2021 Aralık Anneleri

Bakalım seninki verecek mi bana da yaz
Canim alerji durumu ne alemde sizde diyet ve mama farketti mi bide bebisin kilo alımı nasıl, benimkinin kilo alımı sıkıntılı, mukuslu kaka falan yok ama büyükten laktoz alerjisi vardı bunda da olabilir mi diye doktorda istedim bu sefer tahlil, kaka yapmasını bekliyoruz benimki haftada 1 yapar da, ama gecen hafta çok huzursuzdu önce kolik mi acaba dedim, sonra peynir yoğurt vs kestim eğer tesadüf değilse o huysuzlugu geçti, 2 hafta diyet yapicam bakalım gaita yi da verirsek bi bakacak duruma

Devlet aşısı olduğu için bnm gittiğim hastane yapmıyor özel aşıları yapıyor sadece
Aaa cok enteresan ilk kez duydum bunu
Bilmem hastaneden çıkarken aşı kartını filan sağlık ocağı yapıyo diye tarif ettiler. Sanırım aşılarımızdan onlar mesuller diye.
Bize de biz de yapiyoruz saglik ocagi da yapiyor, kontrollere denk geldikce biz yapariz saglik ocagina bilgi verirsiniz yeter dediler
Hangi makineyi kullaniyosun
Medela swing

Bnde nerdeyse kızı düşürecektim başım dönüyor artık
Canim yok mu desteğe gelebilecek birileri en azında evdir yemektir çekip çevirir ben de annem gittiğinden beri duman oldum, pijamami bile cikartamiyorum ki ben üniversitedeyken yurtta ilk oda arkadaşım yatağını toplamıyor, pijamayla wc ye gidiyor her yere girip çıkıyor, disardan geldiği üstüyle başıyla yatağına oturuyor diye odamı değiştiren insanım bu hallere düşecek kadın mıydım

Eşim var grip ayrı odada oturuyor şuan yoksa akşam yardımcı oluyordu bize bulaşmasın diye herkes hasta grip korkudan kimseye ne gidiyom ne eve geliyorlar oğlan Evde bebek arabasını sürüyor
Ahh bi düzenli uyusa yemek her türlü hallolurda uyumuyor bi ara düzelmişti yine sil başa
Bugün mutfakta uyudu 10 dk yemek koydum uyandı

Aynı bnm oğlan da alerjik bronşit antibiyotiksiz atlatamıyor inşallah bu olmaz
Ins Cnim ama olsaydi az bucuk kendini belli ederdi
Benim oğlum 15gunlukken grip kapti 10gun yogun bk. Kaldi hala duzelmedi ama alerji ilaciyla biraz daha iyi. Kizimda ayni surecten gecti ınş bidadha bu kadar hasta olmaz.

Benim oğlum durmadığı içn önden sağdıklarımı veriyordum 15 dk sağımın bitmesini assla bekleyemez açken yoksa öyle yada böyle hepsi büyüyor zaten ya yanlış anlama beni bu arada merak ettiğim için sordum yaşlı teyzeler gbi yargılıyormuşum gibi düşünme.

Şöyleki astim alerjisi olinca surekli bronsit vb oluyor mecbur antibiyotik kullaniliyor

Aynı bnm oğlan da alerjik bronşit antibiyotiksiz atlatamıyor inşa
Anladım, şimdi baktım da kronik rahatsızlığı olanlarda zatüreye çevirmesin diye önlem amaçlı veriliyormuş. Normal bronşite viral olduğu için verilmiyor diye biliyordum, istisnasını da öğrenmiş oldum. Çok geçmiş olsun ikinize de.
Büyüdükçe daha iyi olurlar inşallah, kuzenimde var. Küçükken arada kötülenir, ilaç kullanırdı. Şimdilerde görmüyorum ilaç kullandığını.

Ya cok ozur dilerim bu msjda takilmam gereken son seye takildim ama sen wc ye neyle gidiyorsun ki Ben de pijamayla gidiorm
Olur mu hic yanlis anlamam
Ben az cok acikacagi saati kestirebiliyorum artik o yuzden sagim saatim de onun acikmasina cok yakinken oluyor

Evt viral olunca verilmiyor ama bakteri olunca veriliyor. Cok tsk ederim sagolun

Sanırım bu topikte en küçük doğan bebişlerden biriside benimki. 2200 gram doğdu. Sleepy 1 numarayı 20-25 gün kullandım. Toplam 120 adetti. Bebeğim kilolu olsa 80 ancak kullanırdım sanırım. 2 numarayıda 1 ay kullandım. Aslında 1 numaraya çok yakın boyutu. 2 numaradanda 180 tane kullandım. Bence 3 kilo üzeri bebiş doğarsa sleepyde direk 2 numaraya bile başlanabilir. Şimdi 4 gündürde sleepy 3 numara kullanıyorum. Biraz bol evet ama haftaya tam olur. Bebişin bacaklarını çok sıkıyordu 2 numara. Birde bugün baby turco sipariş etmiştim o geldi. Ama külot bez sipariş etmişim yinede açıp kullanıp fikir edinmek istedim. Biraz büyük geldi boşluk kaldı. Ama buda haftaya tam olur. Baby turco sleepy ile boyutları aynı sanırım. Benim tecrübelerim bu şekilde sleepyden çok memnunum ayrıca.Hiçbir şekilde pişik sızdırma yaşamadık. Birkaç kere ishal oldu aşırı fazla kaka yaptı beline çıktı ama hangi bez olsa çıkardı yani sağlıkla alın kucağınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…