2021 Aralık Anneleri

Ya benimki herrrrr bezde kaka yapiyor asla kakasiz bez almadim simdiye kadar bide baya da dolu oluyor, cis de ayni sekilde. Kilo alimi iyi mi bilmiyorum ctesi doktor kontrolumuz ama hastaneden cikarken 2600 su simdi 5100 bence yeter
Ikinci ne kadar sure emdi? Anne sutunun bagisikliga etkisi gercekten cok fazla. Ek gidaya gecince zaten bu kadar cok sagmak zorunda kalmayacagim sanirim o yuzden sutum oldugu yere kadar devam
Ben elle sağımda çok ustalaştım 10 dk da 100 cc çıkarıyorum
Makinanın o sesi bile tüylerimi diken diken ediyor
Ohaa ben makineyle 15 dkda tek memeden 160 cikariyorum. Elle beceremem sanirim
Sen makineye kotu zamanlarinda basvurdugun icin olumsuz kosullanmissin ben ise pil stokluyorum elektrikler giderse yine de sagim yapabileyim diye

Iyi iyi maşallah.

Bizim cumartesi doktor kontrolu var orada olacak asilarini gitmisken. Niye saglik ocaginda yaptiriyorsunuz ki doktor kontrollerinde doktorun yapmasi daha iyi degil mi
Devlet aşısı olduğu için bnm gittiğim hastane yapmıyor özel aşıları yapıyor sadece

Bizim cumartesi doktor kontrolu var orada olacak asilarini gitmisken. Niye saglik ocaginda yaptiriyorsunuz ki doktor kontrollerinde doktorun yapmasi daha iyi degil mi
Bilmem hastaneden çıkarken aşı kartını filan sağlık ocağı yapıyo diye tarif ettiler. Sanırım aşılarımızdan onlar mesuller diye.

Masallah ne guzel bu kadar az antibiyotik almalari.oglum 3yasinda alerjik bi cocuk bebekliginden bu yana hemen her ay antibiyotik aldi.kizim suan 52gunluk oda ayni oyle

Kizlar bizim kiz bir haftadir aksam 5den gece 12 1 e kadar uyumuyor zorla uykuya dalmaya calsiyor gece de 3e kadar uyuyup sabaha kadar ih ih sizde de var mi ayni durum gecici bir surec mi acaba ya merve gecmis olsun kuzum niye atesi cikti Eylul un

Hangi makineyi kullaniyosun

Aynısı Artık sinirden ağlıcam tam düzene girdi derken başa döndük 1 haftadır

İdrar yolu enfeksiyonu falan mi var acaba

Bilmiyom hiç ya aşı da olmadı ☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…