Bende özledim seni
bizimkisi huysuzlanmaya başladı elime telefonu alamıyorum. Bizde de aynı gaz olayı bir gaz çıkarıyor karşı komşu duyar
Her emmeden sonra dikkat ediyorum gaz çıkarmasına ama canı istersen çıkarıyor istemezse sancılı bir şekilde popodan çıkıyor. Erkek çocuğu gazlı olur diyorlar. Biogia ne? Burda mümkünse herşeyi doğal çözmeye çalışıyorlar. Mesela geçen burun temizliğini konuşurken eşim sütünü sağman gerekiyormuş burnuna dedi.
Düşünebiliyormusun bizim gerikafalı diye gördüğümüz ninelerimizin doğal taktiğini kullanıyorlar herseyde. Hastaneden çıktıktan sonra hemşire 1 hafta bana bi ilaç verdi günde 3 kez ama şu gıda takviyesi gibi olanlar varya doğal karışım öyle birşeydi 1 haftanın sonunda sormak aklıma geldi ne bu dedim. Karnını toparlaması için göbeğin kalmasın diye dedi. Şimdi beni gören herkes nasıl doğum yaptın sanki hiç hamile kalmamışsın gibi diyor
maşallah demeyide bilmiyor bunlar nazar değiricekler
Bebiş kendine bi düzen kurdu hergün aynı saat aralığında uyuyup uyanıyor krize giriyor
hiç saatini şaşırmıyor ama çok şükür gece huysuzluğu yok sadece akşam saat 5 ve 9 arası çok huysuz… şu 40 bi çıksaydı