- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Onemli BIrseyi yoktur innsallah sen takip et yine atesi cnmHuzursuz biraz. Hasta yoktu ya benim burun akıntım filan oldu bitti ona geçmedi şükür. Kimse de gelip gitmez kardeşim burda 4 5 gündür o da iyi
Merve ben doktordan 1. Ay kontrolünde şurup istedim evde bulunsun diye. İlk 3 ay ateşi olursa hemen getir şurup veremem dediTetikdeyim canım
Bn yarın 2. Ay kontrolüne götürcem aşı için ateş düşürücü istecektimMerve ben doktordan 1. Ay kontrolünde şurup istedim evde bulunsun diye. İlk 3 ay ateşi olursa hemen getir şurup veremem dedi
Verdim valla düştü takipdeyim. Çıkarsa daha vermicem ama diekt götürcemMerve ben doktordan 1. Ay kontrolünde şurup istedim evde bulunsun diye. İlk 3 ay ateşi olursa hemen getir şurup veremem dedi
Mağazaya gitsen bu kadar çabuk alamazdın
Geçmiş olsunHuzursuz biraz. Hasta yoktu ya benim burun akıntım filan oldu bitti ona geçmedi şükür. Kimse de gelip gitmez kardeşim burda 4 5 gündür o da iyi
Bebek usutunce doğal olarak hazımsızlık oluyor bunu dr kendisi söylemişti.Hazimsizliktanmidir ozmn anne sutu aliyor usutmemeye de calisiyorum cunku
Geçmiş olsun üşütmüş olmali.bizimde geçen öyle oldu gripten dedi dr. Takıp et eğer düşmezse enfeksonel bi durum olduğunda ates çıkar geneldeBenimki aşı olmadi ama ateşli biraz yav. 37.5 filan çıktı hep bi kere 38.1 çıktı ılık suya soktum.
Aynen bizde de öyle olmustuGeçmiş olsun minnoşanormalde ateşi nasıldı? Benim kızımın kafası genelde ateşli oluyor. 37.5 civarına kadar çıkıyor ama doktor vücut ısısı yüksek demekki sorun yok dedi. Ateşi olan çocuk belli eder kendini halsiz olur iştahsız olur dedi.
Düştü şimdi 36.7 ve 36.9 çıkıyo iki koltuk altı derecesi var.Geçmiş olsun üşütmüş olmali.bizimde geçen öyle oldu gripten dedi dr. Takıp et eğer düşmezse enfeksonel bi durum olduğunda ates çıkar genelde
Iyi ki fark ettin valla cok da yuksek degil ben olsam anlamazdim sanirimDüştü şimdi 36.7 ve 36.9 çıkıyo iki koltuk altı derecesi var.
Anlarsın ya bu dereceyle 37.5 arasında fark var valla anne eli atesölçerlerden iyiymiş insan kendine saşıyor. Akşam 37.5 çıktı normalde daha çok örterim üstünü incelttim bi penye batyaniye örttüm. Gece iyiydi. Sabah biraz ısındı gibi oldu. 38.1 olunca suya soktum. Makattan ölceyim dedim çıplakken ve yıkanmışken işedi üzerine. Neyse 37.5 oldu. O ara şurup aldırdım 37.8 oldu o zaman şurup verdim düştü şimdi. Bakalım takipteyim.Iyi ki fark ettin valla cok da yuksek degil ben olsam anlamazdim sanirim
Cnm bende hipp kullaniyordum hic kusma sorunumuz olmadi hem emiyor bi yandan.. ama hipp pek doyurmadi bizi o yuzden degistirdik..bi o kutuyu bitirene kadar dene doyup doymadigina bi bak cnm.Hipp combiotic aldım bugün 350 gr 98 tl
Yalnız benim kız bugün niyeyse çok kustu. Üşüttü mü acaba? Eşimde diyor hem meme, hem mama çok geliyor. Ama kız doymuyor öbür türlü
Hipp den sonra hangi mamaya geçtiniz?Şuan kullandığınızda memnunmusunuz?Cnm bende hipp kullaniyordum hic kusma sorunumuz olmadi hem emiyor bi yandan.. ama hipp pek doyurmadi bizi o yuzden degistirdik..bi o kutuyu bitirene kadar dene doyup doymadigina bi bak cnm.
Bebesi sıçrama dönemine giren var mı? Zaten yapışıktı bana şimdi asla bırakamıyorum. Değişik bi huysuzluk.
Sıçrama dönemi neymiş bilmiyorum ama benimkide öyle 3gündür hiç ayrılmak istemiyor memede uyumaya calısıyor cekince aglıyor tekrar tekrar emiyor da emiyor bi süre sonra yalandan emiyor. Dün artık bayılacaktım başım dönüyordu hiç halim kalmadı. Yalancı meme tutan bebe asla almıyor agzına hemen atıyor istemiyor onu sıçrama değilde yapışma dönemiBenbirkaç gündür asla uyumuyor devamlı emmek istiyor devamlı ağlıyor. Emziğin kölesi oldu resmen yutacak emicem derken. Gece gündüz birbirine girdi.
Işte bunlar hep sıçramaSıçrama dönemi neymiş bilmiyorum ama benimkide öyle 3gündür hiç ayrılmak istemiyor memede uyumaya calısıyor cekince aglıyor tekrar tekrar emiyor da emiyor bi süre sonra yalandan emiyor. Dün artık bayılacaktım başım dönüyordu hiç halim kalmadı. Yalancı meme tutan bebe asla almıyor agzına hemen atıyor istemiyor onu sıçrama değilde yapışma dönemi
Prima alacaksan 1 numara 140 tane falan alabilirsin ama baby turco alacaksan 2 numara almalısın. Benim 3,5 kilo doğdu şimdi gündüzleri prima 2 no elimde kalanları bitirmek üzereyim, 3 numaraya geçeceğim.Kizlar merhabalar hepinizin bebisler icin gozunuz aydin olsun rabbim anali babali sapasaglikli buyutmeyi nasip etsin oncelikledarisi bizlerin basina olsun
Sizlere bir sorum olacak. Bebisleriniz kac kg dogdu ve 1 numara bezden ne kadar kullandiniz? 2 numaraya ne zaman gectiniz? Simdi subat indirimleri var malum1 numara bezden kac paket lazim oluyor?? Kac tane 1 numara kac tane 2 numara alalim acaba? Aydinlatirsaniz cook sevinirim..
Kızlar kilot bez kullanan var mı? Yanlışlıkla kilot bez siparişi vermişim. Eğer kullanıp memnun kalan varsa iade etmeyim kullanayım. Ama daha küçükler sanki kilot bez olmaz gibi geliyor.
Molie Orman Macerası Aktivite Merkezi Ve Oyun Halısı Fiyatı MOL-022Hanımlar oyun halısı aldınız mı ? Aldınızsa ne aldınız ve memnun musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?