Devam etmez canim insallah tez zamanda dussun insallahBilmiyom hiç ya aşı da olmadı ☹
Bnde nerdeyse kızı düşürecektim başım dönüyor artıkAynen ben de oyle bu aksam kac kere deprem oluyor sandim artik tansiyonum nasil dusuyorsa
Allah tüm bebekleri korusun yaDevam etmez canim insallah tez zamanda dussun insallah
Canim alerji durumu ne alemde sizde diyet ve mama farketti mi bide bebisin kilo alımı nasıl, benimkinin kilo alımı sıkıntılı, mukuslu kaka falan yok ama büyükten laktoz alerjisi vardı bunda da olabilir mi diye doktorda istedim bu sefer tahlil, kaka yapmasını bekliyoruzBakalım seninki verecek mi bana da yaz
Bnde nerdeyse kızı düşürecektim başım dönüyor artık
Aaa cok enteresan ilk kez duydum bunuDevlet aşısı olduğu için bnm gittiğim hastane yapmıyor özel aşıları yapıyor sadece
Bize de biz de yapiyoruz saglik ocagi da yapiyor, kontrollere denk geldikce biz yapariz saglik ocagina bilgi verirsiniz yeter dedilerBilmem hastaneden çıkarken aşı kartını filan sağlık ocağı yapıyo diye tarif ettiler. Sanırım aşılarımızdan onlar mesuller diye.
Medela swingHangi makineyi kullaniyosun
Canim yok mu desteğe gelebilecek birileri en azında evdir yemektir çekip çevirir ben de annem gittiğinden beri duman oldum, pijamami bile cikartamiyorum ki ben üniversitedeyken yurtta ilk oda arkadaşım yatağını toplamıyor, pijamayla wc ye gidiyor her yere girip çıkıyor, disardan geldiği üstüyle başıyla yatağına oturuyor diye odamı değiştiren insanımBnde nerdeyse kızı düşürecektim başım dönüyor artık
Olmasın keşkeAy bilmem ki Allah korusun ☹ Çok normal olur öyle dedi sorduğum bi doktor sağolsun.
Alerji ile antibiyotikin ilgisi ne? Hiç duymadım çünkü, bi sürü alerjik bebek var bildiğim.Masallah ne guzel bu kadar az antibiyotik almalari.oglum 3yasinda alerjik bi cocuk bebekliginden bu yana hemen her ay antibiyotik aldi.kizim suan 52gunluk oda ayni oyle
Eşim var grip ayrı odada oturuyorCanim yok mu desteğe gelebilecek birileri en azında evdir yemektir çekip çevirir ben de annem gittiğinden beri duman oldum, pijamami bile cikartamiyorum ki ben üniversitedeyken yurtta ilk oda arkadaşım yatağını toplamıyor, pijamayla wc ye gidiyor her yere girip çıkıyor, disardan geldiği üstüyle başıyla yatağına oturuyor diye odamı değiştiren insanımbu hallere düşecek kadın mıydım
Bizimde uyku yok saat 4de uyuyor hayat enerjm bitmis durumdaBnde nerdeyse kızı düşürecektim başım dönüyor artık
Şöyleki astim alerjisi olinca surekli bronsit vb oluyor mecbur antibiyotik kullaniliyorAlerji ile antibiyotikin ilgisi ne? Hiç duymadım çünkü, bi sürü alerjik bebek var bildiğim.
