Ya valla nedense hic inanmiyorum sutun tadi degisimine cok istahli dedigimiz bebeklerde bilw qra ara red oluyor yenidogan hallerinden cikip doydugynu anlama cagina giriyorlar bizde red sanıyoruzKızlar regl olan var mı aranızda? Sütun tadı değişir deniyor meme reddi falan yaşadınız mı?
Bende de bu var set halinde aldım
Oyle diyen de var değişmez diyen deYa valla nedense hic inanmiyorum sutun tadi degisimine cok istahli dedigimiz bebeklerde bilw qra ara red oluyor yenidogan hallerinden cikip doydugynu anlama cagina giriyorlar bizde red sanıyoruz
Bebisleriniz kac saatte bir açıkiyor.benim genelde 2 bazen uzuyor istemiyor emmek falan karisik yaniYa valla nedense hic inanmiyorum sutun tadi degisimine cok istahli dedigimiz bebeklerde bilw qra ara red oluyor yenidogan hallerinden cikip doydugynu anlama cagina giriyorlar bizde red sanıyoruz
Benim de hala ac olup ta sinirden tutamayabiliyor memeyi onceden daha coktu simdi azaldi ama arada yapiyorOyle diyen de var değişmez diyen degerçi meme reddi riski her zaman var
Benim dun gece 6 saati bulduBebisleriniz kac saatte bir açıkiyor.benim genelde 2 bazen uzuyor istemiyor emmek falan karisik yani
Dur bi düşüneyimBebisleriniz kac saatte bir açıkiyor.benim genelde 2 bazen uzuyor istemiyor emmek falan karisik yani
Bir ara emzirmeyi deneyeceğim diyordun bebiş alışamadı mı ?Benim dun gece 6 saati buldugunduz genelde 3-4 saatte acikiyor. Ben sagip veriyorum ama bu sebeple uzun suruyor olabilir. 150cc nin altinda icmiyor hic zorla da olsa 160-170cc’yi buluyor bazen
Tam ben soracaktım hala mı diyeBir ara emzirmeyi deneyeceğim diyordun bebiş alışamadı mı ?
Şimdi baktım atak dönemi demekmiş sıcrama deyince baska bişey sandım çesit çesit seyler varmış diyorum kendi kendimeIşte bunlar hep sıçrama
Akıtıyor canım şarıl şarıl hem deGünü bana yakın olan annişler sizinde bebekleriniz salya akıtıyor mu?Normal mi yalancı memeden mi yoksa başka bişey mi acaba
Tam trendyoldan almıştım daha kargolanmamıştı. Neyse ki aldığım daha ucuza gelmişGoon bez ve ıslak mendiller Hepsiburadada 2.si 1 tl kızlar
Geceleri veriyorum memeyi aliyor ama ben sagimin rahatligini savunuyorum yaBir ara emzirmeyi deneyeceğim diyordun bebiş alışamadı mı ?
İyi bariTam trendyoldan almıştım daha kargolanmamıştı. Neyse ki aldığım daha ucuza gelmiş
3aylikta normal oglum asiri salya akitirdi gunde 5-6 defa degistiirdim taa 7.aya kadar sürdüGünü bana yakın olan annişler sizinde bebekleriniz salya akıtıyor mu?Normal mi yalancı memeden mi yoksa başka bişey mi acaba
Akıtıyor emzik almasa daGünü bana yakın olan annişler sizinde bebekleriniz salya akıtıyor mu?Normal mi yalancı memeden mi yoksa başka bişey mi acaba
Ben hepsiburada dan Goon bez aldım bugün geldi paketin üzerinde 2018 yazıyorGoon bez ve ıslak mendiller Hepsiburadada 2.si 1 tl kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?