- 1 Kasım 2020
- 283
- 141
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #38.821
Memede benimküde uyuyakalıyor yatırıyorum hop gözler boncukBenimki hic uyumuyo gündüz.. sürekli memede. Uyuyor diye yatiriyorum hemen uyaniyor mızmız oluyor tekrar memeye alana kadar hatta ağlıyor biraz geciktirirsem. Bu saate kadar toplamda 1 saat uyumadi
Atak dönemindeyiz sanırım inş öyledirCanım geçiş dönemleri oluyor benimde 48 günlük tam uyutuyorum 5 dakika sonra uyanıyor falan senin de öyledir belki. Eskiden daha rahat yerdim yemeğini işimi yapardim şimdi pek kalmadı o durumlar hep pesinde istiyor beni bağımlı gibiyiz yapışık geziyoruz evde
Acı elama yapı ada çayı yağı olmasın canım ben aldım gaz içün ayak altlarına sürüyorum ayrıca biogaia da kullanıyorumİki gündür benimki de Hiç uyumuyor.40 çıktı çıkalı garibiz. Asıl bir şey soracağım sana . Tüm gün memede diyorsun kusmuyor mu peki? Benimki biraz fazla emse emdiğinin üç katını kusuyor . Nasılbir döngü anlamıyorum. Uyusun diye emiyor uyumuyor ve hepsini hatta fazlasını kusuyor
Tatlı elma yağı öneririm. Karnına kasıklarına ve tabanlarına. Bir de kanına poposuna sırtına sıcak su torbası. Bana göre damlalar hiç bir işe yaramıyor ama faydasını görenler de vardır elbet
Acı da İşe yarıyor evetAcı elama yapı ada çayı yağı olmasın canım ben aldım gaz içün ayak altlarına sürüyorum ayrıca biogaia da kullanıyorum
Makat mı kızarıyor bende doğduğundan beri ıslak mendil kullanmadımBende pamuk ve suyla siliyorum ama cildimiz çok hassasbezimiz de prima, sürekli degistiriyorum kuruluyorum havalandırmaya çalışıyorum ama yine de kızarıyor bakalım geçer inşallah.
Kızlar pamuğun kız bebeklerde kullanılmaması gerekiyormuş. Pamuğun küçük parçacıkları idrar deliğinin içine girerse çok feci ağrı yaparmış ve enfeksiyona sebep olurmuş. Bn kağıt havluyu suyla ıslatıp siliyorum.
Benimki hic uyumuyo gündüz.. sürekli memede. Uyuyor diye yatiriyorum hemen uyaniyor mızmız oluyor tekrar memeye alana kadar hatta ağlıyor biraz geciktirirsem. Bu saate kadar toplamda 1 saat uyumadi
Benimki uyuyor ama sadece kucakta. Beşiğe koyduğumuz saniye uyanıyor. Uykusunu alsın diye kucakta uyutuyoruz mecbur.
Aynen biz de oyleyiz. Gece de oyle yataga koyunca uyaniyor. Simdi de kucagimda. Aksam 8den beri 5 defa uyutup yatagina koydum uyandi
Kendimi gördümbilsek besik almazdik
İki gündür benimki de Hiç uyumuyor.40 çıktı çıkalı garibiz. Asıl bir şey soracağım sana . Tüm gün memede diyorsun kusmuyor mu peki? Benimki biraz fazla emse emdiğinin üç katını kusuyor . Nasılbir döngü anlamıyorum. Uyusun diye emiyor uyumuyor ve hepsini hatta fazlasını kusuyor
.
Kızlar mutlu bir sabahtan bildiriyorumMemede benimküde uyuyakalıyor yatırıyorum hop gözler boncukbebeğiniz kaç günlük
K Kbo4 sizin halinizi görünce anam kocamada ailesinede daha bi şükrediyorumAy resmen aynıyız. Bizde de durum aynı annemde gitti ondan önce kv gitt zaten . Tek balıma aynen gecem gündüzüm karıştı üstüne tablo işi yapıyorum evden çalışıyorum o işitmede zaman ayırıyorum. Bizdedir görüntülü aramama resim atmama muhabbeti var ama eşimde dahil oldu neymiş ben annelerle devamlı konuşuyormuşum resim atıyormuşum onun annesinde arada resim ataymışım. Kendin at dedim bana tavır aldı bende öyle herşeyden soğudum inanki.
Atak dönemündeyiz sanırım bebek uyutucusunu açıyorum önceden hiç açmazdım şiödi onsuz dalamuyorKızlar mutlu bir sabahtan bildiriyorumkızım sadece ilk hafta yatmıştı beşikte, sonra hep memede uyudu. Anne yanı beşiği sehpa olarak kullanıyordum Buraya yazmıştım gündüzleri slingle çözdük işi diye. Birkaç gündür 5S yöntemini deniyorum. İlk beşiğe koyduğumda 10 dk uyudu, bazen hiç durmadı ama zamanla durum değişti. Dün gece saat 2:30’da ben perişan olunca eşim aldı. Sonra bir baktım beşiğe yatırdı gelip ve yaklaşık 1 saat uyudu. Sonra 2 kere daha kundaklayıp uyutup yatırdım, 1,5’ar saat uyudu tabi henüz ilk gün, bu bebelerin sağı solu belli olmaz Ama sanki 5S işe yarıyor gibi. 2-3 kez deneyip bırakmayın ama, bir süre deneyin şansınızı. Umarım işe yarar sizde de.
