de kız kamyon dozer falan oynamaz diye düşünüyorum
1 alma 2den başla. Ben sleepy 200 adet 1 200e yakın da 2 kullandım ama hiç gerek yokmuş. 300 adet civarı 2 olsa sonrasında 3e gecebilirmişim. Bebe 3430 doğdu. Sağlıcakla gelsin.Kizlar merhabalar hepinizin bebisler icin gozunuz aydin olsun rabbim anali babali sapasaglikli buyutmeyi nasip etsin oncelikledarisi bizlerin basina olsun
Sizlere bir sorum olacak. Bebisleriniz kac kg dogdu ve 1 numara bezden ne kadar kullandiniz? 2 numaraya ne zaman gectiniz? Simdi subat indirimleri var malum1 numara bezden kac paket lazim oluyor?? Kac tane 1 numara kac tane 2 numara alalim acaba? Aydinlatirsaniz cook sevinirim..
beni hic çağırmadı 40 çıkınca gel diyeSezaryen olanlar 40 kontrolünüzde alttan mı bakıldı? Doktora hazırlıklı gideyim bugün belki uğrarım
Beni de çağırdı kendini iyi hissedersen gelmesen Bile olur dedi henüz gitmedimbeni hic çağırmadı 40 çıkınca gel diyeyarın çıkıyo 40ımız..
dogumdan bir hafta sonra bakmıştı hersey iyi görünüyo demişti. gitmem gerekirmi ki
Bana gel smear alalım dedibeni hic çağırmadı 40 çıkınca gel diyeyarın çıkıyo 40ımız..
dogumdan bir hafta sonra bakmıştı hersey iyi görünüyo demişti. gitmem gerekirmi ki
Bizimki de giriş yapma aradan bakarım dedi 40 çıkınca. Belki de gerek yoktur.beni hic çağırmadı 40 çıkınca gel diyeyarın çıkıyo 40ımız..
Cnm o birazda bebenin kilosuna bağlı..2600 dogdu benimki 3 paket 1 numara bitirdim yani 300 adet..cunku zayifti.. 2 numarayida 1 paket anca kullandik cunkj kiloyu toparladi hemen 3 e gectim suan 3 kullaniyorum..Kizlar merhabalar hepinizin bebisler icin gozunuz aydin olsun rabbim anali babali sapasaglikli buyutmeyi nasip etsin oncelikledarisi bizlerin basina olsun
Sizlere bir sorum olacak. Bebisleriniz kac kg dogdu ve 1 numara bezden ne kadar kullandiniz? 2 numaraya ne zaman gectiniz? Simdi subat indirimleri var malum1 numara bezden kac paket lazim oluyor?? Kac tane 1 numara kac tane 2 numara alalim acaba? Aydinlatirsaniz cook sevinirim..
Bebenin kilosuna göre değişir, benimki küçğk doğdu mesela. Ama büyük almak daha mantıklı, garanti kullanılır. Sleepynin kalıbı dar, yenidoğana 2 kullanılabilir. Ama prima o kadar küçük değil. Küçük bir paket 1 al bence, zaten günde 8-10 tane kullanılıyo, hemen biter.Kizlar merhabalar hepinizin bebisler icin gozunuz aydin olsun rabbim anali babali sapasaglikli buyutmeyi nasip etsin oncelikledarisi bizlerin basina olsun
İyiki yazdın ben yarını bekliyordum. Aldım hemen birkaç paket.
Bizede kalorifer yasak dedi cunku evin nemini cekip kurutuyor ama baska isitici sistem yok evde mecbur aciyiruz islak bez peteklerin ustune koyuyorum.odayı surekli havalandiriyorum.Isi nem olcer var evde dijital evin nemini ve ısısını görüyorum 50 nin altına düşünce çalıştırıyorum 65 i de gecirmiyorum.Yalniz nen Antalyada yim evde kalorifer yok elektrikli ısıtıcıyla ısınıyorum başlarda klima kullanmıştık doktor klima yi kullanmayın dedi haliyle oda kapısı kapalı o yüzden kontrol etmek daha kolay kakiriferli evde nasıl olur bilmiyorum
Uyumuşum ben hala vardır umarım
Aldıımm tenkyuu
Ya kadere bak arkadss 3 cocuktami oyle olur neyse canları sagolsun varsin emmesinler neyapalim bende durum saldim çayıra ne kadar saldim desemde cok üzülüyorumGeçmiş olsun canım. Bu yeni bebekler mi böyle yoksa hep böyleydi ben mi bilmiyordum. 3/4 ayda bile emme sorunu yaşayanlar yazmış okuyorum. Benim bildiğin bebek ya emerdi ya mama. Bu emzirme sorunları neymiş ya hayattan bezdiriyor
En kıytırık dedigimiz mama bile fiyati ucmus valla artik kimse demesin mama zehirdir mama paha bicilmez oldu 800gr aldik 1Hafta gider oda anne sutuni hepten birakirsa bi kac gun bile gitmez fiyat 180tlAyy resmen kriz geciriyorum.zaten beş dk dan fazla emmedi. Şimdi hiç almıyor. Biberonla besliyorum zorla üç dört gündür. Memeyi hepten unutacak diye korkuyorum. Mamalar zaten ateş pahası..
Hipp combiotic aldım bugün 350 gr 98 tlEn kıytırık dedigimiz mama bile fiyati ucmus valla artik kimse demesin mama zehirdir mama paha bicilmez oldu 800gr aldik 1Hafta gider oda anne sutuni hepten birakirsa bi kac gun bile gitmez fiyat 180tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?