2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Zeytinyağı ile ilgili bir sorum var nurse harveys gaz damlası zeytinyağlı. D vitamininde yçiçek yağı var yazıyor. Şimdi bunları verdiğimiz için çocuğa su da vermek lazım diye düşünüyorum tamam sırf anne sütü alınca vermeyin dşyorlr ama onlar da ek besin gibi bir şey değil mi

Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda geçer. Benim bebeğinde 5. Gün geçemedi 28 günlükken tekrar gittik o zaman geçti. Bizimki de yüksek seslere tepki veriyordu evdeyken. Bazı bebeklerin kulaklarındaki suyu atması daha uzun sürüyor endişe etmeyin inşallah en kısa zamanda geçecektir.

benimkiler normal yapıyorlar ekstra bir değişiklik yok. Aslında ben süt/mama dışında bir şey vermeye karşıyım ama bu nurse harvey gaz damlası zeytinyağından oluşuyor diye mantıklı buldum. Zaten meme ucuma sürdüğüm eser miktarda yağ onun da emene kadar çoğu gidiyor zaten. Silinmeden kullanılan meme kremleri gibi düşün. Onlar da bir sürü yağ içeriyor bu en azından doğal zeytinyağ.

Bizde öyleyiz aynı senin anlattığın gibi. Ama asla bir daha gaz damlası kullanmam onlar çocuğumu daha kötü yaptı

Sen kesinlikle bi süper kahramansın tek çocukla bunalımdan bunalıma sürükleniyorum valla maşallah diyorum

Daha fazla sancısı oldu aşırı ishal gibi yapıp poposunda kızarıklık yaptı. Tabi bu belirtiler süt alerijisindede oluyormus şimdi onu takip ediyoruz
Geçmiş olsun inşallah değildir. Süt alerjisinde kaka sayısı cok fazla oluyor günde 6-7 kez falan. Kusması tazyikli oluyor ve sık kusuyor

Emzik meme reddi yapıyor mu hiç bununla ilgili bilgisi olan var mı
Emzirme danışmanları biberon ve emzik meme reddi yapiyo diyolar. Ben emzik veriyorum. Zaman zaman memeyi tutmakta zorluk çekiyor. Bazi uzmanlar ilk haftalarda bebegin çenesi kuvvetlensin diye verilebilir diyor ama her konuda olduğu gibi emzik konusunda da tek bir görüş yok malesef

Sen kesinlikle bi süper kahramansın tek çocukla bunalımdan bunalıma sürükleniyorum valla maşallah diyorum
Canım zaten bunalım hakkın tek çocuktayken var. Ikinci çocukta bunalım hakkın yok Daha doğrusu vaktin yok Oğlumla eşim hasta oldular şimdi. Onlar,bebek derken hasta olamıyorum bile doğru dürüst. Boğazım ağrıyor mesela ama ayakta yaşıyorum herşeyi.

Bende çok kararsızım gayet güz Bende çok kararsızım ya gayet güzel emiyor memeyi ama bazen çok huzursuz oluyor o zamanlar veririm belki diye düşünüyorum da bilemedim

Kaç gündür kaka yapmıyor ?

Geçmiş olsun inşallah değildir. Süt alerjisinde kaka sayısı cok fazla oluyor günde 6-7 kez falan. Kusması tazyikli oluyor ve sık kusuyor
Kusma her zaman olmuyor. Büyük kızım süt alerjiliydi iki kere kusmamistir kakasını da popo masajı ile yaptırıyorum bir dönem, cokzor yapıyordu. Doktor mukusu atmakta zorlanıyordur demişti.

Kusma her zaman olmuyor. Büyük kızım süt alerjiliydi iki kere kusmamistir kakasını da popo masajı ile yaptırıyorum bir dönem, cokzor yapıyordu. Doktor mukusu atmakta zorlanıyordur demişti.
Öyle mi benim yegenimde vardi da çok kusardi çok da sık kaka yapardı aklımda o şekilde kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…