2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yok kız bunlardada var hatta dedikodunun kralını yapıyorlar bir gün noel de toplanmışlar içeri girdim herkese mutlu noeller dedim oturdum kv ve kp özellikle neden öpmedim diye surat ettiler ay binbir özür diledim benim dalgınlığıma gelmiş falan filan. Düşünsene bayramda kp kv bayramını kutlamıyorsun. Bunlardada var yani ama her ota boka değil tabi bide anlayışlılar affetmeyi biliyorlar.

Ahahah Türk Kv lerini kimse geçemez ya, oğluyla baş başa düğün dış çekimi yapan Kv gördü bu gözler, hiçbir millet yarışamaz

Allah dağına göre kar veriyor resmen. Sen uykusuzluğa hiç dayanamıyordun bebek sabaha kadar uyuyor. Benimki akşam 7den sabah 3e kadar uyumuyor artık. 40ından sonra bozuldu çocuk.
Al benden de o kadar. 40 olana kadar 2-3saat uyur uyanırdı Şimdi sabah 7 de uyanıyor bazen 10 saat uyanık kalıyor neler yapsam kar etmiyor umarım geçicidir
Ahahah Türk Kv lerini kimse geçemez ya, oğluyla baş başa düğün dış çekimi yapan Kv gördü bu gözler, hiçbir millet yarışamaz
Yani çok afedersin neremle güleceğimi şaşırdım
Yok artık daha neler

Biz mi lohusa etraf mı lohusa bende anlamadım

Biz mi lohusa etraf mı lohusa bende anlamadım
Doğuran biziz kafasını yasayan etraf bizim tavır yapma bozulma küsme alınma şansımız yok. Aksine hep güler yüzlü neşeli olmak zorundayız ne de olsa sadece biz çocuk büyütmüyoruz

Kaç gün oldu yapmayalı? 1 hafta hatta 10 güne kadar normalmis sadece anne sütü alan bebeklerde
Bgn 4.gundu cnm yaptı çok şükür hemde baya iyi yaptı 3 4 bez dolduracak kadar zor değiştim acincada baya bı yaptı gazından çok sikiyodu kendini dün nurse harveys diye bı gaz şurubu var ondan verdim onun etkisi oldumu kakada bilemiyorum

Akşam ve gece aşılardan dolayı hafif ateş ve huzursuzluğu oldu bebeğimin yazamadım kalça ultrasonumuz iyi geçti ama doktor kontrolünde kalbinde üfürme var zamanla azalabilir de artabilir de takip edelim dedi çok moralimiz bozuldu çocuk kalp doktoru arayışındayız şimdi

Allah korusun güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Bize de oyle dedi cocuk doktoru ilk kontrolunde. Cocuk kardiyolojiye gittik kalbinde delik var ama buyuk ihtimal kapanacak dedi doktor. Takipteyiz.

Onu çoğu bebeğe söylüyorlar diye biliyorum canım bence canınızı sıkmayın hiç.. bi belirti bi sorun yasiyo muydunuz

Ahhh omlarında bayramı Noel doğruya kutlıcan mecbur ay boşver bizimkilerden iyidir bizimkiler her ota boka yapıyo. Birde hasetlik kıskançlık dizboyu

Yaaaa işinizi gördü demek çok mutlu oldum ne demek canım Allah senden de razı olsun bebekler siz de rahatlamışsınızdır Nasıl yaptı peki kakasını masajdan sonra. Fazlaca mı yaptı. Bizim kaka düzeni artık normale söndü bir kaç kez daha yaptık masajı artık hergün yapıyor kaka

Kızlar gündüzleri hep uyuyan bebek bugün geceden beri mahvetti uykusuzluktan hem beni hem kendini. Gazını da alıyorum. Karnıda tok ama uyumuyor napcağımı şaşırdım

Kızlar gündüzleri hep uyuyan bebek bugün geceden beri mahvetti uykusuzluktan hem beni hem kendini. Gazını da alıyorum. Karnıda tok ama uyumuyor napcağımı şaşırdım
Aynen son birkac gundur biz de oyleyiz. Kirkindan sonra degisti cocuum. Oyle bir agliyor ki geceleri. Ac olabilir diye mama da veriyoruz yemiyor hep memede olmak istiyor.

Nasıl bir masaj bu bize de söyle bizim kaka sorunumuz yok ama son 2 gündür ıkınarak gaz çıkarıyor çok zorlanıyor hiç böyle değildi. Biogaia veriyorum masaj yapıyorum ama ıkınmaktan patlayacak çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…