2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Doğuran biziz kafasını yasayan etraf bizim tavır yapma bozulma küsme alınma şansımız yok. Aksine hep güler yüzlü neşeli olmak zorundayız ne de olsa sadece biz çocuk büyütmüyoruz
Valla aynen katılıyorum aşırı güzel özetlemissin lohusayim l sini bile yaşayamadım

Burdayım canım, her şey yolunda çok şükür. Kızım biraz huysuz, sürekli ağlama, kucak, meme döngüsü içinde yoruldum biraz. Göze önümüzdeki hafta gideceğiz, kalça usg ninde 1 aya yakın zamanı var. Randevu bulamadık erkene. Sen nasılsın? Bebiş iyidir inşallah.

Çok şükür iyiyim bebek de iyi huy değiştirmeye başladı
Kendini yetişkin sanıyor sanırım
İki günde bir kaka yapmalar
Gündüz tüm gün benle oturmalar uyumamalar falan
Bi kahve yap da içelim diyecek az kaldı
Sen de olmayınca doktor işlerine koşturdun sandım
Biz de yarın yani bugün ilk ciddi muayenemize gideceğiz bi sayfa not aldım soruları
Gidip bakalım bu küçük tırtılın derdi neymiş

tam bitti derken gaz sancısı tekrar geri gelirmi ya56 günlüğüz ağlaması yok ama öok ıkınıyor masajlar derken iki pıtpıta sevibiyoruz inş geçer.bir de kızlar doktorumuz hem sabsimplex sabah aklam 15 er damla hemde öğlen 5 damla biogaia verdi ama bu benim aklımı çok krıştryr bunca damla gaz için fazla değil mi ya böyle kullanan var mı ,doktora 2 kere aynı şeyi sordum iyi de bir doktor ,izahını biri bagırsak düzenleyici biri gaz öıkarıcı dedi.neyse kullanıyırum arada bazen azaltıyırun ondan sanırım tekrar tavan yapıyor.2.ay kontrolde tekrar soracagım üsteleyerek.Bir de kızlar yediklerimiz mi gaz yaoıyor diyorum ana dikkatte ediyorum

Tüm gün hic uyumayip gece sabaha kadar uyuyan bebeğim bugün tam tersini yapıp annesini mahvetmeye karar vermis. Dün sabah annemlere geldik dışarda işlerimiz vardi esimle, bebeği bırakıp çıktık full uyumus arada karnını doyurmuslar falan. Geldik emip saatlerce uyudu birkac kez, asla uyandiramadik. Bu mu tüm gün uyumuyo dediginiz bebek diyolar ve tabiki gece uykusu berbatti, hiç düzgün dalamadi sürekli kıpırtı ses çıkarıyor beni de uyutmadi.. saat 6da da sanırım güne başladı

Ciddi derken merak ettim normal rutin mi kaç günlüksünüz,kalça ve göz muayenelerini yaptırdınuz mı? Bende herşeyi not alıp tek tek soruyırum ama çıkınca yünede tatmin olmadığım oluyor 3 doktor değiştirdim eşimde kızıyor tek bir doktorda ikerkemek mantıklı olan.

Bizde anneanneseydik orada gaz sancımızda bitmişti dün gece eve geldik yinebbaşladı bebekler ortam değişikliğinş hemen algıluyor sanırım

Ben de 5S yöntemini denemeye başlayınca sallamaya başladım. Kucağımda sallıyorum kundaklayıp, uyuyunca hop yatağa. Ben de başta annemlere kızdım saçmalamayın, sallamayın diye bileydim ilk günden başlardım sallamaya sonunda geceleri rahat rahat uyuyoruz
Kolik olduğuna nasıl karar verdin cnm acaba benimki de kolik mi . Kız salladım ben uyumadı yerine koydum gittim baktım uyumuş . Benimki karnı tıka basa dolu olunca uyuyor
Yatağa koyunca uyumasına çok özendim ulaşmak istediğimiz nokta burası. Kendi kendilerine uyumayı bilmiyorlarmış ilk aylarda, onu öğrenince yatağa koyunca uyuyorlarmış. Dene bakalım yavaş yavaş, uykusu gelince bırak git, öğrenirse ne mutlu sana darısı başımıza

Kıyamam ya. Uykusuz kalınca, bebişe bakmak da çok zorlaşıyor Gündüz uykuları bizde gece uykularını çok etkilemiyor. Ama belki ortam değişikliğinden olmuştur. Umarım dönersiniz bugün eski düzeninize.

40 dan sonra huyları değişiyor derler ya, iyi yönde değişmesini umardım Kahve arkadaşı olmak için erken değil mi minik tırtıl? Kedilerimizin uykusu biraz da yavrularımızda olsaydı keşke. Benim kızım da çok tutarlı. Gündüzleri bir gün uyuyor, bir gün uyumuyor. Hiç şaşmıyor bu düzeni artık. Bugün ilk şehir dışı yolculugumuzu yapıyoruz. Ankaradan Bursaya ablama gidiyoruz. 1 saattir yoldayız. Şimdilik iyi geçiyor bakalım

40 dan sonra huyları gerçekten değişiyor. Bir günümüz diğerine uymuyor artık. Etrafa yalancı çıkarıyorlar insanı. Banyo ettirip,masaj yapıp uyutmayı mı denesen canım? Uykuya dalamadikca iyice asabi oluyor bu bücürler.

Kolik olduğuna nasıl karar verdin cnm acaba benimki de kolik mi . Kız salladım ben uyumadı yerine koydum gittim baktım uyumuş . Benimki karnı tıka basa dolu olunca uyuyor
Doktornkoysu teşhisi canim hem.gazli hemde haftanın 3 gününden fazla 3 saatten fazla devam eden sebepsiz ağlamaları var

Biz 3 farklı damla kullanıyoruz canım 6 saatte bir sab simplex günde 5 damla biogaia her emzirme öncesinde relactaz doktor beraber kullanılmasında sıkıntı olmadığını söyledi hatta geçen hafta birini kes bi bakalım durum ne olacak dedi relactazı kestim 2 gün gaz sancısından çok ağladı bizde tekrar devam ettik emerken ağlarken hava yuttuğu için her türlü gaz oluyor canım malesef..

Kızlar dün özel aşıları yaptırdık biz rota ve menenjit. Kolay geçti şükür huzursuzluk ateş olmadı 3. Aydaki menenjit dozu biraz ağır olacak dedi doktor deneyimleyip göreceğiz bakalım tek gözünde akıntı başladı 2 gündür onun içinde bi damla yazdı elini gözüne sokmuş olabilir o yüzden enfeksiyon kapmış olabilir dedi bizde durumlar böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…