2021 Aralık Anneleri

Benimki aşı olmadi ama ateşli biraz yav. 37.5 filan çıktı hep bi kere 38.1 çıktı ılık suya soktum.
Geçmiş olsun üşütmüş olmali.bizimde geçen öyle oldu gripten dedi dr. Takıp et eğer düşmezse enfeksonel bi durum olduğunda ates çıkar genelde

Aynen bizde de öyle olmustu

Kızlar regl olan var mı aranızda? Sütun tadı değişir deniyor meme reddi falan yaşadınız mı?

Iyi ki fark ettin valla cok da yuksek degil ben olsam anlamazdim sanirim
Anlarsın ya bu dereceyle 37.5 arasında fark var valla anne eli atesölçerlerden iyiymiş insan kendine saşıyor. Akşam 37.5 çıktı normalde daha çok örterim üstünü incelttim bi penye batyaniye örttüm. Gece iyiydi. Sabah biraz ısındı gibi oldu. 38.1 olunca suya soktum. Makattan ölceyim dedim çıplakken ve yıkanmışken işedi üzerine. Neyse 37.5 oldu. O ara şurup aldırdım 37.8 oldu o zaman şurup verdim düştü şimdi. Bakalım takipteyim.
Kafası daha sıcaktı ve boynu filan da bi değişik sıcaktı. Kesinlikle anlarsın.

Hipp combiotic aldım bugün 350 gr 98 tl
Yalnız benim kız bugün niyeyse çok kustu. Üşüttü mü acaba? Eşimde diyor hem meme, hem mama çok geliyor. Ama kız doymuyor öbür türlü
Cnm bende hipp kullaniyordum hic kusma sorunumuz olmadi hem emiyor bi yandan.. ama hipp pek doyurmadi bizi o yuzden degistirdik..bi o kutuyu bitirene kadar dene doyup doymadigina bi bak cnm.

Bebesi sıçrama dönemine giren var mı? Zaten yapışıktı bana şimdi asla bırakamıyorum. Değişik bi huysuzluk.
Ben birkaç gündür asla uyumuyor devamlı emmek istiyor devamlı ağlıyor. Emziğin kölesi oldu resmen yutacak emicem derken. Gece gündüz birbirine girdi.
Sıçrama dönemi neymiş bilmiyorum ama benimkide öyle 3gündür hiç ayrılmak istemiyor memede uyumaya calısıyor cekince aglıyor tekrar tekrar emiyor da emiyor bi süre sonra yalandan emiyor. Dün artık bayılacaktım başım dönüyordu hiç halim kalmadı. Yalancı meme tutan bebe asla almıyor agzına hemen atıyor istemiyor onu sıçrama değilde yapışma dönemi

Işte bunlar hep sıçrama

Prima alacaksan 1 numara 140 tane falan alabilirsin ama baby turco alacaksan 2 numara almalısın. Benim 3,5 kilo doğdu şimdi gündüzleri prima 2 no elimde kalanları bitirmek üzereyim, 3 numaraya geçeceğim.
Bence 1-2 numaralardan 1er paket al.
Kızlar kilot bez kullanan var mı? Yanlışlıkla kilot bez siparişi vermişim. Eğer kullanıp memnun kalan varsa iade etmeyim kullanayım. Ama daha küçükler sanki kilot bez olmaz gibi geliyor.

Ben de goon 3 numara külot bezi yanlışlıkla almıştım. Gece çok iyi oluyor, 10 saat duruyor ve en ufak sızdırma olmuyor. Gündüz şimdilik kullanmıyorum. Normal bezi de değişirken hareket ettiği için zaten tüm altını çıkarmış oluyor benim kız. Fiyatı uygun diye iade etmemiştim. İyi ki de etmemişim. Ama fiyatı diğer bezden daha uygun değilse de külot beze fazla paraya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…