2021 Aralık Anneleri

Ben satıyorum çok mutluyum. Dün esimin eski ayakkabısını koydum. Deforme yoktu ama giyilmisti 1291 kez görüntülenmiş. 36ya sattım 30 lira kazanmış oldum
Yaa ben de niyetliyim bi sürü abiye falan var onlari giyebilecek yakınlıkta kimse kalmadı etrafimda oğlanın kutularca oyuncağı var ikinci de kız kamyon dozer falan oynamaz diye düşünüyorum

Yaa ben de niyetliyim bi sürü abiye falan var onlari giyebilecek yakınlıkta kimse kalmadı etrafimda oğlanın kutularca oyuncağı var ikinci de kız kamyon dozer falan oynamaz diye düşünüyorum
Aaa cinsiyetçi düşünme oynar belki

Niye ya bnm kız oynayacak abinin arabalarıyla

Kizlar merhabalar hepinizin bebisler icin gozunuz aydin olsun rabbim anali babali sapasaglikli buyutmeyi nasip etsin oncelikle darisi bizlerin basina olsun

Sizlere bir sorum olacak. Bebisleriniz kac kg dogdu ve 1 numara bezden ne kadar kullandiniz? 2 numaraya ne zaman gectiniz? Simdi subat indirimleri var malum 1 numara bezden kac paket lazim oluyor?? Kac tane 1 numara kac tane 2 numara alalim acaba? Aydinlatirsaniz cook sevinirim..

1 alma 2den başla. Ben sleepy 200 adet 1 200e yakın da 2 kullandım ama hiç gerek yokmuş. 300 adet civarı 2 olsa sonrasında 3e gecebilirmişim. Bebe 3430 doğdu. Sağlıcakla gelsin.

Sezaryen olanlar 40 kontrolünüzde alttan mı bakıldı? Doktora hazırlıklı gideyim bugün belki uğrarım
beni hic çağırmadı 40 çıkınca gel diye yarın çıkıyo 40ımız..
dogumdan bir hafta sonra bakmıştı hersey iyi görünüyo demişti. gitmem gerekirmi ki

beni hic çağırmadı 40 çıkınca gel diye yarın çıkıyo 40ımız..
dogumdan bir hafta sonra bakmıştı hersey iyi görünüyo demişti. gitmem gerekirmi ki
Beni de çağırdı kendini iyi hissedersen gelmesen Bile olur dedi henüz gitmedim
Çağırmadıysa gerek yok ama gitmek istersen bi baksın

Cnm o birazda bebenin kilosuna bağlı..2600 dogdu benimki 3 paket 1 numara bitirdim yani 300 adet..cunku zayifti.. 2 numarayida 1 paket anca kullandik cunkj kiloyu toparladi hemen 3 e gectim suan 3 kullaniyorum..

Bebenin kilosuna göre değişir, benimki küçğk doğdu mesela. Ama büyük almak daha mantıklı, garanti kullanılır. Sleepynin kalıbı dar, yenidoğana 2 kullanılabilir. Ama prima o kadar küçük değil. Küçük bir paket 1 al bence, zaten günde 8-10 tane kullanılıyo, hemen biter.

Bizede kalorifer yasak dedi cunku evin nemini cekip kurutuyor ama baska isitici sistem yok evde mecbur aciyiruz islak bez peteklerin ustune koyuyorum.odayı surekli havalandiriyorum.

Ya kadere bak arkadss 3 cocuktami oyle olur neyse canları sagolsun varsin emmesinler neyapalim bende durum saldim çayıra ne kadar saldim desemde cok üzülüyorum

Ayy resmen kriz geciriyorum.zaten beş dk dan fazla emmedi. Şimdi hiç almıyor. Biberonla besliyorum zorla üç dört gündür. Memeyi hepten unutacak diye korkuyorum. Mamalar zaten ateş pahası..
En kıytırık dedigimiz mama bile fiyati ucmus valla artik kimse demesin mama zehirdir mama paha bicilmez oldu 800gr aldik 1Hafta gider oda anne sutuni hepten birakirsa bi kac gun bile gitmez fiyat 180tl

En kıytırık dedigimiz mama bile fiyati ucmus valla artik kimse demesin mama zehirdir mama paha bicilmez oldu 800gr aldik 1Hafta gider oda anne sutuni hepten birakirsa bi kac gun bile gitmez fiyat 180tl
Hipp combiotic aldım bugün 350 gr 98 tl
Yalnız benim kız bugün niyeyse çok kustu. Üşüttü mü acaba? Eşimde diyor hem meme, hem mama çok geliyor. Ama kız doymuyor öbür türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…