2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ya bu emzik olayı ne kadar farklı benimki de ilk hamlede günlerdir aç bırakmışım gibi tuttu emziği canı istemiyorsa emziği verdiğimde ağzını kapatmıyor bazen az emip atıyor bazen de açmış gibi cuk cuk emiyor

Benim kızda öyle bazen ağzından alamıyorum bazen hiç o memeyi emmemiş gibi öğürtüyor kendini gülesim geliyor şimdiden oynatıyorlar bizi onlar ne derse o

Benim kızda öyle bazen ağzından alamıyorum bazen hiç o memeyi emmemiş gibi öğürtüyor kendini gülesim geliyor şimdiden oynatıyorlar bizi onlar ne derse o
Ayy aynen öyle ya canları nasıl isterse öyle yapıyorlar bizde onlara uyuyoruz

Kızlar sütüm yetmiyor gibi duygular yaşıyormusunuz ve süt verenlere soruyorum memeniz sürekli şiş mi mesela doluluk hissi nasıl kafama çok takılıyor ek süt veriyorum psikolojik olarak rahat oluyorum

Herkes benzer şeyleri yamış zaten, öyle aman aman bir sertlik yok. Sadece çok emerse sünger gibi oluyor meme. Ama emdikten sonra uyuyor genelde, o yüzden rahatım. Akşamlaeı sorun yaşıyoruz bir tek, kıyameti kopartıyor, hala tam çözemedim sebebini, o zaman için de sabahtan mochi ile süt sağıp, 40-50 cc, akşam üzeri veriyorum.
Çok sevindim, darısı başımıza. Çarşamba günü gideceğiz biz de kontrole, bakalım ne kadar almış olacak
Sürekli emdigi için sertleşmeye vakit kalmıyor. Eğer uzun uyursa sertleşiyor. Akşama süt azalıyor ama aglamadigi için yettiği kadar diyorum. Şimdilik ek takviye yapmıyorum
Akşamları bizde de aynı şey oluyor. Saatlerce emiyor akşam. Ve çığlık kıyamet Ama dün sağıp verdiğim sütün tamamını içemedi, bıraktı. O yüzden süt mü yetmiyor yoksa gaz gibi bir derdi mi var tam da çözemiyorum

Benimkide çok uykucu değil. Minimum iki saat uyumuyor. Uyuduğundada aynı minimum iki saat mak. 4 saat uyuyor

Ablası ilk seferde emzik tutmuştu, beyfendimiz çok secici yoksa çeşit çeşit denedim

Bu mesajı yazdım ya, gece 4’te bir uyandı, sabah 10’da ancak uyutabildim tekrar Ah bu bebeler…
Günü gününü tutmuyor bu çocukların biz bugün spaya götürdük miniğimi baya rahatladı ve yoruldu geldik geleli uyku modunda 3 saatte bir yalandan gözünü açıp emip gözünü bile açmadan altını değiştirip geri uyku moduna geçiyor eve bu sistemi kurma fikri çık aklımdannnn

Benimkide aynı bazen kendi istiyor sanki, bazende bantlasan tutmicak gibi… gaz olayın nasıl?

Benimkide aynı bazen kendi istiyor sanki, bazende bantlasan tutmicak gibi… gaz olayın nasıl?
Ay bir gaz çıkarıyoruz alttan zannedersin 1 yaşında öyle sesli ve çok komsum vardı geçenlerde denk geldi benim kızım 16 aylık bu kadar yapmıyor diyor neredeyse ac geziyorum gaz olmasın diye çok şükür her emmeden sonra gazımız çıkıyor hiç sancımız yok ama her gün biogaia kullanıyorum doktor ilk 3 ay düzenli kullan dedi. Sizde durumlar nasıl? Bebiş iyi mi uyuyor mu her şey yolunda mı? Özledim seni valla

Ne güzel bir fikirmiş o öyle
Pandemi yüzünden her şeye korkar olduk ama bu spa işine ben de bir bakayım

Kaka lekelerini çıkaran bebek deterjanı tavsiyeniz var mı

Ben hem kendi çamaşırlarım hem de bebişinkiler için duru granül kullanıyorum, performansı oldukça iyi. Küçük kaka lekeleri kalmadı kumaşlarda. Ama çok kakalı bir şeyi atmadık direkt, en azından elimizde akıttık ekstra bir işlem yapmadan. Onlar da çıktı ama belki kurusalardı çıkmazdı, bilemedim.

Ne güzel bir fikirmiş o öyle
Pandemi yüzünden her şeye korkar olduk ama bu spa işine ben de bir bakayım
Canım baya araştırdım ben temiz biyerdi gerçekten ve seansları tek aile olarak alıyorlar kimse olmuyor çok hoşuma gitti benim ayda bir gitmeyi planlıyorum anne karnına dönüyorlar resmen suyun içine girdiği zaman kesinlikle araştır bebişin hoşuna gidecektir

Nerede yaşıyorsun? İstanbul - anadolu’ysa gittiğin yeri soracağım
Bir de swimava’nın bebek havuzu var, onda gözüm var benim. Eve spa kurmaktan daha kolay olabilir bir bak istersen onlara da

Hayret bir şey koca hastane başka hastaneye yönlendirmek nedir.. pzt gittiğimde uyanık olayım bari hepsini söyleyeyim. Peki muayenesinden memnun kaldın mı? Bizim de her gece 2.5 da başlayıp sabaha kadar süren ıkınmalarımız başladı. Sabah 6 gibi kakasını yapıp sonra da fışkırarak kusuyor tüm emdiğini. Deli olacağım umarım bi çare bulurlar ya çok canım sıkılıyor bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…