2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ayy bizim ailede de öyle yaa ve böyle basen ve kol inanılmaz geniş herkeste tabi bende de öyle Bu durumda 5 kilo gerçekten bir mucize inşallah bundan sonrasında da siz almazsınız bebek gelişir sadece( bu dileğim ben dahil tüm gebelere )

Mantıklı ilk olduğu için streste yapıp korkmaz

Teşekkür ederim yanıtınız için. Doktorunuz 28de olmanıza bir şey dedi mi? Bir de tek doz mu olacaksınız 2 doz mu?

Teşekkür ederim yanıtınız için. Doktorunuz 28de olmanıza bir şey dedi mi? Bir de tek doz mu olacaksınız 2 doz mu?
Normal de doktorum son 5 yılda hiç olmadım diye 3 doz tavsiye etti. Ikisi hamileyken biri doğumdan sonra. Ama şimdi muhtemelen 2 tane olacak yarın ve doğumdan sonra. Doktoruma olmadığımı söylemedim o yüzde bir şey diyemem ama sağlık ocağındaki hemşiremiz çok iyi ona güveniyorum. Herhangi bir yan etkisi olmadığı halde hastaliktan sonra biraz kendimi toplamalı sonra olmamı tavsiye etti.

Kesinlikle öyle ya bizim tatafta hep kalça göbek göğüs önden gidiyor Inşallah hepimiz az alıp hemen daha fazlasını veririz ve bebeklerimiz çok iyi gelişir

Benimde eşim zayıf hiç kilo almaz doğum sonrası buda geriyor beni
Bi ilk kırk günü atlatalımda sonra toparlanırız kızlar
Ben 58 kilo iken diyetisyene gitmiştim, sağlıklı sekilde kilo vereyim diye. Iki ayda 7 kilo vermiştim yağdan gitmişti hep. Geçen eşim diyor ki, doğumdan sonra o diyetisyene mi gitsen acaba?

Bende 2 kilo aldım ve herkes düşük kilolu olacak diyor. Anlamadım bunu demek ne katıyor onlara kızımdan tecrübeliyim ve hiç kafama takmıyorum kilo alsam da farketmezdi bu seferde çok kilo aldın diyecekler Bir gebenin en mutlu zamanları bunlar 8 sene sonra yaşamak çok güzel hatta doğsun hayırlısıyla 1 sene sonra 3. Cuyu bile istiyorum.

Doğrudur bebek strese girmis zaten kakasını yapmış ve yemişti. Ablam da ister istemez strese girdi tabi ilk olunca. Elimden geleni yapicam artık gerisi de nasip

Valla ne az kilo alınca ne de çok kilo alınca kimseye yaranılmıyor illaki söyleyecek bir şey buluyorlar. Herkesin her konuda bir fikri var ama hepsi boş konuşuyor. Biz keyfimize bakalım anın tadını çıkaralım yeterki sağlık olsun

Hiç kullanmadım şuana kadar vitaminim bitti gibi onikinci haftadan beri aynı vitamin mom vital alırım ondada omega vardı zannımca kimi doktorlar bu vitamine insan vucudunun gerekli olmadığı afrikada yaşayan biri nerden bulsun omega 3 yani onun vucudunun gereksimi o bölgeye göre bence soguk yerde yaşayanlar için gerekli tüketim ve global ticaretin dayatması gibime geliyor omega 6 tüketin cevizde var ama bilmiyorum tabi bazılarına göre tuketmek gerekiyor zaten tukettiğimiz balıklarda yok ki anne sutunde var diyorlar bilmiyorum illada tuketmek gerekmiyor zannımca çok takılma derim zaten vitamininde varsa

Bu kremleri kuklandın mı hiç onlarda matah değiller yani yapış ve kokusu da hoş değil
Ben daha önce lansinoh kullanmıştım onda koku ya da tat hatırlamıyorum, şimdi daha temiz içerik diye momsy alacaktım ama kokuyor mu acaba tereddutte kaldım riske atmayıp yine lansinoh mu alsam

Benim ilk ama genetik basenli geliyor sonum belli emzirme de başlarız yavaştan ondan sonra da hızlı bir diyet programı vereceğiz inanıyorum ben

Ağladıysa dogum sancıların başladığında kıyamaz sana sezeryan ol bile der panik olur seni etkiler doğum sırsında ikinizde mantıklı düşğnemezsiniz sogukkanlı biri lazım bence annede olmaz o da farksız çunku bende eşimin teyzesi vardı ben ses bile çıkaramıyordum sancıdan millet sancı çekmiyorum diyordu teyzem ne zaman öluyorum derse o zaman bebek gelir demiş eşime gerçekten eşime ben öluyorum artık dedim ama cevremdekler sogukkanlı durup benden kaçıyor gibiydiler olmaz isteklerde bulunurum diye

Ben daha önce lansinoh kullanmıştım onda koku ya da tat hatırlamıyorum, şimdi daha temiz içerik diye momsy alacaktım ama kokuyor mu acaba tereddutte kaldım riske atmayıp yine lansinoh mu alsam
Garmastan al yara oluşursa onda etkili diyorlar lansinoh saddce yumuşatıyor diyorlar ama hepsi kuyruk yağından yapılıyor zannımca farketmezde

Hahahah valla işimiz zor ya o psikolojiyle her şeyi isteriz ya o konuda ben tam tersi düşünüyorum aksine bana az kaldı dayan hadi bak bitiyor falan der baya destek olur benim kocam covid biraz farklı bir durumdu korkutucuydu elinden bir şey gelmiyordu ben çok acı çekiyordum o yüzden çok üzülmüştü

Ben vejeteryanım ben sadece regenesis max ve demir ilacı kullanıyorum. Dediği gibi içinde omega3 bulunuyor içmene gerek yoktur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…