Kızlar bide benim hayatımı dinleyin bakalım
sabah 7 de büyük kızım orta okula gidiyor onlar giderken ortanca uyanıyor 2.5 yasında ve ufaklık da acıkıyor tabıkı bu arada. Salona gecıyoruz emzırmeye calısırken kızım gelip cekıstırıyor,kucağımda bebek omzumda kızım takılıyoruz bir süre sonra bebeği bırakıyorum kız kucağımda hiç inmiyor, bşraz ilgisi dağılınca ortalık topla vs yapıyorum. Bebek acıkıyor yastıgı koymamla kucağımda kızım hop gelmiş anne senı seviyorum diye. Gelde kıy şimdi
diğeri parcalanıyor acıktım diye emecek ama ablamız anne istiyor. Biraz ikna kıyamet gecıyor. Öğle oluyor yine emzirme seansında kucagımın yada omzumun bir köşesinde ablamız uyua kalıyor, o yarım saatte yemek koyuyorum ocağa
aksam oldu üç çocuk da sadece beni istiyor. Biri emmek için ağlar, diğeri uykum geldi seni istiyorum birlikte yatalım hikaye anlat diye, büyük olan ders calısırken yanımda ol diyor. Babamız destek olmak istesede nafile hiçbiri benden vazgeçmiyor. Vcye bile gitsem peşimdeler. Yani diyeceğim o ki tek çocuk candır hatunlaaaaarrr. Kıymetini bilin odak noktası tek. Bakın bu hafta iki ablada hasta büyük okuldan mikrobu tasıdı küçük önce oldu şimdide bebeğin boğaz kızarıkmıs bugun dr gittim. Ben 100 kg ile doğum yapan tombiş bir anneyim şimdi kg ise 87 olmuş.hoş zayıflamak sıkıntı değil de vücut çöküyor işte. Yani Rabbim dermansız dert vermesin gerisinş hallederiz öpüyorum hepinizi iyi geceler