Teşekkürler bilgi için. Bu bahsettiğimiz pamuklar bebek temizleme pamuğu olarak geçiyor, makyaj pamuğu gibi yüzeyleri. Parçacık kalamaz bunlarda, normal pamuk gibi değil. Ama yanılıp normal pamuk kullanmamak lazım demek kiKızlar pamuğun kız bebeklerde kullanılmaması gerekiyormuş. Pamuğun küçük parçacıkları idrar deliğinin içine girerse çok feci ağrı yaparmış ve enfeksiyona sebep olurmuş. Bn kağıt havluyu suyla ıslatıp siliyorum.
Valla çok şanslısın ne diyeyimK Kbo4 sizin halinizi görünce anam kocamada ailesinede daha bi şükrediyorumelin gavuru ben doğumda geldi bekledi uykusuz kaldı. Ardından bebek görmeye geldiker ev dağınık bebeğin var meşgulsun sen işine bak biz çayımızı kahvemizi alırız dediler. Hele ki görümcemin biri bebeğimin herşeyini aldı bi heyecanlı ki. Eltim geldi yanıma sen yorgun uykusuzdan uyu ben bebeğe bakarım diyor. Kp para verdi kendine bişeyler al bunla diyor. Walla ikinci şansınız olursa gavur alın kızlar. Benim anamda arıyor sen beni niye aramıyorsun diyor herkes hergün arıyor tlf konuşmaya vaktim yok ki benim uzun uzadıya eşimin ailesi kendi ailemden daha anlayışlı yeminle.
Makat ve etrafı kızarıyor. Suan baya hafifledi çok şükür inşallah tekrarlamaz. Bende hiç ıslak mendil kullanmadımMakat mı kızarıyor bende doğduğundan beri ıslak mendil kullanmadım
Evet canım degistirdim 1 paket canbebe aldım ama o sırada zaten pişiği geçmiş gibi bir şeydi. Sonra misafirlikte altını değiştiremedim ev çok soğuktu diye eve gelince yine kızarmıştı. Teni çok hassas bizim bebişin olabildiğince sık degistiriyorum.Canım hiç bez denedin mi? Sleepy bizde hem pişik hem de bacak aralarında yara yapıyor. Prima ve canbebe iyi geldi, canbebe ile devam ediyoruz biz. Yine de arada pişik oluyor ama çok daha az artık.
Pamuk da kesinlikle azaltıyor, unutmuşum onu
42 günlük. Yaklasik 1 hafta 10 gündür bu sekilde gündüz uykusu hic yok, aksam 8-9 arasi uzun uyumak istiyor onu da ben istemiyorum uyandirmaya calsiiyorum gece uykusu gecikmesin diye ama genelde 12-1 arasi uyuyor benimki tüm gece uyuyor o yüzden de gündüz uykusu pek yok sanırımMemede benimküde uyuyakalıyor yatırıyorum hop gözler boncukbebeğiniz kaç günlük
Bizimde 1.ay aşımız var yarın götüreceğiz babamız çalışıyor diye. Korkuyorum ateşi vs çıkar diye inşallah bir şey olmaz ya. Rota ve menenjit aşısını bizde yaptıracağız gerçekten önemli 2 aşı imkanı olan yaptırmalı ❤Biz de bugün 2. ay aşılarımızı olduk sağlık ocağında bebeğimi silinge koyup götürdüm ilk defa eşim ve görümcem olmadan tek başıma bebeğimle dışarı çıktım bere hırka patik giydirdim üşümesin diye iyice sardım sağlık ocağı evimize yakın evden çıkmadan mamasını da içirdim bebek çantasını yanıma almadım sadece emziğini ve mendilini aldım aşı olup hemen eve geldik aşı olurken ağladı ama sonra hemen sustu evde gülücükler atarak uyudu meleğim hemşire 3 gün bebeği yıkama koluna dikkat et bugün üstünü değiştirme yarası sulanabilir kabuk olabilir hiç dokunmayın bir yaşına kadar sürebilir iyileşmesi dedi ateşi çıkarsa huzursuz olursa bir çay kaşığı calpol verebilirsin dedi bir de 3. ayda özel ücretli aşı varmış Rota aşısı 3. ve 5.ay da vuruluyormuş ateş isal yapan rota virüsü ne karşı 6 yaşa kadar koruyuculuğu varmış biz yaptıracağız kilosunu da ölçtü 4800 olmuş iyi kilo almış dedi öğleden sonra hastanede kalça ultrasonu çekilecek ve doktor kontrolümüz var inşallah onlar da iyi geçer güzel sonuçlar çıkar
1. ay aşımızda ateş olmamıştı normal geçti inşallah sizin de öyle olurBizimde 1.ay aşımız var yarın götüreceğiz babamız çalışıyor diye. Korkuyorum ateşi vs çıkar diye inşallah bir şey olmaz ya. Rota ve menenjit aşısını bizde yaptıracağız gerçekten önemli 2 aşı imkanı olan yaptırmalı ❤
Gece uyuması daha iyi aslında ama gündüz uyuyunca da insan işini gücünü falan yapabiliyor yoksa her iş kalıyor ben gündüz uyutuyorum gece babasına baktırıyorum42 günlük. Yaklasik 1 hafta 10 gündür bu sekilde gündüz uykusu hic yok, aksam 8-9 arasi uzun uyumak istiyor onu da ben istemiyorum uyandirmaya calsiiyorum gece uykusu gecikmesin diye ama genelde 12-1 arasi uyuyor benimki tüm gece uyuyor o yüzden de gündüz uykusu pek yok sanırım
Makat yüzünden süt alerjisi takibindeyiz ondan sordumMakat ve etrafı kızarıyor. Suan baya hafifledi çok şükür inşallah tekrarlamaz. Bende hiç ıslak mendil kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?