Ya benimki herrrrr bezde kaka yapiyor asla kakasiz bez almadim simdiye kadarPeki sizde kaka durumları nasıl ne sıklıkla yapıyo? Ben de sütümün çok olduğunu ama bebenin de sindiriminin kuvvetli olduğunu düşünüyorum. Min. 2 kez kaka günde.daha az kaka yapsa daha çok kilo alır sanki.
Ikinci ne kadar sure emdi? Anne sutunun bagisikliga etkisi gercekten cok fazla. Ek gidaya gecince zaten bu kadar cok sagmak zorunda kalmayacagim sanirim o yuzden sutum oldugu yere kadar devamHelal vallaBen üşengecim sanırım, sağ yıka steril et vs zor geliyo. Bu arada büyük kızım 3 aylıkken işe başladım, 18 aya kadar işywrinde hergün 2 kere sağdım. Yine yapacağım yakında, çok zor geliyor ama yapacağım tabiki. Ben de anne sütünü çok önemsiyorum çünkü. İlk çocuk mama destekli büyüdü ama 2 yaşına kadar da emdi. İkinci hiç mama almadı. İkisi de çok sağlıklılar maşallah ama ilki kreşe başladığı yıl 3 kere antibiyotik kullandı, orta kulak iltihabı oluyordu. İkinci de bu sene kreşe başladı, henüz antibiyotik kullanmadı. O yüzden üçüncü için de aynı çabaları göstereceğim.
OhaaBen elle sağımda çok ustalaştım 10 dk da 100 cc çıkarıyorum
Makinanın o sesi bile tüylerimi diken diken ediyor
Olmadı işte en fenası ☹ Aşı da nolcak korkuyorum. Sağlık ocaği biz aricaz dedi bekliyoz.Aşı oldu mu 2. Ay
Iyi iyi maşallah.Ya benimki herrrrr bezde kaka yapiyor asla kakasiz bez almadim simdiye kadarbide baya da dolu oluyor, cis de ayni sekilde. Kilo alimi iyi mi bilmiyorum ctesi doktor kontrolumuz ama hastaneden cikarken 2600 su simdi 5100 bence yeter
Ikinci ne kadar sure emdi? Anne sutunun bagisikliga etkisi gercekten cok fazla. Ek gidaya gecince zaten bu kadar cok sagmak zorunda kalmayacagim sanirim o yuzden sutum oldugu yere kadar devam
Ohaaben makineyle 15 dkda tek memeden 160 cikariyorum. Elle beceremem sanirim
Sen makineye kotu zamanlarinda basvurdugun icin olumsuz kosullanmissin ben ise pil stokluyorum elektrikler giderse yine de sagim yapabileyim diye
Hasta olursa yapmazlar iyi olsunda geç olsunOlmadı işte en fenası ☹ Aşı da nolcak korkuyorum. Sağlık ocaği biz aricaz dedi bekliyoz.
Bize de 3ü dediler diye hatırlıyorum bakalım.Hasta olursa yapmazlar iyi olsunda geç olsun
Biz perşembe günü olucaz
Bizim cumartesi doktor kontrolu var orada olacak asilarini gitmisken. Niye saglik ocaginda yaptiriyorsunuz ki doktor kontrollerinde doktorun yapmasi daha iyi degil miBize de 3ü dediler diye hatırlıyorum bakalım.