Aynı bnm oğlan da alerjik bronşit antibiyotiksiz atlatamıyor inşallah bu olmazŞöyleki astim alerjisi olinca surekli bronsit vb oluyor mecbur antibiyotik kullaniliyor
Ins Cnim ama olsaydi az bucuk kendini belli ederdiAynı bnm oğlan da alerjik bronşit antibiyotiksiz atlatamıyor inşallah bu olmaz
Benim oğlum durmadığı içn önden sağdıklarımı veriyordum 15 dk sağımın bitmesini assla bekleyemez açken yoksaElle nasil sagiyorsun ya asla makinanin cektigi gibi cikmiyor ki elle
Ben asla memeler dolu yatamiyorum cok canimi acitiyor. Mesela dun gece bzimki 6 saat uyudu ya? Ben meme acisina uyandim
Yoruldugu icin de az emebiliyormus bebisler
Ya ilk sari sutleri ziyan etmek istemedim o yuzden gunduz onlari verdim. Simdi de sagiyorum sagdigimi taze taze veriyorum, fazla gelen sutu yine buzluga atiyorum mecbur ziyan olmasin diyesagip sagdigini verirsen isitmaya gerek kalmiyor ki, zaten sicak oluyor
Ama evet memeden icmesine gore sagmak biraz daha emek isteyen bi is
Suanda da hic evde durmuyoruz ki4 saatte bir sagiyorum, gogus pompam pilli, arabada bile sagdigim oldu emzirme onlugu ile
Sanirim bu iste onemli olan istemek, ben emzirme olayina tam adapte olamadim ama ne olursa olsun bebegim sadece anne sutuyle beslenecek dedim inat ettim yani. O yuzden de zor gelmiyor, hic mama takviyesi almadan cok iyi gidiyor cok sukur
Şöyleki astim alerjisi olinca surekli bronsit vb oluyor mecbur antibiyotik kullaniliyor
Anladım, şimdi baktım da kronik rahatsızlığı olanlarda zatüreye çevirmesin diye önlem amaçlı veriliyormuş. Normal bronşite viral olduğu için verilmiyor diye biliyordum, istisnasını da öğrenmiş oldum. Çok geçmiş olsun ikinize de.Aynı bnm oğlan da alerjik bronşit antibiyotiksiz atlatamıyor inşa
Nasıl ya ben çok çok az çıkarabiliyorum, üstelik de elim kopuyo. Nw güzel makineye muhtaç olmamak.Ben elle sağımda çok ustalaştım 10 dk da 100 cc çıkarıyorum
Makinanın o sesi bile tüylerimi diken diken ediyor
Ya cok ozur dilerim bu msjda takilmam gereken son seye takildim ama sen wc ye neyle gidiyorsun kiCanim yok mu desteğe gelebilecek birileri en azında evdir yemektir çekip çevirir ben de annem gittiğinden beri duman oldum, pijamami bile cikartamiyorum ki ben üniversitedeyken yurtta ilk oda arkadaşım yatağını toplamıyor, pijamayla wc ye gidiyor her yere girip çıkıyor, disardan geldiği üstüyle başıyla yatağına oturuyor diye odamı değiştiren insanımbu hallere düşecek kadın mıydım
Olur mu hic yanlis anlamamBenim oğlum durmadığı içn önden sağdıklarımı veriyordum 15 dk sağımın bitmesini assla bekleyemez açken yoksaöyle yada böyle hepsi büyüyor zaten ya yanlış anlama beni bu arada merak ettiğim için sordum yaşlı teyzeler gbi yargılıyormuşum gibi düşünme.
Evt viral olunca verilmiyor ama bakteri olunca veriliyor. Cok tsk ederim sagolunAnladım, şimdi baktım da kronik rahatsızlığı olanlarda zatüreye çevirmesin diye önlem amaçlı veriliyormuş. Normal bronşite viral olduğu için verilmiyor diye biliyordum, istisnasını da öğrenmiş oldum. Çok geçmiş olsun ikinize de.
Büyüdükçe daha iyi olurlar inşallah, kuzenimde var. Küçükken arada kötülenir, ilaç kullanırdı. Şimdilerde görmüyorum ilaç kullandığını.
Kizlar merhabalar hepinizin bebisler icin gozunuz aydin olsun rabbim anali babali sapasaglikli buyutmeyi nasip etsin oncelikledarisi bizlerin basina olsun
Sizlere bir sorum olacak. Bebisleriniz kac kg dogdu ve 1 numara bezden ne kadar kullandiniz? 2 numaraya ne zaman gectiniz? Simdi subat indirimleri var malum1 numara bezden kac paket lazim oluyor?? Kac tane 1 numara kac tane 2 numara alalim acaba? Aydinlatirsaniz cook sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?