2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Evet kısa sürünce meme istiyor tekrar haklisin ilk zamanlar 1 memede 15 dakikayı dolduruyordu simdi 5 dakkkayi zor dolduduyor emzirmek daha mantikli

Evet en mantiklisi emzirmek

Dolapta hazır oluyor sutum ordan veriyorum verirsem mamayi kestim gibi zaten artik

Bir şekilde geçecek bu günler canım. Kırgınlık oluncs psikolojik olarak çöküyor zaten insan. O da elinden geleni yapmıştır canım, doldurma kendini. Çok bunalirsan al oğlunu bana gel Sen çocuklara bakarsın ben yemek yaparım :) Üzme kendini, günden güne bebişler büyüdükçe daha iyi olacağız. Bir gün iyi, bir gün kötü derken bir bakmışız her şey yoluna girmiş. Ben de küçük çocuğu olan yeni doğum yapmış anneler ne yapıyor onu merak ediyorum. Hadi ben aç kalırım da evde bir çocuğum daha olsa onunla nasıl ilgilenirdim diyorum.

Yaa çok tatlısın canım. Onu ben de düşünüyorum gerçekten birden fazla çocuğu olanlar için hersey daha zordur Allah hepimize yardım etsin günahsız yavrularimiz hatrına

Bizde de hırıltı oluyor ama tıkandığını hiç fark etmedim. Acaba oluyor da ben mi anlamıyorum ya
Kızımın da hırıltısı çoktu. Burnuna bakınca tıkalı gibi durmuyor, temiz görünüyordu. Gece çok tıkandı, uyku kalitesi de kalmadı tabi. Sabah sf ile tamamen temizledim, normalde damla damla sıkıyordum sf yi. Aspiratör de kullanmak istemiyorum henüz. Temiz göründüğü halde afedersin sümük çıktı. Görünmeyen yerde tıkanmış yavrumun burnu meğer. Şimdi epey rahatladı. .

Yaa çok tatlısın canım. Onu ben de düşünüyorum gerçekten birden fazla çocuğu olanlar için hersey daha zordur Allah hepimize yardım etsin günahsız yavrularimiz hatrına
Amin canım, Rabbim hepimize yardım etsin. Canın sıkıldıkça, bunaldıkça yaz. Paylaşmak iyi hissettirir belki Yalnız hissetmezsin kendini.

Ben kahvaltı yapmıyorum böyle durumlarda ilk iş onu uyutmak oluyor. Ha bide çok krize girerse banyo yaptırıyorum rahatlıyor hemen uyuyor.
Özelliklede misafir gelecekse duş aldırıyorum emzirip uyutuyorum 3 saat kesintisiz rahatım Banyo yaptırmayada alıştım iyice 2 güne bir banyodayız. Eğer kusar yada çok kaka yapıp belini üstünü batırırsa lavabonun altında 5 dk sürmüyor su akıyor duş alıyor keyif yapıyor sadece vücudunu yıkıyorum eşimde elinde havlu bekliyor hemen sarıp sıcacık giydiriyorum. Çok seviyor bayılıyor resmen bebeğim.

Devamını okuyamadım forumun henüz ama bu tazyikli kusmayı dün biz de yaşadık. Bir de kakada mukus var. Ben doktora sordum, alerji olabilir dedi çarşamba günü gideceğiz kontrole, o zaman konuşacağız ama siz çözebildiniz mi bu arada?

Lavaboda nasıl yıkıyorsun?

Ya bu akşam huysuzluğu bizde de var ve bazen gerçekten çok zor oluyor. Neden oluyormuş bu huysuzluk, ne yapmak lazım? 40’ı çıkınca geçecek mi? Hiç bilgin var mı bununla ilgili? Ben pek bir şey bulamadım

Ben doğumdan beri hiç süt içmemiştim ili gündür laktozsuz süt. İçmeye başlamıştım muz ve süt ara öğün yapmıştım ben de süt alerjisi olabilir bugün kusmadı eğer yarın da kusmaz ise sütten oldu bence

Emzik çok kurtarıcı kızım tutmamıştı hiç emzik bende çok ısrarcı olmamıştım..bu kez kaliteli olsun diye chicco nun emziğini aldım bazen tutuyor bazen atıyor tam randıman alamıyorum..mesela şimdi verdim almadı biraz ısrar ettim aldı ve uyudu çok rahat oldu..acaba bibs marka emzik mi alsam yada başka ne önerirsiniz?şöyle ağzına verince şak diye tutsun istiyorum şuan ki emzikte biraz zorlanıyorum zor alıyor biraz

Yaa evet bende aldım o serumlardan damlatıyorum ama olmuyor. Galiba benim aspiratör iyi değil
Sen onu araştırıp bir çaresine bak canım çünkü bütün tıkalı olunca hiç rahat olmuyor çocuklar her açıdan. Ama aspiratöru de aslında kendin cekiyorsun ya ağzına dayayıp, olur gibi geliyor bana. İyice bı sulaman lazım ama önden çocuğu

Şöyle ki ben araştırma sonucu Philips avent aldim onu da güya %98 tutuyormuş bebekler. Benimki emziği zor alanlardan aynı seninki gibi. Normal emzige göre daha iyi geldi bana her zaman olmass da arada bir direk aldığı oluyor bunu.

O huysuzluk bizde de var merasim diyoruz bu sürece 3-4 saat emip ağlıyor sonra sızıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…