2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ay bende geçen sana baktım dedim bu kızçemin sesi çıkmıyor özledim ben bu ikiz annesini ya aynen böyle bi kısır döngü gerçekten bazen aranıyo ama mamayıda memeyi de almıyo kendini kasıyo iki büklüm yapıyo. Uykudaykende hafiften ağlayıp susuyor. Valla gözün aydın gaz olayı bitmiş ne güzel şimdi nasıllar hani koyduğun yerde uyumuyorken susup etrafı izliyorlar mı yoksa ağlama var mı

Bi arkadaşımın başına gelmişti. 3. Sünde geçti. Bebeğin kulağına su kaçtığı için geçememiş.

Mama da ekstra gaz yapıyor olabilir farklı bi marka deneyebilirsin.
Valla gaza hicbir şey çare değil malesef bebek büyüyüp kaslarını kontrol etmeyi ogreninceye kadar hepimiz cekiyoruz. Bu arada nurse harveys de çok meşhur kullanan herkes memnun kalmış onu da deneyebilirsin.
Benimkilerin durumu inişli çıkışlı. Bu ara hastalar öksürükler sümükler fena. Hastalıktan dolayı ekstra bi huzursuzlukları var ama ona rağmen uyanıkken bir süre bakıp gülüyorlar değişik sesler çıkartıyorlar. Sonra sıkılıp kucak istiyorlar
3.ayda gördükleri nesneleri 6 gün hatirliyorlarmis o yüzden ana kucağını bir hafta ortadan kaldırıp oyun halisini çıkartıyorum. Baktım ilgilerini çekmiyor hemen oyun halisini toplayıp ana kucağını koyuyorum öyle öyle bana kahvaltı yapacak tuvalete gidecek zaman kalıyor artık
40ından sonrasıyla 2 buçuk ay arası çok zor geçti bizim. Hicbir şey oyalamıyor bakmayı bilmiyorlar sıkılıyorlar sürekli kucakta gezmek istiyorlar. Perişan olduk yani

Mukuslu kakanin sebebi karbonhidrat ağırlıklı beslenmekmis azaltmak lazim ve protein agirlikli beslenmek gerekiyor emzirme doneminde

İnşallah canım. Bizimde oldu aynısı ama beraberin ateş yada başka bir şey olmadığı için panik yapmadın.

Gece gene kustu cnm, üşüttü sanırım . Mama değiştirmiştik belki ondan kusuyor, anne sütü de azaldı
Bugün tekrar öyle bir kere kustu ama farkettim ki yeni emmişti ve ıkınıyordu. Sanırım fazla basınç oldu bağırsaklarda. Tekrarlamayınca çok umursamadım.

Ama yeşil kaka yaptı bugün de bir kere. Bir de şu mukus olayı var. Birini çözdükçe başka biri geliyor

Evet, haklısın. Ben de sakin kalmaya çalışıyorum ama işte, ne kadar olursa Slingle biraz rahatladık ama az önce tekrar denedim, huysuzlandı. Memede huysuz huysuz takılıyor şimdi

Bebeğim kolik değil ama bugün Mahallenin En Mutlu Bebeği kitabını aldım, kolik bebekler için çözüm sunuyor kitap. Belki işine yarar, bak istersen. Amazon’da 10 liraya satılıyor

Kızlar grip olursak içebileceğimiz bir ilaç var mı. Ve ağrı kesici sadece parol mı içebiliriz
Dr dogum sonrasi bana brufen ve bı ağrı kesici daha yazmıştı. Ben o hafta günde 3er 4er tane iciyordum çok kötüydüm. Gecen hafta da ağır bi ishal yaşadım cok sanciliydi o yüzden yine brufen içtim cok iyi kesiyor. Sen yine de araştır sor brufeni

Evet, haklısın. Ben de sakin kalmaya çalışıyorum ama işte, ne kadar olursa Slingle biraz rahatladık ama az önce tekrar denedim, huysuzlandı. Memede huysuz huysuz takılıyor şimdi
Sling’i hangi marka aldınız, benim bebeğim de 40 günlük, sling düşünüyorum ama bu kadar küçükken nasıl olur bilemedim

Doğum sonrası östrojen düşüklüğü tanısı alan var mı aramızda? Benim smearde öyle çıktı, doktor krem verdi.

Allah yardımcın olsun. Nasıl gücün yetiyor bunca şeye, Maasallah Bunlar daha iyi günlerimizmiş onu anladım.
Annem şimdilik yanımda o olmasa bitmiştim bide lohusa depresyonu ucundan döndüm vallahi. Dr yinede terapi önerdi rahatlarsın diye. Evlat işte her biri için ayrı için kaynıyor ayrı yanıyor ayrı seviyorsun. Rabbim tüm annelere kuvvet sağlık versin evlatlarının basından eksik etmesin

Valla senin ikiz bizim pek şikayet etmeye hakkımız yok senin yanında diye düşünüyorum ama bocalıyorum yaa . Ben tablo işime de geri döndüm çok zor oluyo evde çalışıyorum ama zor oluyor. Bende o gülmeleri sesleri iple çekiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…