Bugün tartıldı 15 günde 330 gram almış doktor yeterli dedi mama başlamadık yine sağarak vs devam edeceğizTartıldı mı canım bebiş
Kız sağımın nesi rahatGeceleri veriyorum memeyi aliyor ama ben sagimin rahatligini savunuyorum yane kadar ictigini gordugum icin icim rahat ediyor, daha uzun sure tok kaliyor, kilo alimi cok iyi gidiyor. O yuzden ikisini birden devam ettiriyorum ama memeden cok sik degil
Benim az emiyor sanirim cabuk doyuyor tekrar acikiyir:)Benim dun gece 6 saati buldugunduz genelde 3-4 saatte acikiyor. Ben sagip veriyorum ama bu sebeple uzun suruyor olabilir. 150cc nin altinda icmiyor hic zorla da olsa 160-170cc’yi buluyor bazen
Istahsiz demekki bizim de gazliyken oyle saatlerce emmiyir gazi varsaDur bi düşüneyimyok benimkisi anadan dogma tok hic acıkmıyor
Ayyy sağımda nasıl daha rahat ediyorsunnn bana işkence gibiydi. Kalk süt ısıt ver bebeği uyut sonra süt sağ geceleri çok zor geliyordu hatta. Bende başta sen gibi düşünüyordum memeden içerken ya yeterince doymazsa diye telaş ediyordum ama doyunca zaten belli ediyor birde ben üşengeç bir insanım meme çok rahat hop çıkar verGeceleri veriyorum memeyi aliyor ama ben sagimin rahatligini savunuyorum yane kadar ictigini gordugum icin icim rahat ediyor, daha uzun sure tok kaliyor, kilo alimi cok iyi gidiyor. O yuzden ikisini birden devam ettiriyorum ama memeden cok sik degil
İlerde dışarı çıkınca ne yapmayı düşünüyorsun?Geceleri veriyorum memeyi aliyor ama ben sagimin rahatligini savunuyorum yane kadar ictigini gordugum icin icim rahat ediyor, daha uzun sure tok kaliyor, kilo alimi cok iyi gidiyor. O yuzden ikisini birden devam ettiriyorum ama memeden cok sik degil
Elle nasil sagiyorsun ya asla makinanin cektigi gibi cikmiyor ki elleKız sağımın nesi rahatO alet bende fobi yarattı heralde asla kullanamıyorum.
Geceleri mecburen sağım yapıyorum bebiş iyi boşaltamadığı için o da elle
Çoğu zaman ona da üşeniyorum göğüslerim patlasa da yatıp uyuyorum
Yoruldugu icin de az emebiliyormus bebislerBenim az emiyor sanirim cabuk doyuyor tekrar acikiyir:)
Ya ilk sari sutleri ziyan etmek istemedim o yuzden gunduz onlari verdim. Simdi de sagiyorum sagdigimi taze taze veriyorum, fazla gelen sutu yine buzluga atiyorum mecbur ziyan olmasin diyeAyyy sağımda nasıl daha rahat ediyorsunnn bana işkence gibiydi. Kalk süt ısıt ver bebeği uyut sonra süt sağ geceleri çok zor geliyordu hatta. Bende başta sen gibi düşünüyordum memeden içerken ya yeterince doymazsa diye telaş ediyordum ama doyunca zaten belli ediyor birde ben üşengeç bir insanım meme çok rahat hop çıkar vernasıl rahatsan öyle devam et tabi en önemlisi o ama bir ara eski sütleri veriyorum demiştin, donup çözülen sütlerde besin değeri kaybı oluyormuş sanırım bir yerde okumuştum. En azından yeni sağdıklarını ver vücudun bebeğin büyüdükçe onun ihtiyacı doğrultusunda süt üretiyo. Ayına göre yağ protein vs. Oluyor sütte. İlk sütler yağdan fakir proteinden zengin mesela. Şimdiki sütümüz daha yağlı.
Suanda da hic evde durmuyoruz kiİlerde dışarı çıkınca ne yapmayı düşünüyorsun?
