2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Arkadaşlar nasılsınız? Ben bayadır girmiyordum. Bebeğimde hipotiroidi var sabahları ilaç veriyorum. Değerleri biraz düşmüş şükür ama 2 kere işitme testinden geçemedi yarın eğitim araştırmaya gideceğiz inşallah geçer. Böyle testten geçemeyip sonradan geçen var mı? Yüksek seslere tepki veriyor fakat cihazda ki sesler çok kısıkmış tepki vermemiş. KBB doktoruna gittik kir ve ya su geniz eti felan yok dedi. Öte yandan diğer yavrumu 1 aydır göremiyorum. Benim için ve bebeğim için dua edin lütfen

Az az kusmasını ben de umursamıyorum ama ı tazyikli, fışkırarak kusması bambaşkaydı umarım olmaz tekrar.
İnşallah canım. Bizimde oldu aynısı ama beraberin ateş yada başka bir şey olmadığı için panik yapmadın.

Nasıl öğrendin hipotiroidi olduğunu

Bebeği zor kaka yapan var mı?
Kabız değil, kakası çok cıvık ama bı turlu yapıp rahatlayamiyor çocuk. Doktora söyledim kakasi katı değilse sorun yok bağıra çağıra yapacak ilaç veremem dedi. Karnına poposuna masaj yap falan dedi.
İnternetten araştırdım bu kaka cok cıvık olduğu için, bebeklerin de sinir sistemi tam gelişmediği icin kaka anüsü tam uyaramiyomus anladığım kadarıyla. Forumda da cok okudum eskiden yazanları çok kişide varmış bu. Cok üzülüyorum el kadar bebek uykunun arasında uyanıp ıkınıp ıkınıp ağlıyo yorulup geri uyuyo. Emzirmek icin uyandırmaya kıyamıyorum suan zaten kalitesiz uyudu sancılı uyudu diye. Poposuna zeytinyağıyla kulak çöpüyle, parmağımla masaj yaptim, karnına yaptım ne yaptıysak olmadi..
Biogaia kullaniyoruz ama etki etmiyor çok. Gaz çıkarıyor ama kaka yoj

Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun yüksek seslere tepki veriyorsa sorun yoktur bence testi geçer inşallah diğer yavruna da sağlıkla huzurla kavuşursun inşallah

Allah yardımcın olsun canım

Allah kolaylık versin canım gerçekten zor ama bugünler geçicek elbet vitamin takviyesi al mutlaka 3 çocuğa yetişmek kolay değil

Bazen sinirlerim bozuluyor sonra sakin kalmaya çalışıp bebiş emerken onu okşamaya başlıyorum. Bir noktada sızıyor. Yoksa stres olmamak mümkün değil ama artık hep sakin kalmaya çalışıyorum her konuda bebeğe de geçiyor o duygy onu anladım

Bizimkiler de öyle canım. Zamanla düzelecek. Benimkilerden biri memeye geçince yapıyor direk kakasını diyorum ağızla bağırsak direk birbirine bağlı heralde popo deliğini bişeylerle uyarmak çok önerilmiyor kabız olmadığı sürece pek dokunma istersen. Bi de ben meme uçlarım yara olunca zeytinyağ sürdüm silmeden direk emiyorlar ya böylece zyağ vermişim gibi oluyor daha rahat yapıyorlar. Yaralarıma da çok iyi geldi ayrıca.

Sen benden de beterdin Allah yardımcımız olsun.

Gece gene kustu cnm, üşüttü sanırım . Mama değiştirmiştik belki ondan kusuyor, anne sütü de azaldı

Canım benimki de öyle. Haftada bir mecbur müdahaleyle yaptırıyoruz. Doktor bi fitil verdi. Bi hafta dolmadan uygulama dedi. Ama bi hafta dolunca çocuk artık çok kötü oluyor mecbur uyguluyorum.

Bizim doktor da poposunu kulak çöpüyle parmakla uyarabilirsin dedi. Kabiz mi seninkiler yoksa yapınca cıvık mı yapiyolar? Ben de zeytinyağı damlatiyorum emziğine ama aslında mantıklı değil. Zaten kakası cok cıvık oldugu icin anüsü uyaramiyosa daha da cıvık olmaz mı yağ ile? Kafam karıştı

Canım benimki de öyle. Haftada bir mecbur müdahaleyle yaptırıyoruz. Doktor bi fitil verdi. Bi hafta dolmadan uygulama dedi. Ama bi hafta dolunca çocuk artık çok kötü oluyor mecbur uyguluyorum.
Ayy bir hafta cok zor olur bizimki sadece dün yapmadı hala da yapmadı kıvranıyor yavrum katı mi geliyor peki yaptığında?

Gecen hafta ben de sürekli ağlıyordum biliyorsun. Fark ettim ki ben böyle yaptıkça bebeğim de huysuzlanıyor, ilk geceler annem kapıdan girsin bi el atsın çok istedim ama şimdi mecbur alıştım. Çok gözüm korkuyordu. Mutlaka sen de alışacaksın, su soğuk ama girince alışılıyor

Ayy bir hafta cok zor olur bizimki sadece dün yapmadı hala da yapmadı kıvranıyor yavrum katı mi geliyor peki yaptığında?
Ne zaman üzüm kayısı çok yesem bebişim sanki daha kolay gaz çıkarıyor. Kendi beslenmene bunları eklesen katkısı olur gibi geldi.

Allah yardımcın olsun. Nasıl gücün yetiyor bunca şeye, Maasallah Bunlar daha iyi günlerimizmiş onu anladım.

Zeytinyağı benim de meme ucuma iyi geldi. Ilk sürmede rahatlattı hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…