2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
D ve K vitamini verdi bizede K vitamini 1 ay D vitamini 4 yıl dedi. Gaz problemi 3. Aydan sonra bayağı azalıyormuş o yüzdendir. Artık baş edemediğimiz durumda alır gezmeye çıkartırız
K vitamininin bahsi bile geçmedi bizde ama doğurduğu gibi aşısını yapmışlar kartta gördüm. Aynen artık atak dönemlerinde gezicez ne yapalım

Oy kurban olsunlar makyaj yapıpda gelmiş
Ya ne kadar çok herkeste varmış. Halk arasında leylek ısırığı deniyormuş göz kapaklarında alnında ve ensede olurmuş . Ama geçiyor deniliyor bakalım

Aa ben hiç temizlemedim daha hata mı yapıyorum acaba. En iyisi yarın bir aspiratör alayım ben bir temizleyeyim
Temizle temizle canım ben 2 oldu temizliyorum aspiratör pek iyi değil o aldığımız takımın içindeki. Ama birde sen dene istersen. Yalnız ya banyodan sonra hemen kullan ya da aynı zamanda enjeksiyonluk serum damlalar var onu damlatıp yumuşamasını bekle öyle çektir. ebebekte var ben oradan aldım serum damlaları

Bende e bebekten ağızla çekmeli olanlardan alayım diyorum hiç degilse şiddetini kendim ayarlarım. Teşekkür ederim canım benim hiç aklıma gelmemişti temizlemek gerek duymadım daha doğrusu

Arkadaşa da yazdım az önce leylek ısırığı denen leke işte ense alın göz kapağında oluyormuş . Demekki geçiyor gerçekten çoğu bebekte varmış

Ya ne kadar çok herkeste varmış. Halk arasında leylek ısırığı deniyormuş göz kapaklarında alnında ve ensede olurmuş . Ama geçiyor deniliyor bakalım
Sen deyince farkettim bizim oğlanın da ensesinde varmış

Aaa iyi maşallah o zaman zaman geçtikçe iyice alışır. Emzirirken ilgi beklemesi normal çünkü çok yakın temas oluyor
Aynen canım Durmadan soruyor zaten bana da sütünü veriyor muydun ben de böyle kucağında duruyor muydum gibi? Tabi emmediğini demiyorum garibime Evet sen de böyle içiyordun, kucağımdaydın hep falan diyorum,üzülmesin diye

Gögsüm den akan sütler için sürekli göüs kalkanı kullanıyorum. İçindeki sütleri bebege içirmelımiyim. Birde sürekli gögüs kalkanımı kullan az emzırdıgımız sürede 2 yıl bunla yasamak cok kötü. Dışarı cıkınca belli oluyor. Siz gögsünüz için ne kullanıyorsunuz pedler benı yqrq yaptı

Aa ben hiç temizlemedim daha hata mı yapıyorum acaba. En iyisi yarın bir aspiratör alayım ben bir temizleyeyim
Bende temizlemedim dünden beri internetten onu araştırıyorum nasıl yapıcam diye ama burnuna baktığımda da temiz görünür ne yapacam nereyi temizlicem bilemedim

Göğüs pedi kullanıyorum arada lansolin krem sürüyorum şimdiye kadar hiç yara olmadı.
Birde bana hemşire sütü sağdıktan 3 saat sonra bir daha süt sağacaksam karıştırma demişti. Kalkanından çıkan sütü sanırım sağdığın süte ekliceksen olmaz diye biliyorum ama baktın kalkanda süt var bebeğin uyandı o esnada verebilirizin sanırım.

Kızlar şu bebeğin burnunu nasıl temizlicem tecrübeli anneler anlatabilirmisiniz.
Benim bebeğimin burnu temiz görünüyor.

Benim kızımda da var. Ben de çok şaşırdım, ne kadar çok bebekte varmış. Hem göz kapaklarında hem ensesinde var kızımın.

Kızlar şu bebeğin burnunu nasıl temizlicem tecrübeli anneler anlatabilirmisiniz.
Benim bebeğimin burnu temiz görünüyor.
Bebeği yan çevirip fizyolojik serumla sağ ve sola sıkıp bebeği aşağıya doğru tutuyorum akıyor sonra aspire ediyorum görünürde olmayan şeyler çıkıyor :) YouTube de yapılışı var yatar pozisyonda serumden sıkıp aspire edenler de var canım tecrübe ettikçe alışıyor insan :)

Ay şimdi baktımda nasıl yapacam ya birde ilk 20 gün aspire edilmez diyor ama benim bebek uyurken hırıltısı var

Bende temizlemedim dünden beri internetten onu araştırıyorum nasıl yapıcam diye ama burnuna baktığımda da temiz görünür ne yapacam nereyi temizlicem bilemedim
Bende bakıyorum temiz bir şey yok o yüzden ellemedim hiç. Nefes alışı bazen hırıltılı oluyor ama doktora sorduk normal dedi. Yine de bir serum sıkıp çekeceğim bakalım bir şey gelicek mi

Bende bakıyorum temiz bir şey yok o yüzden ellemedim hiç. Nefes alışı bazen hırıltılı oluyor ama doktora sorduk normal dedi. Yine de bir serum sıkıp çekeceğim bakalım bir şey gelicek mi
İlk 20 gün çekilmezmiş. Ama yarın 21 oluyor zaten bende yarın braun nun makinası varmış onu almayı düşünüyorum. Uyandı benimki gece gelirim artık tekrar

Kızlar bebeğim 15 er dakika emiyordu sağ sol gogus. Geceleri az uyuyim diye sagarak biberonla veriyorum kendjm uyumak icin uyurken çekiyor biberonla hiç kalkmadan bende yedirip uykuma devam ediyorum. Emzirirken gündüzleri emme süresi azaldı biraz 5-7-8dakika anca emiyor bir kerede bırakıyor yoruluyor falan sütüm geliyor ama. Sizce ben hata mi yapıyorum gece de uyandırıp emzirmeli miyim ???? Biberonla vermem emmesini.engeller mi zamanla ??? Emmeyi bırakmasından korkuyirym valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…