2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Gece uyuması daha iyi aslında ama gündüz uyuyunca da insan işini gücünü falan yapabiliyor yoksa her iş kalıyor ben gündüz uyutuyorum gece babasına baktırıyorum
Tabi canım gece ortasinda kalkip uyuklayarak emzirirken moralim cok bozuluyor bazen 4de bazen 6da uyanıyor benimki, kesintisiz 4-5 saat uyumak bile iyi geliyor. Keske o saatten sonra gündüz 10a kadar da uyusa ben daha hicbir iş yapmaya yeltenemiyorum, arada annem ablam gelip yemek yapiyor stoklayip hafta icinde esim geldikten sonra ısıtıp yiyoruz. Temizligi eşim firsat bulursa yapıyor. Ben sabah cocugu slinge sarıp hızlı hızlı bi kahvaltı yapiyorum, sonra yanima ufak atıştırmalıklar icecekler alıp oturma odasına tv karşısına geçip aksama kadar emzir-alt degistir döngüsündeyim

Maşallah baya baya yol aldın
Öldürmeyen acı güçlendirir bi şekilde yoluna giriyor herşey

Yavaş yavaş düzene koyuyorsun bak bu da bir düzen bebiş büyüdükçe daha da iyi olacak
Benim bugün kayınvalidemgil geliyor memleketten ev yaptırdıkları için yaz boyu memleketteydiler biz aynı apartmanda oturuyoruz yemek derdinden kurtuluyorum yemekleri birlikte yiyoruz görümcelerim yapıyorlar işe başlayınca da onlar bakacak bebeğime bugün eşimin ailesi ilk kez bebeği yakından görecekler yaz boyu fotoğraf video gönderdik tam da aşı ve hastane gününe denk geldi akşam gideriz artık inşallah huzursuz olmaz bebeğim

Yaa gerçekten mi inşallah normaldir bizde mukus var bolca ama sanırım balgam dediği şey o..

İnsallah daha iyi olacak 3 aşı yapıldı dimi ya bize yapilsa biz bile huzursuz oluruz napsin yavrular, gözümde büyüyor o 2. Ay aşısı valla.. cok geçmiş olsun. Senin de hayatın kolaylasacak insallah sevindim canım

Sağol canım evet 3 aşı yapıldı şimdilik gaz sancısı dışında bir şey yok inşallah olmaz

Ben ebebekte satılan büyük kare pamukları ıslatıp ve suyunu sıkıp kullanıyorum, hiç probltm olmuyor

Allah dağına göre kar veriyor resmen. Sen uykusuzluğa hiç dayanamıyordun bebek sabaha kadar uyuyor. Benimki akşam 7den sabah 3e kadar uyumuyor artık. 40ından sonra bozuldu çocuk.

Allah dağına göre kar veriyor resmen. Sen uykusuzluğa hiç dayanamıyordun bebek sabaha kadar uyuyor. Benimki akşam 7den sabah 3e kadar uyumuyor artık. 40ından sonra bozuldu çocuk.
Öyle canım ama bunlarin düzeni belli olmuyomus birkac ay daha değişkenlik gösteriyomus. Ablamin dedigine göre bı sure sonra geceleri bile 2 saatte bir az az emip bırakmak isticekmis.. Allah bizlere dayanma gücü versin uykusuzluk gerçekten bitiriyor insani

Ya boşver salla gitsin dediğin gibi insan konuştukça daha çok sinirleniyor doluyor. Adı üstünde işte kv ne iyilik beklenecekki maydonozluktan başka hiç takma kafana

Ahahah kız senin kocan Türk değildi dimi. Bazen kuzenimle konuşuruz biz de diyoruz bu Türk aileleri çok zor niye aramadın bilmem napmadın . Rahat değşller insanı diken üstünde tutuyorlar.yabancılar öyle değil kim kime dün duma oh rahat valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…