- 8 Aralık 2020
- 61
- 152
- 8
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #21.261
Tadını çıkaralım az kaldı bu göbüşlerleNerdeyse 7 aylık hamileyim ben göbeğime bile alışamadım her gün ayna karşısında bakıp bakıp gülüyorum
Canım benimki pek umutluk bir durum değil. O anlattığım ilk evliliğimde eş ve kv kişileri. Onlar psikopattı resmen. Neler çektirdiler, Allah a havale ettim. Ayrıldım, kurtardım kendimi. Çok şükür şimdi ikinci evliliğim, eşim de annem de çok iyiler. Rabbim yüzüme güldü...Amin canım amin şimdi nasıl eşin düzeldi mi kv ne durumda bana atlattım de o zamanları da umudum olsun
Bazılarının kordonunu kesmeyi unutuyolar maalesef ne doğru laf6 kg maşallah. Evlenip kiminle yaşayacakmışki kafayı yemiş .
kız benimde eşim doğduğunda bembeyazmış (bu arada ben esmerim ) çok tatlıymış saçları kıvırcık (saçlarım pırasa gibi dümdüz) omuzlarına geliyormuşama evlerindeki albümde daha öyle bi çocuğun bebeğin resmini görmedim. Bebek değil mübarek murat kekilli doğurmuş hahahha
Aman aman ağustos 15 den önce doğurmayalım sonra sırayla ilerleyebilirizGunaydinlar guzel grubumun guzel annisleri
Agustos anneleri yavas yavas dogurmaya baslamislar
Sira bize geliyor
Bakalim ilk bebişimiz kimden gelcek
Bizim kvler çok benziyor ya huy olarakAferin eşine çok iyi demişbizimki karışmadı o konuya boşver verdiğini al biz uzaktayız giydirmezsin görmez o dedi ama genelde uyuz oluyorum zaten hepsini bazanın altı giyecek banane çocuk olmadan gitmiş markette bebek kıyafeti görmüş erkek pijaması almış mavi benimki de kız oldu şansa nasıl üzüldüm dediği olmadı diye bana diyordukş hamileyken benim kızım olmadıya alışmışım erkeğe daha yakın hissediyorum kız çocuklarıyla pek anlaşamam dedi istediki erkek olsun ama kız olduğunu duyunca bozuldu bozulma sebebi kız sevmediğinden değil o isteyip ye olmadı benim oldu diye yani . Şimdi diyosunya daha büyük zevk alarak tak bu hoşuma gitti daha bi zevkle yapasım geldi benim de bayram Çar doğru hadi bakalım bayramda neler duycan inşallah duymazsında malum konulurlar ben uzaktayım o yüzden telefonla ararıZ şükür herkesi
Bazen düşünüyorum bebeğim cinsiyetsiz bebek gibi geliyor bana. Kızmış erkekmiş güzelmiş çirkinmiş ne olursa olsun bebeklerimiz onlarAh bu kvler yok mubenim kv nuh nebi zamanında ördüğü iki üç parça örgüyü açıp açıp gösteriyor şunları yaptım bunları yaptım benden bu kadar daha napıyım diye( örgü de hiç sevmem ) eşimin ailesinin bişeyler almaması falan neyse de her ultrason fotoğrafına bakıp daha doğmamış sabiye bu çok çirkin demeleri beni acayip sinirlendiriyor
Çok üzüldüm ya. Gerçekten bazen özel günlerde insan çok yokluk çekiyor. Olmaması bizim için iyi tabi ama insan eşi için üzülüyor tabikiBen kucuklugumden beri annesi babasi olmayan biriyle evlenmek istemistim isteklerimi rabbim dua niyetine kabul etmis galiba
Esimin kimsesi yok erken yasta kaybetmis hepsini o yuzden ben de oyle kayinvalideli hikayeler hic yok
Bazen diyorum ki iyiki de yoklar
Ama boyle ozel gunlerde esim oylesine uzuluyor ki keske diyorum en azindan evlendigini torunlarini falan gorselerdi iki hediye alsaydi kucagina alip babaannem diye sevseydi falan iste
Bende çok beğeniyorum bu sayfayı ya oğluşma oda kurmadım seneye tayinciyiz diye ama kurunca burdan alıcam her şeyiHarikaymış yaaaa teşekkürler
Kesin önce ben dogururum :)) içime doğuyorGünaydınnn
Bunu ben de çok merak ediyorum. Ilk müjdeyi kim verecek acaba?