Peki sizde kaka durumları nasıl ne sıklıkla yapıyo? Ben de sütümün çok olduğunu ama bebenin de sindiriminin kuvvetli olduğunu düşünüyorum. Min. 2 kez kaka günde.Elle nasil sagiyorsun ya asla makinanin cektigi gibi cikmiyor ki elle
Ben asla memeler dolu yatamiyorum cok canimi acitiyor. Mesela dun gece bzimki 6 saat uyudu ya? Ben meme acisina uyandim
Yoruldugu icin de az emebiliyormus bebisler
Ya ilk sari sutleri ziyan etmek istemedim o yuzden gunduz onlari verdim. Simdi de sagiyorum sagdigimi taze taze veriyorum, fazla gelen sutu yine buzluga atiyorum mecbur ziyan olmasin diyesagip sagdigini verirsen isitmaya gerek kalmiyor ki, zaten sicak oluyor
Ama evet memeden icmesine gore sagmak biraz daha emek isteyen bi is
Suanda da hic evde durmuyoruz ki4 saatte bir sagiyorum, gogus pompam pilli, arabada bile sagdigim oldu emzirme onlugu ile
Sanirim bu iste onemli olan istemek, ben emzirme olayina tam adapte olamadim ama ne olursa olsun bebegim sadece anne sutuyle beslenecek dedim inat ettim yani. O yuzden de zor gelmiyor, hic mama takviyesi almadan cok iyi gidiyor cok sukur
Helal vallauanda da hic evde durmuyoruz ki4 saatte bir sagiyorum, gogus pompam pilli, arabada bile sagdigim oldu emzirme onlugu ile
Sanirim bu iste onemli olan istemek, ben emzirme olayina tam adapte olamadim ama ne olursa olsun bebegim sadece anne sutuyle beslenecek dedim inat ettim yani. O yuzden de zor gelmiyor, hic mama takviyesi almadan cok iyi gidiyor cok sukur
Ben elle sağımda çok ustalaştım 10 dk da 100 cc çıkarıyorumElle nasil sagiyorsun ya asla makinanin cektigi gibi cikmiyor ki elle
Ben asla memeler dolu yatamiyorum cok canimi acitiyor. Mesela dun gece bzimki 6 saat uyudu ya? Ben meme acisina uyandim
Ay evet ya ben de aynı şeyi düşündümPeki sizde kaka durumları nasıl ne sıklıkla yapıyo? Ben de sütümün çok olduğunu ama bebenin de sindiriminin kuvvetli olduğunu düşünüyorum. Min. 2 kez kaka günde.daha az kaka yapsa daha çok kilo alır sanki.
Aman yapsınlar ya sağlıkla ilerlesinler de kilo lazım değilmAy evet ya ben de aynı şeyi düşündüm
Bizde de kaka çok ona rağmen kilo alımı da iyi yapmasa daha güzel alacak belki ama ortalığı yıkıyor yapamayınca
Aynenn bağırsaklar 2.beyin diye boşuna dememişler bağırsaklar ne kadar rahatsa o kadar huzurluyuzAman yapsınlar ya sağlıkla ilerlesinler de kilo lazım değilm
Yine mi çıktı hay AllahBebemin ateşiulyle uğraşıyom ben de39 olursa gidiliyomuş acile bir doktora sordum. Ölçüp duruyom 2 kezsuya soktum 38i gećince işte ilk zamanlar mendil filan hiç koudurmadı. Şimdi alistı çıplaklığa az az mendil de koymaya calışıyom
Sabahtan beri elimde ateşölçer. Gün içinde daha dengeliydi az once çıkmaya çalışınca sordum bi doktora ilaca okey dedi. 2. Kez verdim bi saat once bakalımYine mi çıktı hay Allah
Bnce götür ateş bazen tehlike olabiliyorBebemin ateşiulyle uğraşıyom ben de39 olursa gidiliyomuş acile bir doktora sordum. Ölçüp duruyom 2 kezsuya soktum 38i gećince işte ilk zamanlar mendil filan hiç koudurmadı. Şimdi alistı çıplaklığa az az mendil de koymaya calışıyom
Aman Allah korusun hiç birinin çıkmasın. 39a yaklaşırsa gidecem 39 olursa git dedi. ☹Bnce götür ateş bazen tehlike olabiliyor
Havale filan enazından için rahat eder
Bn ateş konusunda tecrübesizim oğlanın hiç ateşi çıkmazdı
Aşı oldu mu 2. AyAman Allah korusun hiç birinin çıkmasın. 39a yaklaşırsa gidecem 39 olursa git dedi. ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?