2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aslında benimkide kaka yaparken ıkınıyor gaz yaparken bile uykusundan uyanıyor huzursuz uyuyor ama ben geçer diye umut ediyorum.

Kızlar enterogis adlı gaz damlasını kullanan var mı ve memnun kalan. Bebeğim çok huzursuz napcağımı şaşırdım dün annemde gitti zaten canım sıkkındı sabaha kadar ağladım resmen gözlerim balon gibi balım çatlıyo uykusuzluk bi yandan. Öğlenleri yine uyuyor ancak akşam 7 den sonra huzursuzluk başlıyo gaz çıkarmıyo. Devamlı aranıyo meme veriyorum almıyo mama veriyorum almıyo. Zoraki bi faz çıkarıyo ya da karnını ovalıyorum uyuyo gece arada kalkıyo geri uyuyuyorum meme verip . Sabah 6 de bir daha uyanıyo sonra uyutmak ne mümkün

Kesinlikle katılıyorum, ikinci çocukta ne hasta olmaya ne bunalmaya hakkımız olmuyor burdan üç çocuklu arkadaşımızı da ayakta alkışlıyorum

Aslında benimkide kaka yaparken ıkınıyor gaz yaparken bile uykusundan uyanıyor huzursuz uyuyor ama ben geçer diye umut ediyorum.
Bu zamana kadar ben de sorun etmemiştim çünkü sonunda kakasını yapıp rahatlıyodu ama dünden beri yapamayıp o ıkınıp sıkılma hali uzayınca bı çözüm aramak istedim, insan üzülüyor uykusunda bile uyanıp ağrı çektiği icin. Meger bi çözümü de yokmuş çok kişi yaşıyormuş bunu

Yazmış misin diye bi bakayım dedim mesajın karşıma çıktı
Ben o damlayı bilmiyorum ama benimkiler dr baya gazıydı canım. Uyuturdum 10 dakika sonra gaz sancısından ağlayarak uyanırlardı bütün gün böyle geçerdi. Biogaia sab simplex hicbir iş yaramadı relactaz kullanmıştık o rahatlatmıştı biraz.
Gazı varsa sürekli emmek ister karnının tok olduğundan eminsen emzik ver biraz sakinlesiyorlar. Sen emzirdikçe daha çok gaz oluyor daha çok agliyorlar daha çok emmek istiyorlar. Öyle saçma sapan bi kısır döngü. Bizim gaz 2.5 aylıkken bitti inşallah seninki de çok uzun sürmez

Yaa çok geçmiş olsun haklısın. Ben de geçenlerde çok ağır ishal geçirdim çok ağrılıydi cok halsiz düştüm ama emzirmek zorunda olmak cok zordu yaa

Sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar yapmaması normalmiş. Mama+anne sütünde 4 gün normalmiş. Kabız oldu geçen benimkilerden biri zeytinyağı verdim yaptı. Bi de gliserin kansuk verirsin dedi doktor çok sıkışınca. Sen de bi doktorunla görüş canım uygun görürse verirsin zeytinyağı verdiğimde benimki yapıyor çünkü.

Benimkide öyle kaka problemi yok çok şükür ama kakasını yapacaksa yada gaz çıkartacaksa uyanıyor krize giriyor. Sonunda yapıyor ama uykusu dağalıyor bu kez uyuyamadığı için krize giriyor ağlıyor. Böyle olunca hava yutuyor tekrar gaz oluyor Böyle bir döngüye giriyoruz. Yapacak bişi yok demek ki ilk 3 ay böyle olurmuş naapalım.

Benim doktor kakasi katı mı dedi hayır deyince tamam sorun yok bağıra çağıra yapacak dedi çeşitli gaz damlalari var deneyebilirsin dedi, ben biogaia kullaniyorum, bugun de sab simplex alcaz ama kakasina fayda eder mi bilmiyorum

Yaa evet aynı böyle. İlk kez ikinci güne sarktı kakası insallah daha uzamaz.. insan üzülüyor gerçekten

O ikisi bizde ne gaz için işe yaradı ne kaka için. Zeytinyağıyla poposuna hafif hafif masaj da yapabilirsin

Kızlar bebeğim 3 gün kadar kabız oluyor ve gazı var eti koparılmış gibi ağlıyor sanıyorum bir yerine bir şey oluyor felan. Gazdan mı oluyor yoksa karın ağrısı felan mı? Fışkırtarak kustuğu için karından ultrason istedi Dr ama 1 ay sonraya verdiler

Canım sen çok müdahale etmesen mi acaba sonuçta yapa yapa vücut öğrenecek

Sıcak su torbasını tavsiye ederim gaz ve kaka için bize iyi geldi
Bir de fışkırarak kusması süt alerjisine işaretmiş diye okudum. Araştır istersen burda da çok yazdılar bir iki sayfa öncesinde bile var
Çok geçmiş olsun ayrıca Allah yardımcın olsun inşallah hemen düzelir durumlar diğer evladına da kavuşursun amin

Kızlar aranızda bebeği kolik olan var mı? Yani kolik derken sabah ağlamayla uyanıyor gece uyuyana dek emme dışında ağlayan bir bebekten bahsediyorum bu kolik midir? Ne zaman geçer bu gün içerisinde hiçbirşey yapamıyorum tuvalete gitmek su içmek imkansız biri tutmasa sürekli ağlıyor ve sıfır uyku..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…