2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Evet hep sünger gibi ama süt inme sızını hissediyorum
Neyle veriyorsunuz biberon mu ?
Biberonla veriyordum ama kaşıkla vermeye başladım kıyameti kopardı şimdi mochinin kadehi ile veriyorum o yüzden şuan iyi içti ağlamadı
Bana tavsiye edebileceğiniz yöntemleri beklerim

Bizde de vardı yani sonradan oldu ama geçti sanırım. Senin mesajını görünce bakayım dedim ama kapatmadı gözünü sıpa
Kapatınca bakarsın ya ne sorcam sana şu bebek bakım çantası almıştık hani sende aynısından almıştın içinde burun aspiratörü var onu kullanabildin mi ben kullanamadım yani çekiyorum gelmiyo kulak çubuğuyla aldım ama onulmasa almak istemiyorum burun deliklerini genişletmiyim

Merhaba kızlar aranızda öğretmen olanlar vardı doğum parası için ne yapıyoruz biliyormusunuz siz aldınız mı

Evet eşim bunu duymuş kitabını sipariş etmiş hakikaten okuduk ve en azından bu donemin normal olduğunu anlayıp rahatladık. Her ne kadar o birkaç gün çok yorucu geçmiş olsa da sonrası güzel oldu. Tabi şimdi ikinci atak dönemine yaklaşıyoruz bakalım neler olacak

Canim onun için önce yumuşatmak gerek. Önden biraz serum fizyolojik damlatıp sonra çekersen çok daha farklı olur bence. Ben iki burnuna da birkaç cc serum fizyolojik enjektör ile sıkıp sonra çekiyorum o şekilde geliyor.

Ben 15 kilo almıştım 9 gitti 6 kaldı göbeğime çok mutlu oldum çok kafaya takmıştım yırtık olacak göbek kalacak diye çok şükür bitek doğum lekesi var onada bi çare buldum uygulucam bakalım. Gaz damlası bende istedim ama alışkanlık yapıyor diyip uygun görmediler yanlız 2. Aya girelim böyle devam ederse alacam bende bişeyler. Gezmeye çıktık bugün çok korkuyordum arabada ağlar diye pusete oturmasıyla susması bir oluyor gezmeyi seviyor bizimkisi evde mümkün değil böyle uyumaz uyudu arabada

Yok kuzum ya kullanmadım hiç. Geçen gün bir niyetlendim ama kaldı öyle. Sanki çok iyi bir şey gibi durmuyor yani içerdeki kısımdan çok şiddetli çekmez gibi geliyor bana

Hadi inşallah kalan kiloları da veririz hemen bize de aksine 3. Aya kadar kullan dedi doktor bir de d vitamini berdi 1 yaşına kadar o da. Biz de geçen gün çıktık bebekler arabayı çok seviyor bayılıyorlar resmen öyle bir uyku yok 2 kez hastaneye giderken vazgeçtik yoldan geri döndük mışıl mışıl uyudu bizimkide

Kızlar deterjan sormuşsunuz. Durunun granül matiğini kullandım başta sonra bitince dalan aldım. Dalan roxy daha iyi temizliyor gibi. Daha çok beğendim.

Yaa evet bende aldım o serumlardan damlatıyorum ama olmuyor. Galiba benim aspiratör iyi değil

Yok kuzum ya kullanmadım hiç. Geçen gün bir niyetlendim ama kaldı öyle. Sanki çok iyi bir şey gibi durmuyor yani içerdeki kısımdan çok şiddetli çekmez gibi geliyor bana
Evet hiç şiddetli değil çocuğun burnuna sıktığımla kaldım . Ama doktor devamlı burnun temizlenmesini söyledi

Ya kızlar bişey sorucam. Benim bebeğimin tek göz kapağında pembe leke var. Herkes o geçer dedi. 22 günlük oldu ama hala geçmedi. Biraz taktım kafaya acaba geçer mi
Benim kız makyajlı doğdu ama geçecek diyorlar bakalım
İki göz kapağı da pembe alnının tam ortasına da allık yapmış gelmeden
İlk kızımda vardı bir yaşa doğru yavaş yavaş silinmeye başlamıştı sonradan tamamen gitti

Amin canım benim cümlemizinkini inşallah iyi çok şükür bi gazlı bi gazsız bi şekilde devam ediyoruz senin bebiş nasıl abisinin tepkileri ne durumda
Bizde de durum aynı Abisi iyiden iyiye alıştı bebeğe. Kıskanmıyor o kadar. Bi meme verirken biraz ilgi bekliyor o kadar.

D ve K vitamini verdi bizede K vitamini 1 ay D vitamini 4 yıl dedi. Gaz problemi 3. Aydan sonra bayağı azalıyormuş o yüzdendir. Artık baş edemediğimiz durumda alır gezmeye çıkartırız

Benim kızımın da göz kapağında ve tam iki kaşın ortasında kırmızı leke var. Büyük kızınki geçmişti kafaya takmadım o yüzden. Çünkü sarılık geçmedi onu kafaya takmaktan fırsat kalmıyor. Uzamış sarılık için bir sürü kan testi yapılmalı imiş. Ve idrar testi. Aranızda yaptıran oldu mu. Altında yatan bir sebep varmış

Ya kızlar bişey sorucam. Benim bebeğimin tek göz kapağında pembe leke var. Herkes o geçer dedi. 22 günlük oldu ama hala geçmedi. Biraz taktım kafaya acaba geçer mi
Bizimde var sol göz kapağında pembe bir leke anlının ortasında pembe benekler ve ensesinde bir leke var hatta ensesindekini saçı kapattığı için biz farketmemiştik doktor gösterdi doktor geçici leke dedi öyle hemen geçmiyor ama kilo aldıkça büyüdükçe geçecek bir yaşına kadar geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…