2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bizde bu şekilde okuyor yüzü sizinki bu şekilde mi acaba ?
Evet cnm bizim de aynı Ben de ekliyorum resmini
Doktor kesinlikle süt içme dedi bana Ki ben Doğumdan bu yana 4 kere belki içmişimdir.
Bir de tavsiyemdir acillere gitme yüksek ateş olmadıkça.
Denek yapıyorlar bebekleri acillerde saçma sapan ilaçlar veriyorlar işe yaraması anlık işte sonra gene aynı.Randevu alıp Normal dra gitmek Daha sağlıklı

Eklentiler

• 6A996562-E8C1-4AF7-AC81-8CA9DCCA4255.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 104
Geçmiş olsun cnm Allah beterinden saklasın
Napalım iyileşene kadar her yol mübah

Alerji canım bu doktpr anlatmıştı bana. Bence süt içme tehlikeli zaten emzirirken içmek süt ürünlerini kestirmez belki. Yer fıstığı galan yedin mi bu aralar yumurtayada olabılır
Yok yumurta ve yerfıstığı yemedim ama süt içiyorum
Benim bebeğimde böyle süt alerjisi dediler özel mama verdiler ayrıca ben süt diyetine girdim çok zor
Geçti mi peki sonra alerjisi
Allah yardımcın olsun canm

Ben doğumdan sonra en az dört kutu süt içmişimdir hatta dün gece bile bir bardak içtim keşke icmeseydim bende içmeyi bırakayım bakalım geçecek mi taki bir doktora gösterene kadar inşallah mama falan ver demez sütten kesmez
Korktuk aslında randevu bu hafta bulabilseydim götürecektim ama bulamadım mecburi götürdüm onlarda bir şey yapamayız dediler öyle geri geldik

Benim bebeğimde böyle süt alerjisi dediler özel mama verdiler ayrıca ben süt diyetine girdim çok zor
Çok geçmiş olsun ilk çocuğumda çektim aylarca. Tam 14 aylık iken geçti, bizim yüksek derece de tahin susam alerjimizde varmış geç farkettik bu yüzden kilosu geriden geldi hep, aklınızda olsun

Haliyi bende aldim evet ince bende onun biyunda bi minderim var onu seriyorum altina gercekten dikkatini cekti heyecanlandi falan cok tatli oluyorlar buyudukce yaa

Kızlar gündüzleri hep uyuyan bebek bugün geceden beri mahvetti uykusuzluktan hem beni hem kendini. Gazını da alıyorum. Karnıda tok ama uyumuyor napcağımı şaşırdım
Aynısını bu gece bende yaşadım sürekli kıpır kıpır ağlamıyor ama derin uykuyada dalmıyor yanımda uyumak istiyor kolumda kucağımızda uyuyor sadece babasının omzunda ne yapacağımı bilemiyorum. Bende yatıpında uykuya dalsın öyle alışsın istiyorum bi akıl verin.

Aynen canım bizimki de öyle . Günü gününe uymuyo. Bizimkide genelde bizim yatakta yatmak istiyo. Gece uyuttum neyseki gece 2.30 da kalktı sonda tekrar uyudu sabah 6.30 da kalktı. Normalde sabah 6 da kalkınca öğlene kadar derin uyumazdı bugün 8 de benim yatağa aldım 11 e kadar uyuduk çok şükür

Yüzü kızarıklık olanlar bir de tahin susam kesin bakalım bizimki öyle geçti. Süt alerjisi dediler bana da 7 günlükken. Ama hiç kesmedim sütü. tahinden şüphelenmiştm. Onu kesince düzeldi bir kere de susam yediğimde kızardı. Eklenen fotoğraflara baktım aynı öyleydi bizimki de alerji onlar.

Tahin susam yemiyorum yumurta doğumdan sonra hiç yemedim sadece süt içerim sık onuda bugünden itibaren bırakayım onun dışında yediğim farklı bir şey yok süt mü alerji yaptı böyle bilmiyorum

Sabahtandir en az üç dört defa kustu normal midir acaba sabah Baya fazla kustu ondan sonrakiler biraz hafif ti şimdi tekrar kusma oldu bu seferki de baya fazlaydı üşüttü mü acaba
Ev sıcak biraz fazla da giydirdim ne yapsam bilemedim suanki kusması bu şekilde

Eklentiler

• IMG_20211030_141519.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_20211030_141517.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 95
Beslenmeden sonra tam olarak gaz çıkarmayınca benimki de çıkarıyor böyle. Eğer fazla mama yedi veya seni fazla emdiyse fazlasını çıkarmış olabilir. Mama veriyor musun

40 I çıktıktan ne kadar sonra bu tatlış hareketler oldu bende istiyorum artık biz daha 35 günlüğüz bugğn biraz farklı sesler çıkarıp uzun uzun inceledi bizi ama tam olarak agular falan yok

Doğru bilgi, ortaçağ da bu sekildeymis Versay şatosu hala b...k kokar

Tabi şimdi öyle değil, hergun duş alıyorlar. Sadece temizlik anlayışları biz gibi değil.evde ayakkabı ile geziliyor, dip köşe temizlik yapmazlar. Bebekler emeklerken nasıl oluyor merak ediyorum

O zaman gazını tam çıkaramamış olabilirsin. Popodan değilde ağızdan çıkart gazını emzirmeden sonra. Üşütmüş olsa emzirmeden sonra çıkarmaz bence .
Gazi o kadar zor çıkıyor ki çok uğraştırıyor beni bazen çıkarıyor ağızdan bazen hiç çıkarmıyor gazını öncesinde hiç böyle olmazdı kusması bugün böyle yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…