2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canım biz Ocean 400 ıu kullanıyoruz. Devletin verdiğinde paraben var maalesef. Günde bir fıs sıkıyoruz ağzına.

Aynen beybi eskisi kdar geniş vaktim olmıcak zoraki yapabilcem siparişlerim var çünkü bi şekilde yetiştirecek bebek uyuduğunda falan
Ya biliyo musun benim lohusalığım biraz kötü geçiyo herşey bana yabancı geliyo yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum eşime sataşıyorum kavga ediyorum herşeyden soğumuş vaziyetteyim. Herşeye ağlıyorum. Hani dedinya güldüklerinde ağlarsın diye. Bazen bilinçsizce gülüyo oturup ağlıyorum. Biz gurbetteyiz urfadayım burada kimsem yok mesela. Oturup ağlıyorum sanki 5 yıldır burada ben yaşamıyo muşum gibi. Eşim eline telefon alıp oyun oynuyor ben diğer koltukta bebek emziriyorum mesela onu ilgisiz baba ilan ettim çocuğun yüzüne bakıp üzülüyorum ağlıyorum. Senin baban niye böyle diyip kız o kadar bozukki ruh halim. Hamileliği çok özlüyorum çok neşeliydim

KızlR yatırma pozisyonu aslında sırt üstü güvenli. yan yatırmada boğulma riski var. yemek borysu ile nefes borusu paralel sırt üstü yatırdığımızda kusmuk yemek borusuna gidiyor tekrar yutuyor ama yan pozisyonda nefes borusu kaçma riski var

Burda lohusa depresyonunu dibine kadar yaşayan benim canım seni cok iyi anlıyorum. Bizim 1 ayımız doldu ve daha yeni yalnız kaldım evde 1 gün. Sonra esim kalan iznini de aldi bu hafta yine yanımda. Bu zamana kadar cok destek oldu manevi olarak da yardım olarak da elim kolum, dün müdürü arayıp eşim beceremiyor da o yüzden biraz daha izin aldim dedi. Burnundan getirdim. Halbuki yalnız kaldığım gün bebeğin herseyini hallettim sadece kendim vaktinde kahvaltı yapamadim. Beni 1. Haftadan sonra bırakıp gitti diye anneme isyan ettim ağzıma geleni söyledim herkese çattım. Sürekli ağladım resmen susmadan hep gözüm yaşlı oldu hergun. Sonra online olarak bi psikologla görüştüm o derece durum ciddi yani. Aşmaya çalışıyorum hala aşamadim ne zor şeymiş hormonlarin esiri olmak..

Bende seni anlıyorum benimde tek kaldığım 2. Günüm. Yani annem gittikten sonra. Eşim şuan çok çalışıyor yüzünü zor görüyorum hoş onunla da kavgalıyım yani . Beni anlamıyor. Basit birşey sanıyo. Önemsememeli beni çok üzdü anlayacağın sabahtan geceye kadar tekim ve evdeki herşey bana yabancı geliyo aşırı derecede iştah kaybı var bilmiyorum ne olacak İnan bende düşünüyorum psikoloğu. Hiç neşem yok bebeği de alıp ailemin yanına gitmek istiyorum. Kv dopumda yanındaydı çok gözüme battı eşimde çok battı bence onlar yüzünden oldu

Herkes pesinde pervane de olsa mutlu olamiyosun. Burda doğum öncesi konuşuluyodu yanımda annem kalcak şu gelcek bu gitcek hic istemiyorum diye ve ben hic bu konuda sorun yaşicami düşünmezdim. Annem gitti esimle yalnız kaldık ve beceremedik resmen eşim bana bakamadi iştahım ve sütüm hemen azaldı. Sonra musait olmadığı halde annemin evine gittim bir hafta da orda kaldim fiziksel olarak hiç musait degildi ev. Anneme içten içe kızarak küserek geri kendi evime geldim. Çok zor hersey gerçekten biz kafamizda buyuttukce daha da zorlaşıyor. Psikolog bana bir an önce evine git ve yüzleş bu durumla dedi. Sanırım haklıydı bi tık daha rahatladim ben

Siz bu görseldeki gibi yukarıda nasıl tutuyorsunuz bebeğinizi? Benimkinin kafası tam çene altıma geliyor, kafasından rahat öpüyorum ama bacaklar illaki 4-6 ay gibi aşağıda. Ben mi yapamıyorum acaba?

Bizimde öyle malesef düzleşmesin dedik bu sefer uzun oldu yumurta kafa diyoruz artık ona. Ben kafasını değilde beşiğin içinde onun yönünü değiştirip kendime baktırıyorum

Ocean en iyisi canım

Kızlar selam. Bugün doktor kontrolümüz vardı. Emziriyorum sadece, mama vermiyoruz. Aylık kontrolde kilo alımı az demişti. 10 gün sonra kontrole gittik, 10 günde neredeyse yarım kilo almış N’aptınız çocuğa dedi her ne yapıyorsan aynen devam dedi Çok rahatladım Kakası da normalmiş, mukus öyle olmaz dedi, örnekler gösterdi, bayağı balgam gibiymiş mukuslu kaka.
Bizden haberler böyle. Haftaya kalça ultrasonu var, umarım onda da sorun çıkmaz

Sizdeki nasıldı canım peki kaka

Ben bugün iyi bir hocaya gittim alerji için. Doktor bana diyetimi devam ettirdi 4 gün sonra tekrar süt ürünüyemeye başla dedi. Ama suratındaki minik sivilcelerinin inek sütü alerjisi olmadığını söyledi. Alerji daha farklı egzama gibi döküntülü ve kabuklu olur dedi. İnş öyledir bakalım. Bir de bebeğin çok huysuz olması gerekiyormuş bizim çok şükür öyşe değil. 6 ile 9 arası huzursuz dedim o da kolikşiktir dedi

Psikoloğun doğru olanı yaptırmış sana . Acaba bende mi destek alsam bilmiyorum ama beni tetikleyenler oldu aslında durduk yere bunalıma girmedim . Eşim hamilyieyken bana çok iyi bakıyordu bu haldeyken o da bakamadı. Bende şöyle bi hissiyat oluştu. Çocuk doğdu benimle işi bitti diye

Erkekler zaten psikoloji diye bisey bilmiyor. Lohusalık hakkında bilgi sahibi değiller, şımarıklik olarak görüyorlar ama hormonlar gerçekten insanin beynini düşüncelerini ele geçiriyor, hic bu kadarını beklemezdim ben de. Hamileyken bizim üzülmemiz stresimiz bebegi etkiliyor diye düşünüyorlar ama icimizden çıktıktan sonra bizden bağımsız görüyorlar, halbuki sütümüzden ten temasimizdan her duygumuz onlara geçiyor haberleri yok..
Bana psikolog cok iyi geldi diyemem, aynı şeyleri en yakin arkadaşım da söylüyor. Ben anneme kızıp evime döndüm zaten daha durcaktim psikolog ne derse desin.. mecbur kendi başımın çaresine bakmak zorundayım dedim..

Kız sorma tüm gün ağladı memede sakinleşti sonra hepsini kustu
Bu böyle iki üç gündür böyle sürüyor
Kusmuk çorbası oldum ya
Bebek bu haftalarda sürekli memede durmak istiyomus çünkü midesi büyüdüğü icin anne sütünü artırmaya çalışırmis bide tabi duygusal doyum için. Bizimki de özellikle gündüzleri hep memede.. ağlıyor ve sadece memede susuyor.. önceden sık sık süt sağardım ama şimdi hem buna zaman vermiyor hem de memeler gündüz hep yumusak sürekli emdiği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…