2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Arada bi uyandiriyor uyandirmasini gectim ben uyuYana kdar o da uyumuyor icimde kipir kipir cok hareketli gece gunduz bu kadar hareket normal mi bilmiyorum

Evet evet doldurma kendini boşver herkesin kendi görgüsü bu mesele, sen göstermelik giydirir foto atarsin bı daha da giydirmezsin zaten hemen buyuyolar kac kere giyecekki bosveeer
Ayyy doğru dedin valla aynen öyle yapıcam zaten Napim . Küsen de kendi bilir küssünler konuşmasınlr

Ben zevklerimizin apayrı olduğunu bildiğim için en baştan bana sormadan almayın dedim. Eşime de söyledim, bebek malzemesi ezbere alınmaz, içeriği malzemesi önemli bize danışmadan almasınlar benim annem de sormadan almayacak dedim. Şimdi bir şey alacağı zaman foto çekip gönderiyor, sadece örgüleri göndermedi.
İstersen mağdur edebiyatı yapmasın diye verdiği süsü bir şekilde kullan ama kapıya asma, kapıya kendi beğendiğini as bence. Konunun üzerinde de fazla durma, haklıyken haksız gibi görünebilirsin fazla mevzu yaparsan.

Tebrik ederim valla eğer sözünüzü sayıp da böyle yaptıysa bana parayla alınacak birşey vermedi hani içerikleri önemsenmeyecek şeyler hepsi kumaşlardan dikilme kundak battaniye falan ama eminim ki diğer türlü ürünlerde olsa sormadan etmeden alırdı ben dedimki çok bişey yapmayın ilk çocuğum heveslerim var kendim yapmak istiyorum dememe rağmen baba seneler öncesinden yapılmış süsler verildi ne diyim ki daha eşimde gala annem kırılır diyor kafayı yedim bugün hepsini çöpe basacam sonunca

Kumaşın da pamuk, bambu vs olması lazım mesela özellikle Yenidoğanda. Ben sert konuşmadan şöyle dedim, bana göndermeden almayın, içeriğinde sıkıntı olursa ya da ihtiyaç olmayan, zaten alınan bir şey olursa kullanmam, yaptığın alışveriş de boşa gider. Kendi Anneme de böyle dediğimi söyledim, yani buna da karşı çıkmasın mümkünse..

İllaki yani içeriği önemli ama bana verilen şeyler öyle pek dikkat edilmiş şeyler değil ki ben gerçekten herseyini özenle aldım kumaşlalr yumuşacık . İyi demişsin valla benim annem zaten bana sormadan hiç bişey almadı çoğunu da benle birlikte aldı ama kadına söz geçmiyor yaptı da yaptı ne zevkime uyuyo ne bişeyime kaşe kumaşından bebek battaniyesi işlenmiş şimdi ben onu makinede nasıl yıkayayım elde yıkasam kaşe su çeker bi de sert yani yumuşak değil

Benim de gündüz hareketli ama gece benle bir uyuyor. Bence normal, bazı bebekler annenin uyku düzenine alışıyor diye düşünüyorum. Öyle düşünmek istiyorum

Henüz öyle uykudan uyandırma olmadı ama tuvalete kalktığımda sırt üstü yatınca sağa sola dönünce tekmeliyor
Aynı aynı benimde
Kızlar göbek deliğiniz çıkıntılı bi hal aldı mı? Son 1-2 haftadir benimki çıkıntı şeklinde cok garibime gidiyor
Benim şekli değişti ama çıkıntı pekyok canm
Arada bi uyandiriyor uyandirmasini gectim ben uyuYana kdar o da uyumuyor icimde kipir kipir cok hareketli gece gunduz bu kadar hareket normal mi bilmiyorum
Ay maşallah ona hareketten zarar gelmez
Benim de gündüz hareketli ama gece benle bir uyuyor. Bence normal, bazı bebekler annenin uyku düzenine alışıyor diye düşünüyorum. Öyle düşünmek istiyorum
Ahhah Doğuncada öyle olurlar inşallah

Ya inşallah iyi olur hem bebişler hem anneleri. Aniden mi olmuş doğumlar hiç belirtisiz?
Arkadaşların suyu gelmiş, acile gitmişler, tabi hemen yatış verilmiş. Bebeklerin ciğerleri gelişsin diye iğne vurup sezeryana almışlar. Bildiğim kadarıyla bebekler kuvezde iyiler, anneleri de iyi

Eşine, ben de beğenip yaptırıyorum asmazsak bana ayıp olmaz mı, de bence. Kv de biraz anlayışlı olsun canım. Senin beğenmediğin şeyi kullandırma konusunda ısrar etmesin. (Onceki mesajlarindan hatirliyorum kv nin tarzini) Hem hiç asmam demiyorsun, evin kapısına asalım diyorsun zaten. Ayıp falan olmaz, o kadar alınganlık yapmasınlar...

Aynısını dedim o zaman da bana ayıp dedim . Maksat işte huzursuzluk çıksın evet okumulsundur kaç tane konudan yakındım kv yüzünden resmen burnumdan geliyor gebeliğim bin km öteden kadının huzursuzluğunu yaşıyorum Yanyana olsak kim bilir ne olacak insan geliniyle yarışmaz yaaa ne bilim gerçekten görgü meselesi . Ayıpsa da ayıplasınlar ne yapayım o zaman lohusa tacını da ona taksınlar

Beğenip yaptırdığım kapı süsünü istediğim yere takamayıp bana dert olacağına, onlara dert olsun, der bildiğimi yapardım ben Bu kadar uzaktan bu kadar müdahale de fazla bana göre. Onun yaptığı ayıp değil de, senin yaptığın mı ayıp? Tamam onun torunu, ama senin de bebeğin... Ne zorluklar çekiyoruz. Herkes heveslendigi şeyleri kendi çocuğunda yapsın. Eşin de bu konuda araya girmezse, arada kalmış hissetmez Sana bıraksın mevzuyu, rahat etsin.

Aklın yolu bir işte aynısını dedim sen kendini arada hissetmene gerek yok ben 4 yıl sonra hamile kalabildim o da tüp bebek yoluyla k indi heveslerim var dedim zaten benimkşni asacak ama bi gergin olacak onda ki gerginlik beni uyuz ediyo kız uzağı geç biz evlenmeden önce oturmuş yapmış bebek battaniyeleri falan zoru neyse artık . Sağolsun ama bak tüp bebek yaptırırken kimse birşeye karışmadı ilaçlar mastiraflar vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…