2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aynı durumu yaşıyorum bende keşke olsa diyordum eşim kaynana görevi göruyor zaten teyzeleri var çok seviyorum küçk bir hediye verseler benim çok hoşuma gidiyor açıkcası düşğnmeleri bile bana yetiyor yaşlı yani bdnden buyuk olanları önemsiyorum fikirlerinide ben nedense ninelerin laflarına çok takılmam kötü eleştiride olsa kendi şartları ve bilgisi içinde söylenmiş laflar yuzunden çok insanları ne ayıplarım ne yadırgıyorum kaynana olsa patik örse brn mutlu olurum kullanırımda her insan ayrı huy kimse mukemmel degil olagan karşılamak lazım ben konuşmadan yanayım biri ile dorunnm varsa konışurum isteğimde varsa hiçbirley demeden beklenti içine girmem bence iletişimsizlikten kaynaklanıyor gerçi anlamayanlardan da uzak durmak en iyisi

Aynen silahlar benim elimde Ağlamak en iyi becerim zaten zaten sinire kalsa yine ağlarım bacım . Kız tartışmaya girmem sonra o melek ben şeytan konumuna girerim mazallah

Benimkiside salıya geliyor ben duşundum sonraki pazartesi 32+6. Oluyorum neticede 32 haftada oluyorum diye pazartesi raporu almaya karar verdim dilekçeye gerek yok ama ben ucretsiz alacağım için ayın onbeşine kadar ki zaman için izin yazdıracağım dogumdan sonraki sekizinci haftanın bitiminde maaş iadem olmaması için izin kağıdımı ve ucretsiz izin dilekçemi de vereceğim

Izin ve ücretsiz izin için dilekçe vermek henüz erken sanırım. Ben de doğumdan sonra analık iznimin bitiminde 60 gün yıllık iznim var onu kullanıp ücretsiz izne ayrılacağım 2 yıl. Ama hepsini sırası gelince yapacağım. Hele bi doğuralım... 32+0 da alınması gerekiyor çalışır veya çalışamaz raporunu.

Bende gecenlerde farkettm koparmaya calistim ama korktum biraktim dogumdan snra gider belki

39 gerçi ben sus boncuk işlerini sevmem yani kullanılmalı ciniler porselenler bardaklar bakırlar hoşuma gider ama onlarda sus gibi durmamalı kullanılmalı evde tozunu alacağım eşyalardan hoşlanmıyorum nedense bana kalsa ben derdimi anlatırım açıkca söylerşm deki çoktan parasını verdim anlat derdini içinde kalmasın sıkıntı etme kendine komşuya akrabaya hediye götursun nolacak sanki

Açlık şekerim 74, 1 saatlik tokluk sekerim ise 119 çıktı. 28.haftadayim ve 10 kilo aldım doktorum şeker yüklemesi yapmamız lazım diyor ancak ben çok tarafta değilim. Siz ne düşünüyorsunuz

Doğumdan sonra gitmek zor oluyor ben sayıp tarihleri hesaplıyorum toptan raporu göturunce verecem daha öncede öyle yapmıştım bende iki yıl duşunuyorum ama hastanelerde randevu açılmıyor mu erken mi yoksa randevu mu yok bulamadım hergun bakıyorum ben özele hittiğim için sisteme gitilmesi için anlaşmalı hastane yada devlet olmalı devleti araştırıyorum kaç gundur pazartesiye denk gelsin diye

Açlık şekerim 74, 1 saatlik tokluk sekerim ise 119 çıktı. 28.haftadayim ve 10 kilo aldım doktorum şeker yüklemesi yapmamız lazım diyor ancak ben çok tarafta değilim. Siz ne düşünüyorsunuz
Bu konuda tamamen ikiye ayrılmış insanlar. Ben doktorunuz oneriyorsa yapılması taraftariyim. Banu çiftçi nin şeker yüklemesi ile ilgili videosu çok açıklayıcı. Glukoz zaten bizim vücudumuzda olan bir şey ve yabancı bir madde almıyoruz sonuçta bu test yapılırken. Adının yükleme olması belki rahatsız ediyor düşünce olarak. Hiç mi tatlı yemiyoruz? Gebelikte şeker çıkması da çok önemli. Nacizane düşüncem bu benim. 50 gr şeker yüklemesi yaptırdım. 113 çıktı, 140 in altinda olması gerekiyormuş. Içim rahatladı en azından.

Benim doktorum da özel. Ne yazık ki kendisi veremiyor bu raporu. Eve en yakın özel hastaneye gitmeyi planlıyorum bu yüzden.

Eşya konusunda bende o şekilde düşünüyorum her eşyamı kullanırım evde herşeyi sade tutarım kullanılmayan eşya barındırmam ama bu konuda hevesten sanırım doğru diyorsun doğuma geldiğinde sorar zaten bende söylerim ben zaten yaptırmıştım diye

Kızlar ya bazen böyle düşünüyorum da birkaç ay sonra bebeğim yanında olacak çok garip geliyor. Hem bir an önce doğsun istiyorum hem de ona bakamamaktan yetememekten korkuyorum. Size de oluyor mu doğum yapınca bebeğimi kucağıma alınca geçer inşallah ya bu korkular

O haftalarda ben de 10 kilo almıştım, doktorum şüpheli bir durum yok ama hızlı kilo aldığım için ne olur ne olmaz diyerek sekerimi parmaktan 10 gün takip etmemi istedi. Şeker yüklemesi yapmadık. Çok şükür şekerim de çıkmadı. Bu konu karışık biraz, Allah herkese doğru kararlar verdirsin bu arada kilo alimim yavaşladı

Yetersin canım yetersin, dişi kartal olursun hatta Allah sağlık versin içgüdüsel olarak zaten yapıyorsun herşeyi, hatta 5 çocuk doğurmuş kişi bile senden iyi bakamaz senin çocuğuna

Yetersin canım yetersin, dişi kartal olursun hatta Allah sağlık versin içgüdüsel olarak zaten yapıyorsun herşeyi, hatta 5 çocuk doğurmuş kişi bile senden iyi bakamaz senin çocuğuna
Bir yanım her şey çok kolay olacak güzel olacak diyor bir yanım da korkuyor duygularım karmakarışık ya ilk çocuğum olunca heyecan korku falan derken karıştı işler

Bir yanım her şey çok kolay olacak güzel olacak diyor bir yanım da korkuyor duygularım karmakarışık ya ilk çocuğum olunca heyecan korku falan derken karıştı işler
Hislerin hepsi güzel herşey çok kolay olmayacak tabi ki, her güzel şeyin zorluğu var. Olması gerektiği gibi olacak herşey gerçekten çok çok guzel tarifsiz daha önce yaşamadığın duygulari yaşayacaksın ama emin ol

Çok teşekkür ederim ya moral oldun bana inşallah her şey çok güzel olur hepimiz için

E
Endokrin açlık şekerimle üç aylık şekerime baktı hba1c idi galiba şekerin yok senin dedi. Benimde açlık 72idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…