- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #21.221
Arada bi uyandiriyor uyandirmasini gectim ben uyuYana kdar o da uyumuyor icimde kipir kipir cok hareketli gece gunduz bu kadar hareket normal mi bilmiyorumKızlar siz gece tekmelerinden ya da hareketlerinden uyanıyor musunuz? Hani hep öyle derler ya.. ben gece tuvalete kalktıktan sonra elimi karnıma koyup uyuyorum evet uyanık hareket ediyor oluyor gece ama gayet uykuya dalıyorum sonra da uyandırmıyorOğluşum mu beni üzmüyor yoksa benim mi uykum derin sizin nasıl?
Ayyy doğru dedin valla aynen öyle yapıcam zaten Napim . Küsen de kendi bilir küssünler konuşmasınlrEvet evet doldurma kendini boşver herkesin kendi görgüsü bu mesele, sen göstermelik giydirir foto atarsin bı daha da giydirmezsin zaten hemen buyuyolar kac kere giyecekki bosveeer
Ben zevklerimizin apayrı olduğunu bildiğim için en baştan bana sormadan almayın dedim. Eşime de söyledim, bebek malzemesi ezbere alınmaz, içeriği malzemesi önemli bize danışmadan almasınlar benim annem de sormadan almayacak dedim. Şimdi bir şey alacağı zaman foto çekip gönderiyor, sadece örgüleri göndermedi.İşte yapılır da böyle senin zevkinde sorulursa insanın hoşuna gider maalesef bana hiç birşey sorulmadı kendi kendine yapmış dikmiş hiç biri zevkime uymuyoray bu düşğncelerden kurtulmam lazım aklıma geldikçe sinirleniyorum
Tebrik ederim valla eğer sözünüzü sayıp da böyle yaptıysa bana parayla alınacak birşey vermedi hani içerikleri önemsenmeyecek şeyler hepsi kumaşlardan dikilme kundak battaniye falan ama eminim ki diğer türlü ürünlerde olsa sormadan etmeden alırdı ben dedimki çok bişey yapmayın ilk çocuğum heveslerim var kendim yapmak istiyorum dememe rağmen baba seneler öncesinden yapılmış süsler verildi ne diyim ki daha eşimde gala annem kırılır diyor kafayı yedim bugün hepsini çöpe basacam sonuncaBen zevklerimizin apayrı olduğunu bildiğim için en baştan bana sormadan almayın dedim. Eşime de söyledim, bebek malzemesi ezbere alınmaz, içeriği malzemesi önemli bize danışmadan almasınlar benim annem de sormadan almayacak dedim. Şimdi bir şey alacağı zaman foto çekip gönderiyor, sadece örgüleri göndermedi
Kumaşın da pamuk, bambu vs olması lazım mesela özellikle Yenidoğanda. Ben sert konuşmadan şöyle dedim, bana göndermeden almayın, içeriğinde sıkıntı olursa ya da ihtiyaç olmayan, zaten alınan bir şey olursa kullanmam, yaptığın alışveriş de boşa gider. Kendi Anneme de böyle dediğimi söyledim, yani buna da karşı çıkmasın mümkünse..Tebrik ederim valla eğer sözünüzü sayıp da böyle yaptıysa bana parayla alınacak birşey vermedi hani içerikleri önemsenmeyecek şeyler hepsi kumaşlardan dikilme kundak battaniye falan ama eminim ki diğer türlü ürünlerde olsa sormadan etmeden alırdı ben dedimki çok bişey yapmayın ilk çocuğum heveslerim var kendim yapmak istiyorum dememe rağmen baba seneler öncesinden yapılmış süsler verildi ne diyim ki daha eşimde gala annem kırılır diyor kafayı yedim bugün hepsini çöpe basacam sonunca
İllaki yani içeriği önemli ama bana verilen şeyler öyle pek dikkat edilmiş şeyler değil ki ben gerçekten herseyini özenle aldım kumaşlalr yumuşacık . İyi demişsin valla benim annem zaten bana sormadan hiç bişey almadı çoğunu da benle birlikte aldı ama kadına söz geçmiyor yaptı da yaptı ne zevkime uyuyo ne bişeyime kaşe kumaşından bebek battaniyesi işlenmiş şimdi ben onu makinede nasıl yıkayayım elde yıkasam kaşe su çeker bi de sert yani yumuşak değilKumaşın da pamuk, bambu vs olması lazım mesela özellikle Yenidoğanda. Ben sert konuşmadan şöyle dedim, bana göndermeden almayın, içeriğinde sıkıntı olursa ya da ihtiyaç olmayan, zaten alınan bir şey olursa kullanmam, yaptığın alışveriş de boşa gider. Kendi Anneme de böyle dediğimi söyledim, yani buna da karşı çıkmasın mümkünse..
Hareketin fazlası zarar etmez benceArada bi uyandiriyor uyandirmasini gectim ben uyuYana kdar o da uyumuyor icimde kipir kipir cok hareketli gece gunduz bu kadar hareket normal mi bilmiyorum
Benim de gündüz hareketli ama gece benle bir uyuyor. Bence normal, bazı bebekler annenin uyku düzenine alışıyor diye düşünüyorum. Öyle düşünmek istiyorumKızlar siz gece tekmelerinden ya da hareketlerinden uyanıyor musunuz? Hani hep öyle derler ya.. ben gece tuvalete kalktıktan sonra elimi karnıma koyup uyuyorum evet uyanık hareket ediyor oluyor gece ama gayet uykuya dalıyorum sonra da uyandırmıyorOğluşum mu beni üzmüyor yoksa benim mi uykum derin sizin nasıl?
