2021 Aralık Anneleri

Kızlar regl olan var mı aranızda? Sütun tadı değişir deniyor meme reddi falan yaşadınız mı?
Ya valla nedense hic inanmiyorum sutun tadi degisimine cok istahli dedigimiz bebeklerde bilw qra ara red oluyor yenidogan hallerinden cikip doydugynu anlama cagina giriyorlar bizde red sanıyoruz

Ya valla nedense hic inanmiyorum sutun tadi degisimine cok istahli dedigimiz bebeklerde bilw qra ara red oluyor yenidogan hallerinden cikip doydugynu anlama cagina giriyorlar bizde red sanıyoruz
Bebisleriniz kac saatte bir açıkiyor.benim genelde 2 bazen uzuyor istemiyor emmek falan karisik yani

Bebisleriniz kac saatte bir açıkiyor.benim genelde 2 bazen uzuyor istemiyor emmek falan karisik yani
Benim dun gece 6 saati buldu gunduz genelde 3-4 saatte acikiyor. Ben sagip veriyorum ama bu sebeple uzun suruyor olabilir. 150cc nin altinda icmiyor hic zorla da olsa 160-170cc’yi buluyor bazen

Benim dun gece 6 saati buldu gunduz genelde 3-4 saatte acikiyor. Ben sagip veriyorum ama bu sebeple uzun suruyor olabilir. 150cc nin altinda icmiyor hic zorla da olsa 160-170cc’yi buluyor bazen
Bir ara emzirmeyi deneyeceğim diyordun bebiş alışamadı mı ?

Bir ara emzirmeyi deneyeceğim diyordun bebiş alışamadı mı ?
Geceleri veriyorum memeyi aliyor ama ben sagimin rahatligini savunuyorum ya ne kadar ictigini gordugum icin icim rahat ediyor, daha uzun sure tok kaliyor, kilo alimi cok iyi gidiyor. O yuzden ikisini birden devam ettiriyorum ama memeden cok sik degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…