2021 Aralık Anneleri

Hipp combiotic aldım bugün 350 gr 98 tl
Yalnız benim kız bugün niyeyse çok kustu. Üşüttü mü acaba? Eşimde diyor hem meme, hem mama çok geliyor. Ama kız doymuyor öbür türlü
Cok geldigi icin kusmustur. Ama yinede dikkat et enfeksiyonel bi durumda da kusms olur

Ben ilkinde tövbelendim sen bravo 3 e cesaret etmişsin beybi
Bir umut sansimi denedim vallahi bu sondaki illallah dedirtti. Gece 1de zar zor 60cc verdim 2ybucukta yalandan bi kac kere mememi cekti uyudu saat olmus 6.bucuk kaldirdim gogsumr verdim yine acikmamamis yahu sen bebeksin aciksana delirtmesene beni az once bktim hala acikmiyor emmiyir 90cc doke saca icirdim ya dun saat 22.00 de bezinj degistirdim az once baktim az bisey kakasini ypmis dogru düzgün islatmamis bile gelde delirme valla savas halindeyiz

Cnim anne sutu alinca ishal gibi sulu. Mama ictigi zamanda kati oluyor. Yesil oluncada hazimsizliktan oluyir.ogkumda sab simplex hic fayda vermemisti

Ben uykuda biberon vermeyi de denedim, içti uyanmadan. Süt üretimi için de dedi, gece sütü çok faydalı diye de. Benimki 2600 doğduğu için bir şekilde beslemeye çalışıyorum, ortalamaya ulaşsın diye.

Bazen bizde de oluyor akşam 6 dan sonra uyumadığı zaman bnce normal artık büyüyorlar acıksa uyanırdı
Ay bebegim daha dun dogdun ne ara anani uyutacak kadar buyudun
Kız 3 numara aldım yani 288 tane 4 numaraya hemen geçmeyiz dimi demek istiyorum
Sonuçta bi yerde yavaşlayacak bu popolar 20 numaraya kadar bez yok
Benim koca kisisi 3 ve 4 nodan ikiser paket almis nasilsa kullancaz diye, ev bez dolacak
Ay rahatladim sen de boyle deyince
Gunduz mesela 3 saatte bir de veriyorum uykusunda nasilsa uyanigim diye, ama gece ben de uyumusum 6 saati bulmus. Neyse artik gece bi kereden bisey olmaz demekki
Maşallah de poponu kaşı yoluna devam et
Ay masallah masallah

Ayy benimki de 2600 du hastaneden aldigimizda Suan 5100 oldu o yuzden de zorlamiyorum

Kızlar kilot bez kullanan var mı? Yanlışlıkla kilot bez siparişi vermişim. Eğer kullanıp memnun kalan varsa iade etmeyim kullanayım. Ama daha küçükler sanki kilot bez olmaz gibi geliyor.

Çok
Kızlar kilot bez kullanan var mı? Yanlışlıkla kilot bez siparişi vermişim. Eğer kullanıp memnun kalan varsa iade etmeyim kullanayım. Ama daha küçükler sanki kilot bez olmaz gibi geliyor.
kullanılabilir bnce ya

Benimki aşı olmadi ama ateşli biraz yav. 37.5 filan çıktı hep bi kere 38.1 çıktı ılık suya soktum.
Geçmiş olsun minnoşa normalde ateşi nasıldı? Benim kızımın kafası genelde ateşli oluyor. 37.5 civarına kadar çıkıyor ama doktor vücut ısısı yüksek demekki sorun yok dedi. Ateşi olan çocuk belli eder kendini halsiz olur iştahsız olur dedi.

Biraz var halsizlik bu kadar sıcak olmuyodum 37.6 ve 37.8 çıktı verdim bi kaşık şurup.

Ayy benimki de 2600 du hastaneden aldigimizda Suan 5100 oldu o yuzden de zorlamiyorum
Bizimki 5 günlükken 2400 civarıydı. Şu an 45 günlük, bakalım 2. Ayda ne kadar olacak.
Maşallah senin kuzu güzel kilo almış, darısı başımıza.
Benimki aşı olmadi ama ateşli biraz yav. 37.5 filan çıktı hep bi kere 38.1 çıktı ılık suya soktum.
Bebeklerde bağışıklık sistemi henüz gelişmediği için ateş olmazmış normalde, olurda doktorun görmesi gerekliymiş. Bize 38 i geçerse getirin demişti. Düşmezse götürün bence de. Geçmiş olsun.

Tetikdeyim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…