2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar kaç saatte bir emziriyorsunuz acaba. Bizde uzayan sarılık olduğu için arada yine uyandırmakta sorun yaşıyorum ben

Kızlar yeni bişey deniyorum hamile yastığı ile uyutmaya başladım bu akşam şimdilik uyuyor ama rastlantı mı yoksa işe yaradı mı bu gecenin sabahında belli olacak benimki gibi uyumayan bebeklere bi umut olur umarım

Kızlar kaç saatte bir emziriyorsunuz acaba. Bizde uzayan sarılık olduğu için arada yine uyandırmakta sorun yaşıyorum ben
Bizim doktor 1. Ay kontrolünde maksimum 3 saat demişti 2. Ayda 4 saat dedi canım
Uzayan sarılık bizde de var hala geçmedi ama giderek düşüyor 3.ayda geçtiği sürece korkulacak birşey değil diyor doktor bakalım

Yaaa kızlar ben gümüş kalkanı kullanmıyordum baya bir. Bir ara mantar olmustu bebeğimde hala dilinde pamukcuk var. Benim göğüs ucundaki kaşıntı geçmişti fakat tekrar başladı böyle bir döngü var. Göğüs pedi kullanıyordum o yaparmı acaba ne yapacağımı şaşırdım

Bizde de uzamış sarılık var ciltten ölçüm yapılıyor her gittiğimizde en son 9 çıktı sizde nasıl ölçülüyor kaç çıktı acaba

Bugün Bim e gelen bebek ürünlerinden aktivite halısı ve gri mama sandalyesini aldık bebeğim halıda çok güzel oynadı çok ilgisini çekti sadece minderi ince altına kalın battaniye serdim üşümesin diye mama sandalyesini ek gıdaya geçince kullanacağız o zaman belli olur memnun mu oluruz görünüş olarak çok güzel yemek tablası çıkarıp takılabiliyor oyuncakları var emniyet kemeri var sadece minderi basit ben kendim mama sandalyesi minderi alacağım bir de mama tabağı ve mama önlüğü aldık çok beğendim daha erken ama bir ay sonra bir bakıyorsun aldığın şeyin fiyatı iki katı olmuş hem güzel hem uygun fiyat olduğu için şimdiden aldık almak isteyen olursa diye yazdım

Eklentiler

• IMG_20211029_233055.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_20211029_233030.webp
    27 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20211029_160708_1.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 100
Bizde de uzamış sarılık var ciltten ölçüm yapılıyor her gittiğimizde en son 9 çıktı sizde nasıl ölçülüyor kaç çıktı acaba
Dün 7 çıktı canım 1 ay önce 14 çıkmıştı. Doktor ciltten ölçümde hata olabileceğini söyledi bize o yüzden malesef kan testi ile bakıyor

O beceriler bizde de oldu ellerini emiyor,gülücükler saçıyor, sesler çıkarıyor. Çok tatlı oldular. Bizim yol 4,5 saat sürdü. Süt sağmıştım yolda ilk onu verdim. Bursaya kadar uyudu. Yolun sonuna doğru uyandı iyice emzirdim. Altını değiştirmedim,sadece çiş yaptı O yüzden çok rahat bir yolculuk oldu. Ama akşam krizi başlayınca herkesi mum etti. 6 yaşında yeğenim var, ablama diyor ki, anne gece inci uyanınca hepimiz uyanacak mıyız? herkes çocuğumu susturmaya çalışıyor, kucaktan kucağa geziyor. Bana da iyi geldi biraz nefes aldım. Inşallah dönüş yolumuz da güzel geçer.

Inşallah bir an önce sıkıntısı geçer canım.

Bizde de iki gündür yüzünde sivilceler çıktı böyle çok ufaf ufak ama yüzü kıpkırmızı oluyor dün acile götürdüm çocuk doktorunun bakması lazım dedi geri geldim randevu bulup bende götürecem acaba sizin gibi alerjisi mi var
Ben hergun süt içiyorum yoğurt yerim alerji yapmış diye düşünüyorum

Bizde bu şekilde okuyor yüzü sizinki bu şekilde mi acaba ?

Eklentiler

• IMG_20211029_154534.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20211029_154552.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 77
Canım benim bebeğime süt alerjisi dediler ben diyete başladım yüzünde kızarıklık mukuslu kaka bazen sarı bazen yeşil kaka aşırı derecede gaz reflü bunlar hep alerji belirtileri önümde çok usun bir yol var ama şimdiden yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…