Ay hadi inşallah sağlıcakla doğsun da doğması gereken zamandaKesin önce ben dogururum :)) içime doğuyor
Ayyy benim son 65 uygulamaya göre ve şaka gibi nasıl geçti hiç anlamadımGunaydinlar guzel grubumun guzel annisleri
Sira bize geliyor
Ah canım benim Allah kurtarmış yakanı onlardan iyi yapmışsın ne güzel maşallah şimdi yüzün gülüyor daha da gülsün inşallahCanım benimki pek umutluk bir durum değil. O anlattığım ilk evliliğimde eş ve kv kişileri. Onlar psikopattı resmen. Neler çektirdiler, Allah a havale ettim. Ayrıldım, kurtardım kendimi. Çok şükür şimdi ikinci evliliğim, eşim de annem de çok iyiler. Rabbim yüzüme güldü...
Kız gene 3 oğlu var diye kız istemesi normal benimki kız istediği halde oğlan olsun dedi sırf çekemediğindenBizim kvler çok benziyor ya huy olarakbizimkinin de 3 oğlu var kız istiyordu hatta hep ben kız hissediyorum bak görün kız olacak diyordu bende ısrarla ben rüyamda gördüm erkek hissediyorum dedim ve bebeğim erkek nasıl üzüldüm nasıl üzüldümmm bir kere e bebeke gittik daha cinsiyeti belli değildi hep kız eşyalarına bakıyordu bana gösteriyordu Valla keyfine bak zaten uzaktasın da ben en az 8 ay 2 saatlik mesafedeyim gelip gitmeler olacak çok şey duyucam ama artık inadına tam tersini yapıyorum ne de olsa benim bebeğim ben karar vericem benim hevesim
Allah razı olsun canım. Rabbim herkesin evine huzur versin, hepimizin yüzünü güldürsünAh canım benim Allah kurtarmış yakanı onlardan iyi yapmışsın ne güzel maşallah şimdi yüzün gülüyor daha da gülsün inşallah
Bizim grupta haftası en ilerde olan kim büyük ihtimalle ilk haber ondan gelirGunaydinlar guzel grubumun guzel annisleri
Sira bize geliyor
O kadarı da kötü ya ne istiyorsan onu söyle çekememezlik niye gelin olan bizizKız gene 3 oğlu var diye kız istemesi normal benimki kız istediği halde oğlan olsun dedi sırf çekemediğinden
Sen de ben gibisin He ne istiyorlarsa tersini istiyon öyle iyi anlıyorum ki ben seni ben de öyle yapmaya başladım iyi bişey sensörde kötü olan gözüme iyi geliyo
Bu gergin şişkinlik geçince döner heralde yani insallahTadını çıkaralım az kaldı bu göbüşlerleumarım göbek deliği eski haline döner ama bu değişik bi hal
İnsallah inşallah akıllı akıllı dursun karnımızda minikler acele etmesinler, hic riskim olmadığı halde hep korkuyorum ve karsima da prematüre gruplarindan 28. Haftada doguranlar gibi konular çıkıyo istemsiz olarak stres yapıyorum. Allah tüm bebekleri korusunBizim grupta haftası en ilerde olan kim büyük ihtimalle ilk haber ondan gelirben de dün içimden geçirmiştim gruptan ilk kim doğuracak acaba diye inşallah hepimiz vaktini doldurup sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
Açıkcası kapı susleri bana saçm geliyor yaşımdan mı bilemiyorum geçen sefer hastanentakmıştı bu sefer hastane takmasada ne para ne emek veririm kaynananın önemsemesi garibime gitti hastanede zaten iki gun kalıyorsun en fazla tak gitsin bence apartmnlrın kapısında göruyordum uzun sure kalıyor çıkrmıyorlar neticede ben kendi şahsıma kullanma mkanımmvarsa hediyeyi kullanırım yada benmki hazır başka toruna verebilirsin de diyeblirsin belki o uğraşmaman için vermiştirAy bırak ya maksat müdahale olsun işte 30 yaşındayım nereye ne süs takacağımı bilmiyorum sanki yıllar önce yapılmış zaten hiç beğenmedimkimseyi de avutmak istemiyorum anasını satım doğum yapacak olan benim ama gel gör milleti avutmak bana düşüyor çok sinirlendim çok söyledim zaten o şekilde eşime ama kendini arada kalmış gibi hissediyo biliyorum iyi tamam inşallah kırılmaz falan diyo bu beni uyuz ediyo ya kimse kırılmasın bir zahmet off bir n kötü odanın içine asarım napim dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?