2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Sling’i hangi marka aldınız, benim bebeğim de 40 günlük, sling düşünüyorum ama bu kadar küçükken nasıl olur bilemedim
Ben neko’nun aldım, burada bir arkadaş hb.sbling’den aldı, instagram üzerinden satış yapıyorlar. Neko’dan memnunum ben ama gerçekten çok farkı var mı bilmiyorum aralarında, fiyatı diğerinin iki katına yakın sanırım. Ben 20-25 günlükken başladım sling kullanmaya. Son günlerde çok daha fazla kullanıyorum, henüz 40 günlük yok benim bebeğim Hem çok sıkı sarıyor bebeği, hem de bel-sırt için çok rahat değil. Bebek büyüdükçe kullanmak zorlaşır bence.
Daha önce bir görsel paylaşmıştım, ekliyorum tekrar

Eklentiler

• 2C43ABE4-F5C8-4052-917D-5CE5BE72DC2D.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 40
Kız yok her bebek zor ama iki taneye aynı anda bakmak cidden zormuş ortadan ikiye ayrıldım diyebilirim
Tabloya dönmene de çok sevindim bir süre sonra insan bebek bakmaktan çok bunalıyor. Farklı bir şeyle uğraşınca kafan dağılır. Eskisi gibi geniş geniş yapamazsın orası ayrı da.
Gaz geçince de birden çok sakin bebek bekleme yine huysuzluk yapıyorlar ama o kadar fazla olmuyor sadece. Bi de benimkiler gülerken birden ağlamaya başlıyorlar neye uğradığımı şaşırıyorum ama bir şey diyeyim mi, sana ilk guldugunde duygulanıp ağlayabilirsin bence bi de anne dediklerinde böyle olcaz

Çok teşekkür ediyorum

Memnun musunuz? Kac gunlukken kullanmaya basladiniz acaba
Memnunum. Benim ikizlerim prematüre doğdu birqz küçük olmalarına rağmen 1 aylıkken kullanmaya başladım ben. Normalde 3.5kg olunca kullanmak lazımmış. Yeğenlerimde kullanmıştık çok memnunduk. Büyüdükçe kendilerini oynatıyorlar ve de motor hareketlernin gelişmesini sağlıyor. Ben 2. El almıştım ama şimdi onun da fiyatları uçmuş diyorlar.

Kızlar bebeklerinizi yön olarak nasıl yatıyorsunuz? Ben sağa ve sola yatırmaya çalışıyorum ama geceleri kendime doğru yatırdığım için iyice sağa alıştı. Sırt üstü yatırınca sürekli sağa dönüyor kafasının arkası düzlesmedi arkaya doğru uzun sanki ya düzelir mi bu saatten sonra

Benimki de öyle olmaya başlamıştı. Şimdi yanlardan bir şeyler koyup sırt üstü yatırıyorum gündüz. Gece yine kafası yana gidiyor hem gece hep kusuyor daha güvenli

Benimki de öyle olmaya başlamıştı. Şimdi yanlardan bir şeyler koyup sırt üstü yatırıyorum gündüz. Gece yine kafası yana gidiyor hem gece hep kusuyor daha güvenli
Bende gece sırt üstü yatırmıyorum asla güvenemem ama gündüzleri düz yatırmaya çalışıyorum. Yastıkla desteklemeye çalışıyorum ama döndürüyor kafasını. Yatırmaya devam edersem düzelir heralde ya daha 22 günlük sonuçta kemik yapısı oturmadı.

Canım 1,5 yaşına kadar bıngıldakları açık olduğu için de kemik yapısı öyle hemen oturmuyor. Korkma zamanla düzelir.

Sag sol yatiriyordum artik oyle yatmak istemiyor agliyor bayadir sirtustu yatiriyorum kafasini donduruyorum ama onuda senin gibi hep sagda olsun istiyor sola yatirsam kendj ceviriyor kafasini kafa yapisinda smdilik bisey yok bakalim

Ben banyo yaptığım gibi çok çabuk sancılaniyor uyumuyor banyodan sonra o gün hep uykusuz ve ayakta geçiriyoruz . Banyo yapmayı çok seviyor ama banyo bize hiç iyi gelmiyor ya

Ben üç gün sağ üç gün de sol tarafa yatırıyorum sırt üstü yatırmiyorum kusma olursa diye şimdilik kafada sıkıntı yok böyle yapmaya devam edeceğim bakalım

Canım 1,5 yaşına kadar bıngıldakları açık olduğu için de kemik yapısı öyle hemen oturmuyor. Korkma zamanla düzelir.
Ay inşallah ya kendimi suçluyorum valla daha çok dikkat etseydim diye
Sag sol yatiriyordum artik oyle yatmak istemiyor agliyor bayadir sirtustu yatiriyorum kafasini donduruyorum ama onuda senin gibi hep sagda olsun istiyor sola yatirsam kendj ceviriyor kafasini kafa yapisinda smdilik bisey yok bakalim
Inşallah hep böyle gider aman bir şey olmasın hicbir bebişe.
Ben üç gün sağ üç gün de sol tarafa yatırıyorum sırt üstü yatırmiyorum kusma olursa diye şimdilik kafada sıkıntı yok böyle yapmaya devam edeceğim bakalım
Bende gündüz basında bekledigim zamanlar sırt üstü yatırıyorum ama düz tutmuyor kafasını. Inşallah zamanla oturur hepsi

İlerde düzeliyor hiç sıkıntı yapma

Kızlar bugün sağlık ocağı asımız vardı bir ay ölçümü de yapıldı 7 cm uzamış bir kg üzerine kg almış. Sürekli memede mama vereyimmi uyusun dedim iyi kg almış yapmayın dediler. Bitek d vitamini ne kulllanıyum karar veremedim. Sağlık ocağı verdiği ni kullanmak istemiyorum da

Ocean aldım ben Dr tavsiyesiyle ve burda başka arkadaşlarda aynısını almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…