2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim sol göğsüm sürekli akıyor. Sürekli tshirt değişmem gerekiyor. Bu bir sorun mu yani ne yapmak lazım

Benim sol göğsüm sürekli akıyor. Sürekli tshirt değişmem gerekiyor. Bu bir sorun mu yani ne yapmak lazım
Elinizi göğsünüzün üzerine koyun ve sallayın sütünüz geri gitsin akmasın
Emzirirken de bir elinizi diğer göğüsünuzle tutarken diğer boş kalan göğüsünuzü tuttuğunuz kolun arasına koyun baş kısmı kapansın ki akmasın boşuna

Çok teşekkür ederim. Sorarım tabi, iyi oldu öğrendiğim. 2 Kasım a Ulucanlar Göz den randevu buldum gerçi. Bizim asm de sadece hemsiremiz iyi, doktordan pek memnun değilim. Yine de şansımı denerim.

Bebek kendisi uyanırsa kalkıp emzirin bence benimki de emme süresi çok az emdiği zaman uyuyor tekrar uyandırıp emziriyorum ama sık sık emziriyorum bu gece saat üçe kadar hep emzirdim doydu sütüm de kalmadı oda uyudu bende uyudum hiç biberonla vermiyorum korkuyorum sonra emmeyi bırakır diye
Yani ben bu şekilde devam ediyorum sizin sütünüz geliyorsa bence biberonla değilde emzirseniz daha iyi

Çok teşekkür ederim. Sorarım tabi, iyi oldu öğrendiğim. 2 Kasım a Ulucanlar Göz den randevu buldum gerçi. Bizim asm de sadece hemsiremiz iyi, doktordan pek memnun değilim. Yine de şansımı denerim.
Biz aşıya gittik, hemşire gelmişken göze de bakalım dedi. doktoru görmedik hiç Hemşire yaptı herşeyi

Oy oy napalım verecez artık ne zaman isterse ağlarsa veriyorum benimde başka çarem olmuyo ki zaten. O kadar üzülüyorum ki öyle içli içli ağlayınca Ablanın dediği ayları bi atlatsak inş daha rahat edicez sanırım banada arkadaşlarım yakınlarım 3,5 ay diyor gaz için… Allah yardımcımız olsun

Bugün ilk kez bebeğimle evde yalnızım.onu doyurdum alti temiz gazını çıkardım. Artık benim kahvaltı yapmam lazim ama ağlıyor sebepsiz. Arabayla yanıma aldim salliyorum ediyorum hic umrunda degil.. siz nasıl hallediyosunuz yaa

Canım benim ikinci bebeğim bende tek olduğumda resmen aç kaldım ama emziğe alıştırmaya çalışıyorum bu sabah emziği tuttu gibi ben rahat bir kahvaltı yaptım..emzik tutmuyorsa ekmek arası bişey yapıp yedim..dışardan yemek söyledim yapacak bişey yok..yada sabah erken uyanıp eşin işe gitmeden yap canım kahvaltını..biraz büyüsünler bu sorunlar kalmaz

Canım biz de halledemiyoruz ki. 7 de kalkıp 12 de kahvaltı yapıyorum ancak. Bazı günler böyle huysuz, bazı günler sakin... Bir günü bir gününe uymuyor. Ağlaması çok yoruyor ama hem bizi hem bebisleri

Ah cok sükür normale dönerse yarım saat enzirmeyeyım kalkan doluyor. Ne yapcagım sadurdum gögüs pedinı kullandığımda gögsüm yara oluyor anlamıyorum.

Ah cok sükür normale dönerse yarım saat enzirmeyeyım kalkan doluyor. Ne yapcagım sadurdum gögüs pedinı kullandığımda gögsüm yara oluyor anlamıyorum.
İnstagramda izmirbebekhemsiresi diye bi hesapta gördüm bugün o göğüs kalkanına dolan sütleri verebilirsiniz diyodu canim bi de sen bak istersen

Canım biz de halledemiyoruz ki. 7 de kalkıp 12 de kahvaltı yapıyorum ancak. Bazı günler böyle huysuz, bazı günler sakin... Bir günü bir gününe uymuyor. Ağlaması çok yoruyor ama hem bizi hem bebisleri
İlk kez yalnız kalınca bocaladim canım aslında biliyorum herkes benim gıbi. Kimi ilk haftadan sonra yalniz kaldi kimi kırkından sonra ama sanki tek ben perişan olcakmisim gibi hissediyordum hep. Anneme biraz kırgınlıklarım oldu bu süreçte beklediğimi göremedim, dogum sonrasını hic dert etmiyodum ama en büyük derdim oldu. Bi sekilde halledicez artık

Benimki emzik de tutuyor ama ben derdini anlamiyorum, o mızmızlanma açlıktan mı gaz mı kucak mı istiyor bı turlu anlayamıyorum cok bocaliyorum manevi olarak.. eşim gitmeden yesem gün ortasi yine yemem gerekecek, zaten gece kalktigimda da yiyorum çok aç uyanıyorum.. Allah yardımcımız olsun ne diyim

Karnı koluma gelecek şekilde yüz üstü sol koluma yatırıyorum. Sağ elimle elimden ne gelirse yapıyorum. Ama ütü yapıyordum mesela O uyanınca bıraktım. Böyle tehlikeli şeyler yaparken bırakıp mecbur onunla ilgileniyorum. Bir de şu sıralar sesime tepki veriyor yanıma koyup şarkı söylüyorum puseti sallıyorum az da olsa etkili oluyor.

Senin endişeni hissediyordur stres ona da geçiyor bir şekilde. Perişan hissediyorum demişsin ya ben de çok sefil hissediyorum kendimi hep kusmuklu geziyorum. Üstüm başım süt,kusmuk,pantolon totomdan düşmüş,saçlar elektriklenmiş.Doğumdan önce maniküre giden ben, bu sefer tırnaklarımı makasla kendim kestim. hem de dipten kestim ki zaman kazanayım hemen tekrar uzamasın Allahtan arada duş almaya vaktim oluyor valla şaka değil
Amann napayım bu günler de geçeçek elbet

Ben cok dramtize ediyorum ya bircok karikatür foto vs görürdüm lohusalikla annelikle ilgili böyle tarif ettigin şekilde, iyice beynime kazınmıştı aslında bebekli hayatın zorluklari falan ama yaşayınca farklı oluyomus. Biraz da anneme kırgınım bu süreçte beni erken yalnız bıraktı. Elinde olmayan sebepler de vardı ama ne biliyim ben kac kere lohusalık yasicam ki diye düşünüp düşünüp kendimi doldurup biraz da kendi halime acıyıp ağlayıp duruyorum. Allah çaresiz dert vermesin bunlar hep geçici süreçler dediğin gibi..

Bunaldıkça yaz buraya
İnan bana bir çoğumuz üç aşağı beş yukarı aynıyız hemen hemen
İnsanız her şey bizim için
Ama sen bilgili araştırmacı bir kadınsın bunların hepsi sana tecrübe olacak daha da güçleneceksin güçlü çıkacaksın bu süreçten

Cok teşekkür ederim burasi olmasa sizlerle dertlesemesem heralde delirirdim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…