2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Onu çoğu bebeğe söylüyorlar diye biliyorum canım bence canınızı sıkmayın hiç.. bi belirti bi sorun yasiyo muydunuz
Uyurken inleme sesi çıkarıyordu bazen hızlı nefes alıyordu bir de son iki haftadır terliyordu hiç terlemezdi bilmiyorum bunlar belirtimi doktor kontrolde kalbini dinleyip söyledi

Mama veren arkadaşlar dün doktora sadece mama veriyorum su vermem gerekiyor mu dedim evet mamayı yedikten sonra ver dedi ne kadar vereyim dedim ne kadar içerse ver dedi kaynatıp soğuttuğum sudan çay kaşığı ile birkaç kaşık veriyorum

Bize de ilk ay kontrolünde söylediler. Bazı çocuklarda geç kapanıyor İkinci ay gecmezse doktora yönlendiririz dedi.kilo alımı iyi ve morarma olmadığı için çok üzerine durmadık ama cumartesi bakalım bizimde belli olacak

Aynen son birkac gundur biz de oyleyiz. Kirkindan sonra degisti cocuum. Oyle bir agliyor ki geceleri. Ac olabilir diye mama da veriyoruz yemiyor hep memede olmak istiyor.
Ya neden böyle yaa çok zor . Hani daha çok rahatlıyorlardı kırkından sonra. Bizimki memede oluncaya sinirleniyo fazla almıyo. Biraz emzirip ardından mama veriyorum

Canım masaj bu youtube yazarsın ben enterogis veriyordum. Şimdi biogaia veriyorum. Ya buzdolabında saklanıyormuş bebeğe soğuk gelmez mi bu damla. Ayrıca sen günde kaç defa veriyorsun bu damlyı

Eklentiler

• 1F38D100-1E14-4A62-9547-E044B6EBFAE5.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 48
Canım masaj bu youtube yazarsın ben enterogis veriyordum. Şimdi biogaia veriyorum. Ya buzdolabında saklanıyormuş bebeğe soğuk gelmez mi bu damla. Ayrıca sen günde kaç defa veriyorsun bu damlyı
Üzerinde oda sıcaklığında yazıyor diye biliyorum ben, hiç dolaba koymadım iyi ki zehirlemedim çocuğu ay ben şok günde 5 damla veriyorum ama parca parca veriyorum sabah öğle akşam 2+2+1 gibi.

Kilo alımı iyi dedi morarma yok bizim de inşallah güzel haberler alırsınız

Bende yapmam diyordum sallıyorum niye yapmam dediğimi anlamadım

Kızlar gündüzleri hep uyuyan bebek bugün geceden beri mahvetti uykusuzluktan hem beni hem kendini. Gazını da alıyorum. Karnıda tok ama uyumuyor napcağımı şaşırdım
Benimki bir kaç gündür neredeyse tam gün uyanık. Ağlıyor emiyor kusuyor ve bu döngü tüm gün sürüyor . Umarım geçicidir anlamadım nasıl iş
Çocuk hastalıkları bölümüne gittim. Dr kayıt açtı öyle randevu aldık. Ama yakın tarihe vermediler. Çok yoğundu canım.
Nerdesin yaw üç gündür
Her şey yolundadır inşallah
Nasıl kalça göz hallettiniz mi ?

Ya o döngüyü bugün yaşadım kusunca da tekrar acıkıyor işte uyuyamıyo. Şükür akşamüzeri 6 gibi uyudu ondan beri sakiniz tekrar uyandı tekrar uyuttum bakalım gece napıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…