2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benimde tam olarak böyle ne eksik ne fazla. Birkac saat önce emzik verdim 5 günlük çocuğa ve direk tuttu biliyor musun beni resmen emzik olarak kullanıyor.

Bizim oğlan uyandırmasak hep uyuyacak gibi ya insan tedirgin oluyor, sarılık da çok fazla yok yüzünde. Çiş desen her gün 6/7 bez dolduruyor ama uyanık hali yok gibi bir şey normal mi bu

Ben sol göğsümde yasiyorum o sorunu alip alip atiyor birde sinirleniyor en sonunda kapiyor emiyor

Bizim oğlan uyandırmasak hep uyuyacak gibi ya insan tedirgin oluyor, sarılık da çok fazla yok yüzünde. Çiş desen her gün 6/7 bez dolduruyor ama uyanık hali yok gibi bir şey normal mi bu
Benim kızımda öyleydi canim gün geçtikçe uyanıklık süreleri artıyor ama sen uyanmasada beslemeye devam et

Benim kızımda öyleydi canim gün geçtikçe uyanıklık süreleri artıyor ama sen uyanmasada beslemeye devam et
Maksimum bir buçuk saat uyutuyorm onun harici hep uyandırıyor zorla valla inan tedirgin oluyor bugün on günlük olduk ilerde de artık uyumuyor diye takarım herhalde

Benimde tam olarak böyle ne eksik ne fazla. Birkac saat önce emzik verdim 5 günlük çocuğa ve direk tuttu biliyor musun beni resmen emzik olarak kullanıyor.
Benimki de emzik emiyo canım. Ben anlamıyorum bu çocuğun doyup doymadigini ya emziriyorum ortalama yarım saat, sonra 20-30 ml sağılmış süt veriyorum bazen 40 ml ama daha istiyo artık ne memede ne stokta süt kalmadığından mamaya başladık. En asgari duzeyde vermeye çalışıyoruz ama geceye süt kalmamış oluyo.. bide memeyi tutarken nazlanmasi delirtiyo beni

Benim her ikisine de yapıyo bunu neden oluyo acaba yaa
Bilmiyorumki cnm ya birde benimki sadece mememi istiyo kuru meme almiyor öğürüyor biberonla mama zorla yediriyorum onuda öğürüyor uyumak icin bile beni emmek istiyor surekli memede kalmak istiyor bende bunaldim napcagimi şaşirdim süt yetmeyince mama vermek icin bi savas halindeyiz

20 günlük olduk ve bir iki gündür uyanıklık süresi artmaya başladı. İlk günler öyle oluyor canım bende çok korkuyordum çook uyuyor diye. Hatta uyandıramıyordum bile bazen .. öyle besliyordum yarı uyur yarı uyanık..
Zamanla düzeliyor uyku merak etme

Sürekli emmek istiyorlar sadece duygu almak için. Bende 2. Gün mama verdim çok huysuzdu sonra çok şükür sütüm iyice arttı. Ama bazen çıldırıyor ne memeyi tutuyor ne susuyor cidden baş ederken zorlaniyorum

Kızlar bugün bizim ki kendi tükürüğünden üç kez tıkandı.. ilk çok korktum ama sonra daha soğuk kanlıydım direk ters çevirdim. Özellikle ilk uyanma aşamasında ya da uzun süre yatınca oluyor. Tükürüğüyle oynuyor sanki ve geri yutmakta zorlanınca tıkanıyor. Başka bi şikayetimiz yok. Burnunu temizledim hırıltısı filan yok.. normal mi bu tükürük olayı ? Yapar mı bunu bebekler? Yoksa başka bir sorun mu aramalıyım altında.. ürktüm çok çünkü

Evet yapar benimkide 24 gunluk ara ara yapıyor. Geniz akıntısı gibi oluyor. Benimkinin hep burnu tıkalı oldugu için normal olarak görüyorum

Ona da bakayım bari Zorlaya zorlaya 50 cc çıkartıyorum makineden artık ucu kopacak sanıyorum

Bende 2 gündür kafayı yemek üzereyim allah affetsin bazen çıldıracak gibi oluyorum saat başı kalkıyoruz benimki de aynı şeyi yapıyor bazen memeyi alıp bırakıyor

Ya bazen meme ucunu koparacak gibi çekiyor canım çok yanıyor ama bunu da deneyeyim

Bir arkadaş daha yazmış, meme tam ortaya gelmiyor olabilir. Sağa sola kaydırmayi dene istersen dogru yere ucu gelmezse vakumlamiyor
Yapıyorum kuzum ama bazen çok güzel çekiyorlar nerdeyse ucunu koparacak kadar canım yanıyor bi bakıyorum meme ucu öyle şişmiş ki Bazende vakumlaması çok az oluyor

Yanlış hatırlamıyorsam senden link alıp sipariş vermiştim kuzum kiwi babyi masaj şeklinde olan modda evet çok yavaş çıksa mı çıkmasa mı der gibi akıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…