Devlet aşısı olduğu için bnm gittiğim hastane yapmıyor özel aşıları yapıyor sadeceBizim cumartesi doktor kontrolu var orada olacak asilarini gitmisken. Niye saglik ocaginda yaptiriyorsunuz ki doktor kontrollerinde doktorun yapmasi daha iyi degil mi
Cnim benim bebede bugun yesil kaka ypmis tabi kusmada eslik ediyor midelerini usutmusler galibaDur bi düşüneyimyok benimkisi anadan dogma tok hic acıkmıyor
Bakalım seninki verecek mi bana da yazBn yarın 2. Ay kontrolüne götürcem aşı için ateş düşürücü istecektim
Çok şükür hiç almamasından iyi canım inş daha da düzelirBugün tartıldı 15 günde 330 gram almış doktor yeterli dedi mama başlamadık yine sağarak vs devam edeceğiz
Bilmem hastaneden çıkarken aşı kartını filan sağlık ocağı yapıyo diye tarif ettiler. Sanırım aşılarımızdan onlar mesuller diye.Bizim cumartesi doktor kontrolu var orada olacak asilarini gitmisken. Niye saglik ocaginda yaptiriyorsunuz ki doktor kontrollerinde doktorun yapmasi daha iyi degil mi
Masallah ne guzel bu kadar az antibiyotik almalari.oglum 3yasinda alerjik bi cocuk bebekliginden bu yana hemen her ay antibiyotik aldi.kizim suan 52gunluk oda ayni oyleHelal vallaBen üşengecim sanırım, sağ yıka steril et vs zor geliyo. Bu arada büyük kızım 3 aylıkken işe başladım, 18 aya kadar işywrinde hergün 2 kere sağdım. Yine yapacağım yakında, çok zor geliyor ama yapacağım tabiki. Ben de anne sütünü çok önemsiyorum çünkü. İlk çocuk mama destekli büyüdü ama 2 yaşına kadar da emdi. İkinci hiç mama almadı. İkisi de çok sağlıklılar maşallah ama ilki kreşe başladığı yıl 3 kere antibiyotik kullandı, orta kulak iltihabı oluyordu. İkinci de bu sene kreşe başladı, henüz antibiyotik kullanmadı. O yüzden üçüncü için de aynı çabaları göstereceğim.
Hangi makineyi kullaniyosunElle nasil sagiyorsun ya asla makinanin cektigi gibi cikmiyor ki elle
Ben asla memeler dolu yatamiyorum cok canimi acitiyor. Mesela dun gece bzimki 6 saat uyudu ya? Ben meme acisina uyandim
Yoruldugu icin de az emebiliyormus bebisler
Ya ilk sari sutleri ziyan etmek istemedim o yuzden gunduz onlari verdim. Simdi de sagiyorum sagdigimi taze taze veriyorum, fazla gelen sutu yine buzluga atiyorum mecbur ziyan olmasin diyesagip sagdigini verirsen isitmaya gerek kalmiyor ki, zaten sicak oluyor
Ama evet memeden icmesine gore sagmak biraz daha emek isteyen bi is
Suanda da hic evde durmuyoruz ki4 saatte bir sagiyorum, gogus pompam pilli, arabada bile sagdigim oldu emzirme onlugu ile
Sanirim bu iste onemli olan istemek, ben emzirme olayina tam adapte olamadim ama ne olursa olsun bebegim sadece anne sutuyle beslenecek dedim inat ettim yani. O yuzden de zor gelmiyor, hic mama takviyesi almadan cok iyi gidiyor cok sukur
AynısıKizlar bizim kiz bir haftadir aksam 5den gece 12 1 e kadar uyumuyor zorla uykuya dalmaya calsiyor gece de 3e kadar uyuyup sabaha kadar ih ih sizde de var mi ayni durum gecici bir surec mi acaba yamerve gecmis olsun kuzum niye atesi cikti Eylul un
İdrar yolu enfeksiyonu falan mi var acabaBebemin ateşiulyle uğraşıyom ben de39 olursa gidiliyomuş acile bir doktora sordum. Ölçüp duruyom 2 kezsuya soktum 38i gećince işte ilk zamanlar mendil filan hiç koudurmadı. Şimdi alistı çıplaklığa az az mendil de koymaya calışıyom
Bilmiyom hiç ya aşı da olmadı ☹Kizlar bizim kiz bir haftadir aksam 5den gece 12 1 e kadar uyumuyor zorla uykuya dalmaya calsiyor gece de 3e kadar uyuyup sabaha kadar ih ih sizde de var mi ayni durum gecici bir surec mi acaba yamerve gecmis olsun kuzum niye atesi cikti Eylul un
Ay bilmem ki Allah korusun ☹ Çok normal olur öyle dedi sorduğum bi doktor sağolsun.İdrar yolu enfeksiyonu falan mi var acaba
Aynen ben de oyle bu aksam kac kere deprem oluyor sandim artik tansiyonum nasil dusuyorsaAynısıArtık sinirden ağlıcam tam düzene girdi derken başa döndük 1 haftadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?