2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bende bu konuda çok hassas ve inat bir insanım. Bence çok haklısın eşinin de senden yana olması gerekir. Bu tarz şeylere bende çok kızıyorum. Hem sen orta yolu da bulmuşsun evin kapısına asarsın olur biter. Bu sizin çocuğunuz sen ve eşin ne isterse orta yolda sizin dediginiz olmalı. Sonradan icinde kalacağına kendi istediğin konusunda ısrarcı ol bırak başkaları üzülsün sen üzülme.

Son cümlen zaten seni tamamen haklı çıkarıyor. Boş ver alınan alınsın, gerilen gerilsin. Eşinin gerginliğini de görmezden gel Zaten bebek doğunca o da gerilemez, gerilse de sen farketmezsin bebekle ilgilenmekten

Kızlar bebek hediyelik eşyalar magnet kapı süsü vs. şeyleri araştıran var mı? Güzel Güvenilir bir site bulan

Gördün bak dimi ben gene bi kv sorunsalıyla geldim buralara kafanızı şişiriyorum benim eşim çoğu konuda benden yanadır ama ödü de kopuyor annesi kırılacak üzülecek diye hayır herkes istemez kırılmasını ama şahsen benim ailem kocama böyle şeyler yapsa ben derim bu böyle olcak ve kırılıyorlarsa da kırılsınlar anne baba benim sonuçta.
zaten kendi istediğimi yapacam onu asacam ama zoruma giden şey bunu hevesle yapmak var birde burnumdan gelmesi gerginlikle yapmak var . İki kere tüp bebek denedim şükür ikincide tuttu neredeyse bir senedir iğnelerden kurtulamadım bıraksınlarda heveslerimi kendim yapayım sonuçta o iğneleri de ortaklaşa kendimize sokmadık

Kızlar bebek hediyelik eşyalar magnet kapı süsü vs. şeyleri araştıran var mı? Güzel Güvenilir bir site bulan
Ay ben kapı süsü siparişi verdim her ne kadar kv bana daha önceden vermiş olsa bile şimdi de instgramdan magnet hediyelik falan bakıyordum sipariş verim diye pleksiler şık ve fiyatları daha uygun onların haricinde de makrom tarzı var onlarda çok güzel ama ne modele ne siteye karar verebilmiş değilim

Dimi ama haklıyım yok dün gerildi o daha bugün gerilemez ya da içinde yaşar gerginliğini anne sıkıntılarına karşı sinirimi biliyo içinde yaşasın o da napim ben yaşamıyım da kim napıyosa yapsın o da gitsin annesini emsin o zaman töbe zaten 2 yaşına kadar emmiş şu sütü duvarları delen cinsten benim kv azimle sıksa memeyi duvarı delerdi demekki fışkırıyormuşta beni anne sütünden soğutacaklar

Ay dur bak ben bayrama kv ye gideyim sen muhabbeti o zaman gör kızzz boşver ne hevesin kaçacak gıcıklığına kendi dediğini yap daha çok keyif al boşver valla çok haklısın bu konularda onlar hevesiyse biz onlardan daha hevesliyiz tabikide bizim dediğimiz olacak onca şeyi yaşayan biziz.
Eşim daha en başta bir şey alırken bize sorun aynı şeyleri almayalım ayrıca çocuğuma büyük çaplı eşyaları da kendim alicam kafaniza göre bir şey almayın dedi. Hatta şey bile demişti milletin getirdiği eşyaları begenmezsem çocuğuma giydirmem bile

Bize şuana kadar bir hastane çıkışı seti gibi takım almıştı telefondan göstermişti doğduğunda giydiririz demişti. artık hangi anlamda dedi bilmiyorum ama doğar doğmaz onu giydirmeyecegim tabi Bak geçen geldiğinde de hastane çıkışını da geldiğinizde bizim ordan alırız dedi bende biz onların hepsini aldık kıyafet işi bitti dedim yaaa gerçekten mi diyor
illaki bir şeyler alacaklar getirecekler ama ben beğenmezsem giydirmem ya da sadece gönlü olsun diye 1 2 kez kendisi varken giydiririm olur biter. Valla biz değil onlar üzülsün bosverrrr hevesle yapmaya devam et

