2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yok aslında o kurslara falan gidiyordu hep o zamanlar konuları oluyordu yapıyolardı yani yıllar önce yapılmış birşey. O biraz kendi yaptığını dediğini dayatmayı seven birisi biraz ondan da uyuz oldum . Yani aevmeyebilirsin keşke ben de sevmesem bu tarz şeyleri hiç sorun çıkmazdı ama maalesef ben seviyorum yaş kaç bu arada ya yaş gereği belki de demişsin merak ettim benimde yaş az sayılmaz 30 um bende

Ay çok benziyorlar bizde de aynı durum var . Kız çok kıskanç yaa bir gün dedimki saçlarım beyazladı iyice dedim 2 sene önce işte o zaman yaş 28 kendi dediki o da bişey mi benim bembeyaz oldu dedi ama yaşı 58 bi zahmet benimkinden fazla olsun . Geçenlerde ben küçüklük resmimi göstermiştim çok tombul tatlı bişey küçüklüğüm diyorki çok tatlıymışsın çok güzel bi bebek zamanla çok değişmişsin hiç sana benzemiyor dedi ben şok

Hahahaha ay inanmıyorum öyle denir mi bizimkide çok kıskanç valla benim zayıflığıma falan takik ben anlıyorum. Eşim sürekli annesine takılıyordu göbekli sisko vs diye o da hemen şey diyordu yakında Banu şişko olacak ona şişko dicez bende dedim benimki göbek değil bebek eşim ona bir şey diyince hemen benim uzerimden konuşmaya çalışıyor ama vızzz geliyor tırısss gidiyor bana boylee şeyler artık

Amannnnn çok fena yaa Allah affetsin Benim sana tavsiyem eşinle birbirinizi yormamanız. Eşinle güzel güzel konuşup anlat. Çocuktan sonra hayat zaten çok değişiyor, bi de yerli yersiz herşeye ters düşmeyin. Eşinle tartışmadan kendi bildiğini oku Yoksa çok yıpranırsınız.

İnan şnan bunlar az bile daha beterleri de aivar Hahahah bizimki de şişko bende zayıf olunca bana da takıyordu eşimde ona balina falan diyo yakınları ona benden için gelinin manken gibi dediklerinde çok bozuluyo bana da bunlar vız geliyo boşver bacım

Fena ne demek hadsiz valla doğru diyorsun arkadaşım herşeyi didiklesem İnan eşimle aram bozulacak umarım çocuktan sonra herşey daha güzel olur yoksa devamlı ters düşücem aynen fazla eşime yansıtmadan kendi bildiğimi okuycam

Daha neler nelerrr olucak kim bilir biz bazı şeylerle eğlenmeyi bazı şeyleri duymamayı deneyeceğiz artık

Kesinlikle Allah'ım kolaylaştırsın. Sana tavsiyem direkt ters düşme. En büyük silah senin elinde unutma. Baktın kv çok ileri gidiyor çek silahını. Ağla. Hem rahatlamış olursun hem de eşin annesini durdurur. Sakın tartışmaya girme çünkü çekerler. Bırak herşeyi oğluşu halletsin

Günlerimiz aynı ve ben de birebir aynı şeyleri hissediyorum doğum tarihi dahil

Merhaba kızlar yaklaşık 1 haftadır karnım fena kasılıyor günde 10 15 defa yaklaşık ve kasıklarımda ağrı oluyor bebekte toplanıyor bu normalmi yaşayan varmı aynı durumu

Merhaba kızlar yaklaşık 1 haftadır karnım fena kasılıyor günde 10 15 defa yaklaşık ve kasıklarımda ağrı oluyor bebekte toplanıyor bu normalmi yaşayan varmı aynı durumu
Benim de bu hafta kasılma ve kasıklarda ağrı yoğunlaştı. Kasılmalar çoğumuzda var ama kendi kendime normal diyip yanlış yönlendirmek istemem sizi Korktum ben bu kasılmalardan fırsat buldukça dinlenmeye çalışıyorum dünden beri.

Ayyyy cidden bir heyecan geliyor valla bakalım ilk haber kimden gelicek sağlıkla gelsin tüm bebişler
BEnim içime biri doluyor gibi sayfanın en evhamlısı kimse o oluyormuş hiçbir sıkıntısı yoksada evhamdan gelir tabi bende olabilirim evde inşaat var misafif var onuda gezdiriyoruz çok fazla yorgunluk oluyor akşam eşim yuruyelim diyor o kadar yorgunluğun uzerine diyorum geçen seferki gibi beni doğurtacan

Hadi hayırlısı bakalım kim doğuracak aman dikkat edelim kendimizi yormayalım vaktinde gelsin bebekler

Benimde sürekli oluyor özellikle ayakta iş yaparken falan. Ben normal diye düşünüyorum pek üzerinde durmuyorum geçiyor çünkü ama geçmeyen bir şey olursa tedirgin olmak normal tabi

Benim de kasılmam çok bebeğim de sürekli geziniyor karnımda dışardan görüyorum artık hareketlerini çok net bir şekilde derimi ittiriyor bazen iş güç yaparken ayaktayken kasılma mı bebeğin hareketimi karıştırıyorum ama ağrım yok arada sırada bacağıma kramp giriyor bir de bebek bazen çok durgun ertesi gün çok hareketi bir gün dinlenip enerji topluyor ertesi gün enerjisini atıyor aşırı sevgiden içim parçalanıyor resmen hem vaktini doldursun diye dua ediyorum hem zaman su gibi aksın kavuşayım istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…