2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ah bu kvler yok mu benim kv nuh nebi zamanında ördüğü iki üç parça örgüyü açıp açıp gösteriyor şunları yaptım bunları yaptım benden bu kadar daha napıyım diye( örgü de hiç sevmem ) eşimin ailesinin bişeyler almaması falan neyse de her ultrason fotoğrafına bakıp daha doğmamış sabiye bu çok çirkin demeleri beni acayip sinirlendiriyor

Son düzenleme:
Canım benimki pek umutluk bir durum değil. O anlattığım ilk evliliğimde eş ve kv kişileri. Onlar psikopattı resmen. Neler çektirdiler, Allah a havale ettim. Ayrıldım, kurtardım kendimi. Çok şükür şimdi ikinci evliliğim, eşim de annem de çok iyiler. Rabbim yüzüme güldü...

Biraz önce kurumdan izinlerle ilgilenen arkadaşla görüştüm. 32.hafta raporum kurban bayramının olduğu hafta pzt gününe denk geliyor. 9 günlük tatil olacağını hesap ederek, o hafta için çalışır raporu alıp, raporu whatsapp dan yollayacağım. 1 hafta sonra da çalışamaz raporu alıp yine whatsapp dan yollayacağım. Zaten sisteme girildiği için kendisi de sistem üzerinden raporu görebiliyormuş. 1 hafta doğum sonrasına eklenmiş olacak en azından. 24.haftada idari izne ayrılırken dilekçe ekinde sunmuştum, bu sefer gerek yokmuş dilekçeye.

Gunaydinlar guzel grubumun guzel annisleri
Agustos anneleri yavas yavas dogurmaya baslamislar
Sira bize geliyor
Bakalim ilk bebişimiz kimden gelcek
Aman aman ağustos 15 den önce doğurmayalım sonra sırayla ilerleyebiliriz hepimiz şöyle bi 34-35 haftaya erişebilsek, en ideali 37 tabi, hayırlısı

Bizim kvler çok benziyor ya huy olarak bizimkinin de 3 oğlu var kız istiyordu hatta hep ben kız hissediyorum bak görün kız olacak diyordu bende ısrarla ben rüyamda gördüm erkek hissediyorum dedim ve bebeğim erkek nasıl üzüldüm nasıl üzüldümmm bir kere e bebeke gittik daha cinsiyeti belli değildi hep kız eşyalarına bakıyordu bana gösteriyordu Valla keyfine bak zaten uzaktasın da ben en az 8 ay 2 saatlik mesafedeyim gelip gitmeler olacak çok şey duyucam ama artık inadına tam tersini yapıyorum ne de olsa benim bebeğim ben karar vericem benim hevesim

Bazen düşünüyorum bebeğim cinsiyetsiz bebek gibi geliyor bana. Kızmış erkekmiş güzelmiş çirkinmiş ne olursa olsun bebeklerimiz onlar umarım nazar değmesin diye öyle söylüyorlardır. Diğer türlü ultrasonda bişey anlaşılmıyor zaten konuşmuş olmak için konuşmak işte

Çok üzüldüm ya. Gerçekten bazen özel günlerde insan çok yokluk çekiyor. Olmaması bizim için iyi tabi ama insan eşi için üzülüyor tabiki

Kesin önce ben dogururum :)) içime doğuyor
Ay hadi inşallah sağlıcakla doğsun da doğması gereken zamanda
Ben de en son doğururum gibi hissediyorum.
Doğum yapınca hem kavuşmuş olacağım, hem ayrılmış. Icimdeki kıpırtıları, benimle birlikte olması beni o kadar mutlu etti ki ve bunu o kadar çok dillendirdim ki Bebeğim bunu hisedip 42 ye kadar beklerse şaşırmam yani.

Sira bize geliyor
Ayyy benim son 65 uygulamaya göre ve şaka gibi nasıl geçti hiç anlamadım ilk dört ay bulantıdan hasta gibiydim zaten sonrada sırayla her ay bir şey alma yapma derdine düştüm derken akıp gitmiş zaman
Bir yandan karnımda içimde onu hissetmek çok mutlu ediyor beni bir yandan da tanışmak için sabırsızlanıyorum. Nasıl biri olacak kime benzeyecek biz nasıl anne baba olucaz ilişkimizi nasıl etkileyecek hayatımız ne olacak öyle merak ediyorum ki .. hem umutlu hem kaygılıyım sanırım birde bu hamilelik duygusal olan beni daha da duygusal yaptı şunları yazarken bile gözlerim doldu ya nasıl bir kafa bu hamilelik bilmiyorum
Ya birde içimden hep eylül başı geçiyor günü 10 eylül de doluyor ama ben böyle 1-5 arası hissediyorum hayırlısı

Ah canım benim Allah kurtarmış yakanı onlardan iyi yapmışsın ne güzel maşallah şimdi yüzün gülüyor daha da gülsün inşallah

Kız gene 3 oğlu var diye kız istemesi normal benimki kız istediği halde oğlan olsun dedi sırf çekemediğinden
Sen de ben gibisin He ne istiyorlarsa tersini istiyon öyle iyi anlıyorum ki ben seni ben de öyle yapmaya başladım iyi bişey sensörde kötü olan gözüme iyi geliyo

Sira bize geliyor
Bizim grupta haftası en ilerde olan kim büyük ihtimalle ilk haber ondan gelir ben de dün içimden geçirmiştim gruptan ilk kim doğuracak acaba diye inşallah hepimiz vaktini doldurup sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız

O kadarı da kötü ya ne istiyorsan onu söyle çekememezlik niye gelin olan biziz valla baslarsa böyle değildim ama ben ne dersem tersini diyordu ben neye iyi desem kötü diyordu bende artık sabredemiyorum aksine canım ne isterse onu yapıyorum bana dert olacağına başkasına olsun. Tabi saygısızlık yapmıyorum ama yine de kendi kafanın dikine gidiyorum. Kıskançlık bizde de hala var bariz yani belli oluyor ama ben öyle durumlarda eğer masum bir kiskancliksa eşime söylüyorum bak Annene de eline sağlık de çok güzel olmuş de vs gibi sonuçta o da anne ilerde benimde çocuğum olacak derdim valla bizimle yarışmasalar kıskanmasalar pek sorun olmayacak da hayırlısı ne diyelim. Biz kendimizi mutlu edeceğiz her olayda yoksa başkaları sadece mutsuz eder

İnsallah inşallah akıllı akıllı dursun karnımızda minikler acele etmesinler, hic riskim olmadığı halde hep korkuyorum ve karsima da prematüre gruplarindan 28. Haftada doguranlar gibi konular çıkıyo istemsiz olarak stres yapıyorum. Allah tüm bebekleri korusun

Açıkcası kapı susleri bana saçm geliyor yaşımdan mı bilemiyorum geçen sefer hastanentakmıştı bu sefer hastane takmasada ne para ne emek veririm kaynananın önemsemesi garibime gitti hastanede zaten iki gun kalıyorsun en fazla tak gitsin bence apartmnlrın kapısında göruyordum uzun sure kalıyor çıkrmıyorlar neticede ben kendi şahsıma kullanma mkanımmvarsa hediyeyi kullanırım yada benmki hazır başka toruna verebilirsin de diyeblirsin belki o uğraşmaman için vermiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…