Yapcak bisi yok yavrucum oglunu aldiysan anasina katlancan
Maalesef bu kv lerde cok biliyolar her seyi
Sirf esinin gönlü kirilmasin diye tamam de yine bildigini yap
Ben olsam yaa cok guzel olmus ellerine saglik zaten odasinin kapisina istiyodum dersin icerde bi odaya takarsn
Kendininkini de daha gozde bir yere takarsin
Hastaneden gelincede onunkini cikarir kendininkini takarsin

Ben henüz yatırmadım ama kuzenim buradan yaptırdı aynı fotoğraflardaki gibi gelmiş gayet güzeldi.

Gunaydinlar guzel grubumun guzel annisleri
Agustos anneleri yavas yavas dogurmaya baslamislar
Sira bize geliyor
Bakalim ilk bebişimiz kimden gelcek
Ayyyy cidden bir heyecan geliyor valla bakalım ilk haber kimden gelicek sağlıkla gelsin tüm bebişler

Ben kucuklugumden beri annesi babasi olmayan biriyle evlenmek istemistim isteklerimi rabbim dua niyetine kabul etmis galiba
Esimin kimsesi yok erken yasta kaybetmis hepsini o yuzden ben de oyle kayinvalideli hikayeler hic yok
Bazen diyorum ki iyiki de yoklar
Ama boyle ozel gunlerde esim oylesine uzuluyor ki keske diyorum en azindan evlendigini torunlarini falan gorselerdi iki hediye alsaydi kucagina alip babaannem diye sevseydi falan iste

Allah sabır versin, ne diyim başka bilemedim
Ben ilk evliliğimde çok çektim hem eşimden hem kv den. Evlendikten sonra "oğlum benimle değil seninle yaşıyor" diye problem eden bir kadındı 6 kg doğurmuş bu arada. Doğurmuş ama kordonu kesmeyi unutmuşlar diyordum artık

Aferin eşine çok iyi demiş bizimki karışmadı o konuya boşver verdiğini al biz uzaktayız giydirmezsin görmez o dedi ama genelde uyuz oluyorum zaten hepsini bazanın altı giyecek banane çocuk olmadan gitmiş markette bebek kıyafeti görmüş erkek pijaması almış mavi benimki de kız oldu şansa nasıl üzüldüm dediği olmadı diye bana diyordukş hamileyken benim kızım olmadıya alışmışım erkeğe daha yakın hissediyorum kız çocuklarıyla pek anlaşamam dedi istediki erkek olsun ama kız olduğunu duyunca bozuldu bozulma sebebi kız sevmediğinden değil o isteyip ye olmadı benim oldu diye yani . Şimdi diyosunya daha büyük zevk alarak tak bu hoşuma gitti daha bi zevkle yapasım geldi benim de bayram Çar doğru hadi bakalım bayramda neler duycan inşallah duymazsında malum konulurlar ben uzaktayım o yüzden telefonla ararıZ şükür herkesi

Amin canım amin şimdi nasıl eşin düzeldi mi kv ne durumda bana atlattım de o zamanları da umudum olsun
Bazılarının kordonunu kesmeyi unutuyolar maalesef ne doğru laf 6 kg maşallah. Evlenip kiminle yaşayacakmışki kafayı yemiş .
kız benimde eşim doğduğunda bembeyazmış (bu arada ben esmerim ) çok tatlıymış saçları kıvırcık (saçlarım pırasa gibi dümdüz) omuzlarına geliyormuş ama evlerindeki albümde daha öyle bi çocuğun bebeğin resmini görmedim. Bebek değil mübarek murat kekilli doğurmuş hahahha

Ya bende de cikmis kucucuk nalaka ise gercekten cikacak yer kalmamis gibi tobe yarabbi
Ay cidden sende de var mı ben başta kir sandım çıkarmaya çalışıyordum bi baktım benmiş geçende eşim karnıma bakıyo takmış parmağını ben bunu çıkarcam diyo doğumdan sonra belki kendi yok olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…