2021 Aralık Anneleri

Beni de çağırdı kendini iyi hissedersen gelmesen Bile olur dedi henüz gitmedim
Çağırmadıysa gerek yok ama gitmek istersen bi baksın

Bana gel smear alalım dedi

Bizimki de giriş yapma aradan bakarım dedi 40 çıkınca. Belki de gerek yoktur.
Kendimi iyi hissediyorum. 2.defa Normal doğumu bukadar destekler ve isterken normal dogumdan daha az sancılı çok kolay bi sezaryen geçirdim doktorumun eli cok iyiydi, oyuzden gitmeme gerek yok heralde smear ne icin merve. tedbir amacli mi

Bebisim gunlerce kaka yapmıyordu son 3 keredir nerdeyse gunde 1 kez ama ishal gibi yapiyor.bugun yeşil sulu kaka yapmis.Gaz damlamizi yeni degistik sab simplex ilgisi olabilir mi neyden kaynakli bilsem ya da covitten mi acaba ya. Sizinkiler yesil sulu yapiyormu hic

Kizlar bebegimi gece 00.15 te besledim hala uyanmadk, 12 den sonra 4-5 saat acikmiyor bu cocuk. Sizce bu bi problem mi? Uyumadan 160 cc sut icmisti acaba o mu cok geliyor da acikmiyor?

Kizlar bebegimi gece 00.15 te besledim hala uyanmadk, 12 den sonra 4-5 saat acikmiyor bu cocuk. Sizce bu bi problem mi? Uyumadan 160 cc sut icmisti acaba o mu cok geliyor da acikmiyor?
Doktor bırak uyusun diyor, emzirme uzmanı n heç 3 saatte bir besle diyor. Ben de bi öyle bi böyle yapıyorum. Çok uykum varsa uyanamıyorum, uyuyorum. Uykuda emzir için rahat etmediyse.

Doktor bırak uyusun diyor, emzirme uzmanı n heç 3 saatte bir besle diyor. Ben de bi öyle bi böyle yapıyorum. Çok uykum varsa uyanamıyorum, uyuyorum. Uykuda emzir için rahat etmediyse.
Benimkinin doktoru da daha 1 aylikken kilo alimi cok iyi birak istedigi kadar uyusun demisti ama bu gece 6 saati buldu resmen
Ben emzirmiyorum sagip veriyorum, 160-170 cc iciyor.
Emzirme danismani sut uretimi azalir diye mi uc saatte bir diyor acaba diye dusundum simdi

Kızlar bisey sorcam, 2 gündür karnim çok feci, acayip gazim var, bagirsaklarim gurul gurul, içimde fırtınalar kopuyor resmen dün bir kere de ishal gibi geldi çok afedersiniz, kızım da öyle dün su gibi iki kere kaka yaptı onun da bağırsakları hareketli bu anneden bebeğe geçebilen bi durum mu

Bilmem alalım dedi verdik.

Bence evet.

Bazen bizde de oluyor akşam 6 dan sonra uyumadığı zaman bnce normal artık büyüyorlar acıksa uyanırdı

Maalesef evet

Biz de uyandırmıyoruz normalde ama 4 saati geçerse ve ben uyanıksam uyandırıyorum. Dün 5 saate yakın uyanmadı ben de uyanmamışım çok dert değil ama 4 saatten sonra kan şekeri düşmeye başlıyormuş sanırım o yüzden 4 saati geçirmemekte fayda var demişti eşim

Maşallah de poponu kaşı yoluna devam et

Bizde ailecek Covit olduk. Kızımda da var oglum dada resmen meme reddi gibi bişey yasıyoruz. Hiç Emmiyor. Sizde iştah durumu nasıl
Doktor bize iştahı sormuştu önemliymiş ben zorla tuttuğum yerde emzirmeye çalıştım iştahsızlık bir gün oldu sonra geçti bizde. Anne sütü bebeği koruyacak tek şeymiş o yüzden bolca emzirmeye çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…