Ya inşallah iyi olur hem bebişler hem anneleri. Aniden mi olmuş doğumlar hiç belirtisiz?Ağustos anneleri grubundan 2 kişi daha 33, haftasında erken doğum yapmışÇok korkmaya başladım kızlar
Ay göbek deliği demişsn ben göbek sandımYaa evet çok değişik hissedersin ben hep bizimkilerleyim alıştım heralde
Stres sarıyo benide allah güç versin hem annelere hem bebeklereAğustos anneleri grubundan 2 kişi daha 33, haftasında erken doğum yapmışÇok korkmaya başladım kızlar
Aynı aynı benimdeHenüz öyle uykudan uyandırma olmadı ama tuvalete kalktığımda sırt üstü yatınca sağa sola dönünce tekmeliyor
Benim şekli değişti ama çıkıntı pekyok canmKızlar göbek deliğiniz çıkıntılı bi hal aldı mı? Son 1-2 haftadir benimki çıkıntı şeklinde cok garibime gidiyor
Ay maşallah ona hareketten zarar gelmezArada bi uyandiriyor uyandirmasini gectim ben uyuYana kdar o da uyumuyor icimde kipir kipir cok hareketli gece gunduz bu kadar hareket normal mi bilmiyorum
AhhahBenim de gündüz hareketli ama gece benle bir uyuyor. Bence normal, bazı bebekler annenin uyku düzenine alışıyor diye düşünüyorum. Öyle düşünmek istiyorum
Arkadaşların suyu gelmiş, acile gitmişler, tabi hemen yatış verilmiş. Bebeklerin ciğerleri gelişsin diye iğne vurup sezeryana almışlar. Bildiğim kadarıyla bebekler kuvezde iyiler, anneleri de iyiYa inşallah iyi olur hem bebişler hem anneleri. Aniden mi olmuş doğumlar hiç belirtisiz?
Benimkihala içeride duruyor ama göbek deliğimin içinde et ben çıkmış ne alakaysaKızlar göbek deliğiniz çıkıntılı bi hal aldı mı? Son 1-2 haftadir benimki çıkıntı şeklinde cok garibime gidiyor
Son günlerde kıyafetlerimde göbek çukurum dışarı çıkmış bir şekilde belli oluyor benim deKızlar göbek deliğiniz çıkıntılı bi hal aldı mı? Son 1-2 haftadir benimki çıkıntı şeklinde cok garibime gidiyor
Eşine, ben de beğenip yaptırıyorum asmazsak bana ayıp olmaz mı, de bence. Kv de biraz anlayışlı olsun canım. Senin beğenmediğin şeyi kullandırma konusunda ısrar etmesin. (Onceki mesajlarindan hatirliyorum kv nin tarzini) Hem hiç asmam demiyorsun, evin kapısına asalım diyorsun zaten. Ayıp falan olmaz, o kadar alınganlık yapmasınlar...Ya kızlar bişey danışıcam. Ben şimdi hastane odası için kapı süsü yaptırıyorum ama geçen ay benim kv de bana verdi kapı süsü daha önceden kendi yapmış ama ben beğenmedim modelini. Eşim gelmiş diyorki annem vermişti şimdi asmazsan ayıp olmaz mı kırılır falan diyor ben kafayı yicem yaaaa . Dedim onu da evin kapısına asarız diyom gene de ayıp olmaz mı hastaneye assan ya diyor çok kötü sinirlerim geldi aşırı taktım ben bu konuya şimdi akıl verin nolur
Aynısını dedim o zaman da bana ayıp dedim . Maksat işte huzursuzluk çıksın evet okumulsundur kaç tane konudan yakındım kv yüzünden resmen burnumdan geliyor gebeliğim bin km öteden kadının huzursuzluğunu yaşıyorum Yanyana olsak kim bilir ne olacakEşine, ben de beğenip yaptırıyorum asmazsak bana ayıp olmaz mı, de bence. Kv de biraz anlayışlı olsun canım. Senin beğenmediğin şeyi kullandırma konusunda ısrar etmesin. (Onceki mesajlarindan hatirliyorum kv nin tarzini) Hem hiç asmam demiyorsun, evin kapısına asalım diyorsun zaten. Ayıp falan olmaz, o kadar alınganlık yapmasınlar...
Beğenip yaptırdığım kapı süsünü istediğim yere takamayıp bana dert olacağına, onlara dert olsun, der bildiğimi yapardım benAynısını dedim o zaman da bana ayıp dedim . Maksat işte huzursuzluk çıksın evet okumulsundur kaç tane konudan yakındım kv yüzünden resmen burnumdan geliyor gebeliğim bin km öteden kadının huzursuzluğunu yaşıyorum Yanyana olsak kim bilir ne olacakinsan geliniyle yarışmaz yaaa ne bilim gerçekten görgü meselesi . Ayıpsa da ayıplasınlar ne yapayım o zaman lohusa tacını da ona taksınlar
Aklın yolu bir işte aynısını dedim sen kendini arada hissetmene gerek yok ben 4 yıl sonra hamile kalabildim o da tüp bebek yoluyla k indi heveslerim var dedim zaten benimkşni asacak ama bi gergin olacak onda ki gerginlik beni uyuz ediyoBeğenip yaptırdığım kapı süsünü istediğim yere takamayıp bana dert olacağına, onlara dert olsun, der bildiğimi yapardım benBu kadar uzaktan bu kadar müdahale de fazla bana göre. Onun yaptığı ayıp değil de, senin yaptığın mı ayıp? Tamam onun torunu, ama senin de bebeğin... Ne zorluklar çekiyoruz. Herkes heveslendigi şeyleri kendi çocuğunda yapsın. Eşin de bu konuda araya girmezse, arada kalmış hissetmez Sana bıraksın mevzuyu, rahat etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?