2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben ilk hamileligimde 20 24 hfta ve dogum sonrasi vurunmustum oyuzden bu hamileligimde tek doz vurundum

Ya o kilodan bağımsız bir durum bence. Bende de bir iki haftadır başladı ödem durumu. Tuz tüketimi elbette önemli ama o ödem olcaksa napsan da tamamen önüne geçilmiyor. En iyi gelecek şey de yürüyüş ve hareket. O da yapabilene.

Slm kızlar dr kont günüydü bugün oğlan 2040 gr 42 cm olmuş şeker diyetinde olduğum halde suyum yine fazla çıktı geçen aya göre azalmış ama yine fazla nasıl azaltacak bilmiyorum dr yürüyüşe devam et dedi yiyeceklere dikkat et başkada yapacak bisey yok dedi inş azalır önümüzdeki ay

Duvara fılkırtmalar falan vay be yetenek sizsinize katılsınlar askere gidene kadar emzirsinler oğullarını ne diyim bitmez bunlar

Ay iyi bari kafan rahat eder ne güzel valla Biz il dışında olduğumuz için mecbur kalınır gerçi benim kv annem bana ne kadar yakın olursa o da o kadar olmak istiyor annemle aramdaki dialogu biraz kıskanıyor ama annemle oldupum gibi kimseyle olamam kabullenmesi lazım

Benimki doktorun ona ikinci doğumunda çok güzel vücudun var, sakın bozma bunu koru dediğini söyledi acaba bize söyledikleri şeylere kendileri inanıyor mu basen merak etmiyor değilim hani
Hahahahha kahkaha ata ata sesli güldüm ay yok artık doğumda neresini görmüşki çok güzel vücudun var desin töbe yarabbim korusun bari hahahaah olmayan şeyleri olmuş gibi anlatıyolar inanıyolar bi de işte durum vahim bacım

İşte bilen kişi bak böyle güzel açıklama yapıyor bildiğinden yani onlarınki cahillik maalesef Allah yardım etsin akıl fikir versin ne demeli . Allah korusun her yavru en sağlıklı şekilde doğsunlar varsa anne sütü tabiki ama yoksa da aç bırakacak değiliz

Kızlar bişey sorucam bende göğüs kafesimde daralma basınç mı desem çarpıntı mı desem o tarz birşey oluyo biraz daha sola kalbe doğru oluyo sizde de oldu mu haftalardır böyle

Kızlar bişey sorucam bende göğüs kafesimde daralma basınç mı desem çarpıntı mı desem o tarz birşey oluyo biraz daha sola kalbe doğru oluyo sizde de oldu mu haftalardır böyle
Bende de oluyo daha çok sırt üstü yatınca veya hafif uzanır gibi oturduğumda. Çarpıntı değil de basınc gibi. Uygulamanin birinde artık rahimin akciğerlere kadar büyüdüğü yaziyodu ondan sanırım pek önemsemedim ben

Evet evet özellikle sırt üstü uzandığımda ya da dediğin gibi yarı uzanır pozisyonda o uygulamadan bende okudum onu sanırım o yüzden.basınç daha çok aynen

Amin inşallah, su an beslenmelerinde bir sorun yok, aman olmasın inşallah, ilaç düzenliyormuş, bir de uyku yapıyor bol bol, sakinleştirici etkisi varmış, ilaç ictigimden beri iki gündür kesintisiz uyuyorum
Çok şükür aman sorun olmasın. Benim tansiyonum dün akşam normale döndü şükür. Rahat bir uykuda geldi peşine akşam da sabah da 10 a 6 çıktı. Kendime geldim iyice uyumak gibisi var mı

Bebis resmen kocaman olmus ya masallah grupta ilk defa 2 kg bebis duydum ileride olmanin faydalari ay gerci aramiz 2 gunmus

Bebis resmen kocaman olmus ya masallah grupta ilk defa 2 kg bebis duydum ileride olmanin faydalari ay gerci aramiz 2 gunmus
Tamamen genetik bence kizimda 3730 gr doğdu şu suda normale.donse rahatlıcam eylülü bulmaz doğumu dedi ağustosun 3.4.haftası gelir dedi kısmet bakalım

Arkadaşlar bir uygulamada vardı bu bilgiler doğum ve emzirme ile ilgili işimize yarar diye paylaşayım dedim

Eklentiler

• Screenshot_2021-07-03-00-02-25-269_com.hp.pregnancy.lite.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2021-07-03-00-32-04-598_com.hp.pregnancy.lite.webp
    31 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2021-07-03-00-34-41-976_com.hp.pregnancy.lite.webp
    42 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2021-07-03-01-03-24-573_com.hp.pregnancy.lite.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 40
Bizimki de il dışında ama yakın mesafe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…